Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

ben torrennten çektim kullanıyom oyunu ? bide venedik nerde sadece floransa ile tuscany diye bi mekana gidip gelebiliyorum?

İlaçlı oyunu nasl oynuyon ya :s
  • Beyler Assasian's Creed 1 oynayanlar bilirler. Korsan alındığında bazen exe hatası verip atıyordu. Korsan alan arkadaşlara soruyorum. Bu seride öyle bir sorun var mı?

Birde yazıların hepsini okuyamadım. Mail olayı nedir ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H^^ERO

Beyler Assasian's Creed 1 oynayanlar bilirler. Korsan alındığında bazen exe hatası verip atıyordu. Korsan alan arkadaşlara soruyorum. Bu seride öyle bir sorun var mı?

Birde yazıların hepsini okuyamadım. Mail olayı nedir ?

Teşekkürler.

kardeş bu seride görev yapamıyorsun beyaz ekran veriyor yani korsan oynanmıyor şimdilik yaza doğru mu yoksa yakın bir zamanda bu sorun giderilirmi bilemem kardeş
    mail olayı orijinal oyun alanlara ek paket niteliğinde bir eklenti var codex onu yükliyorsun ek görev geliyor
  • İzmirden 2.el olarak satan warmı AC2?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

Kod ile açılan görevleri merak edenler için

1- Bir tanesinde Lorenzo'yu 1479 senesinde tapınakçılardan kurtarıyoruz.Bu bölüm Floransa'da bulunuyor.
    2- Bu görevde tapınakçıların gizli mekanını soyuyoruz.Assassin Tomb görevleri gibi.
    3- Bu görevde aynı tapınakçıları soyuyoruz.

Uplay'de puan ile açılan görevde ise

Auditore ailesinin geçmişi yazılı halde bulunuyor.Auditore Villa'Nın biraz aşağısında.Orayı keşfe gidiyoruz.Buda 5-10 dakikalık bir görev ama yazıtlar vs. çok hoş.

Uplay kaç puan istiyor görev için ? onu yüklicem büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

Kod ile açılan görevleri merak edenler için

1- Bir tanesinde Lorenzo'yu 1479 senesinde tapınakçılardan kurtarıyoruz.Bu bölüm Floransa'da bulunuyor.
    2- Bu görevde tapınakçıların gizli mekanını soyuyoruz.Assassin Tomb görevleri gibi.
    3- Bu görevde aynı tapınakçıları soyuyoruz.

Uplay'de puan ile açılan görevde ise

Auditore ailesinin geçmişi yazılı halde bulunuyor.Auditore Villa'Nın biraz aşağısında.Orayı keşfe gidiyoruz.Buda 5-10 dakikalık bir görev ama yazıtlar vs. çok hoş.

Uplay kaç puan istiyor görev için ? onu yüklicem büyük ihtimal

Yanılmıyorsam 30 puandı..

• Ailenin sırlarını anlatan görevi yapanlar umarım yazıtları okuyarak yapmışlardır görevi. Yoksa çok güzel ayrıntıları kaçıracaklar.
  • Arkadaşlar pcye format atacağım ama savelerin yedeğini almama gerke yoktur herhalde değil mi?
  • Ne olur ne olmaz sen al yine de. Emin değilim diğer türlü devam edip etmeyeceğinden.
  • ya bu codexler neydi net olarak acıklarmısınız tam anlayamadım. benimkide 20/30 da kaldı :S
    quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

quote:

Burayı çözemiyorum ya çıldırıcam
     Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
    napıcam burada ? oraya gidiyorum başka şehire geçiyor ve görev yine orayı gösteriyor , yine oraya gidince eski şehire geliyor , görev felan çıkmıyor çıldırıcam

Cevaplayacak yokmu çıldırıcam saat kaçtan beri uğraşıyorum , bide şu kod işini anlamadım ne dir bu olay?

Şehirlere gidip codexleri tamamlayacaksın. Sonra ünleme gideceksin.

• o at arabasını kullandığımız bölüm süperdi hani da vincinin arkada uçan şeysinin bulunduğu at arabası.bunca oyun oynadım ama bu oynadığım oyunun yeri hep ayrı olacak.süper yahu oyun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 27 Mart 2010; 0:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ne olur ne olmaz sen al yine de. Emin değilim diğer türlü devam edip etmeyeceğinden.

Nerede saklanıyor?Bir bilgin var mı?Bulamadım bende attım formatı öyle..Of göze geldi pc ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 27 Mart 2010; 0:22:55 >
  • peki arkadaşlar serinin 2. oyunu sürükleyicimi malüm ilkinde oyun kendini çok tekrar ediyordu oda sıkıcı bir durum yaratıyor tabi.. orjinali almadan böle sık boğaz ediyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum ilgilenirseniz çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Ne olur ne olmaz sen al yine de. Emin değilim diğer türlü devam edip etmeyeceğinden.

Nerede saklanıyor?Bir bilgin var mı?Bulamadım bende attım formatı öyle..Of göze geldi pc ya..

program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage/a2ltbGVuZA==/4
  • Orj. olmayan oyunla oyuna girdim. Görev yapamıyorum sadece sehirlerde geziyorum suanda floransayı turluyorum gerçkten super yapmıslar oyunu inanın görev yapamasamda şehirde gezip askerlerle savaşmak, ordan oraya hoplayıp zıplamak, o dev gibi eski yapıtların tepesine cıkıp kuş bakışı etrafı seyretmek paha biçilemez yani görevsizde güzel oyun.Sadece floransayı 2 saatten fazladır geziyorum etrafı inceliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 27 Mart 2010; 6:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Orj. olmayan oyunla oyuna girdim. Görev yapamıyorum sadece sehirlerde geziyorum suanda floransayı turluyorum gerçkten super yapmıslar oyunu inanın görev yapamasamda şehirde gezip askerlerle savaşmak, ordan oraya hoplayıp zıplamak, o dev gibi minarelerin tepesine cıkıp kuş bakışı etrafı seyretmek paha biçilemez yani görevsizde güzel oyun.Sadece floransayı 2 saatten fazladır geziyorum etrafı inceliyorum

• quote:

eo
    quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè
    Orj. olmayan oyunla oyuna girdim. Görev yapamıyorum sadece sehirlerde geziyorum suanda floransayı turluyorum gerçkten super yapmıslar oyunu inanın görev yapamasamda şehirde gezip askerlerle savaşmak, ordan oraya hoplayıp zıplamak, o dev gibi minarelerin tepesine cıkıp kuş bakışı etrafı seyretmek paha biçilemez yani görevsizde güzel oyun.Sadece floransayı 2 saatten fazladır geziyorum etrafı inceliyorum

K.bkma gece gece kafa kalmadı ha bu arada görev yapamıyorum demiştm ama görevleride alıyrum leonardoyla falan konusuyor bi kagıt getiriyor falan karısık biraz :s

•  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

• Oyuna save dosyası ile girip geziniyorsun , save'leri sil , sonra gir sonucu gör!
  • Adam ne oyun yapmış be
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.