Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu beklerken nasıl geçecek zaman bilemiyorum:))
  • Ben Yaptım

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]
  • Hehe Ezio sünnet oluyor... bide o havalı kemeri gölgede bırakacak MASALLAH yazısı koymak lazım
  • OLMAMMIIIIııııı

• karizmayı yerle bir ettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonyCenter

OLMAMMIIIIııııı

SonyCenter sünnetçisi sen isen başına iş alma ihtimalinde var
    dikkat et

• 12 Nisan sabah 7.15 itibariyle ilk mesaja taptaze dergi scanları eklenmiştir
  • bu ne biçim adam ya palyaço gibi

suikastçi adamın dikkat çekmemesi lazım bu maaşallah kalabalığın içinde mal gibi görünen emo'lara ya da taksimde 1 lira dilenen metalciyim ayağına takılıp perişan halde yerlerde sürünen varlıklara benziyo...
  • Hobaaa yine saman gorundu. Yinemei ayni taktik. Tirman tirman samana atla...
  • Jade Raymond'un bu oyunda yer almamasının sebebi I'm Alive oyunu üzerinde çalışmasıdır ekleyeyim :D

Grafikler,atmosfer falan muhteşem gözüküyor..Aslına bakılırsa adamlar yanlışlarını düzeltiyorlar...Helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

bu ne biçim adam ya palyaço gibi

suikastçi adamın dikkat çekmemesi lazım bu maaşallah kalabalığın içinde mal gibi görünen emo'lara ya da taksimde 1 lira dilenen metalciyim ayağına takılıp perişan halde yerlerde sürünen varlıklara benziyo...

hakkaten emo-kid olmuş eleman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Jade Raymond'un bu oyunda yer almamasının sebebi I'm Alive oyunu üzerinde çalışmasıdır ekleyeyim :D

Grafikler,atmosfer falan muhteşem gözüküyor..Aslına bakılırsa adamlar yanlışlarını düzeltiyorlar...Helal olsun.

Tam tersi birinci oyunun prodüktörü olan Jade Raymond ikinci oyunda da gene yer alıyor sanırım..Asıl I Am Alive'da yer almıyor.Ubisoft,Jade Raymond I Am Alive'da yok diye açıklama yapmıştı..

Ubisoft has told Eurogamer that "Jade Raymond is not involved in I Am Alive at any level" after reports based on a magazine preview.

http://www.eurogamer.net/articles/jade-raymond-not-doing-i-am-alive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 12 Nisan 2009; 15:47:32 >

• Eee Assasin's Creed 2'nin de yapımında yer almıyormuş...Noldu bu kadına :S
  • quote:

Eee Assasin's Creed 2'nin de yapımında yer almıyormuş...Noldu bu kadına :S

evlenmiş,çoluk çocuğa karışmış,elini eteğini çekmiş bu işlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Eee Assasin's Creed 2'nin de yapımında yer almıyormuş...Noldu bu kadına :S

evlenmiş,çoluk çocuğa karışmış,elini eteğini çekmiş bu işlerden

Kojima ile araları çok iyiydi hatırlarsan..Çakal Kojima birşeyler yapmış olmasın.
  • ilki benimde hoşuma gitmedi çok saçma görevleri vardı 2 gün sonra pcden silmiştim.Prensinde ilki de böyle sönüktü ikincide patlamıştı bence bu oyunda böyle olcak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

ilki benimde hoşuma gitmedi çok saçma görevleri vardı 2 gün sonra pcden silmiştim.Prensinde ilki de böyle sönüktü ikincide patlamıştı bence bu oyunda böyle olcak gibi.

olurmu hocam ya prensin ilki tam bir başyapıttı, 2 ve 3 te çok güzeldi ama biraz değiştirdiler masalsı havası filan biraz bozuldu bana göre
    bu oyunun 2. bencede ilkinden çok daha güzel olucak ilkide harikaydı bana sorsan
  • yeni bilgiler ilk mesajın sonuna eklendi
  • uçma olayı isabetli bir karar olmuş, oyunda herzaman düşündüğüm bir olaydı sağa sola zıplayıp çıkmakansa uçamak daha kolay ve pratik.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.