Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunu bitirmeden takaslıyanlardanım ikinci oyunu hemen almam önce bi millet oynasın bakalım idare ederse düşünürüm ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

Assassin’s Creed 2 Hakkında İlk Detaylar

Tarihsel bir döneme gerçekçi bakış atan, görselliği ve aksiyonu ile tatmin eden ancak kendini fazlasıyla tekrar ettiği için klasik olma şansını yitiren Assassin’s Creed, ikinci oyunu ile hatalarını telafi etme peşinde.
    Ubisoft’tan gelen bilgilere bakılırsa, yapım ekibi ilk oyunun eksikliklerini ortadan kaldırmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Öncelikle açıklanan oyun dinamiklerinden bahsedelim dilerseniz. Assassin’s Creed 2′nin resmi sitesinde karşımıza çıkan Da Vinci çizimlerini haklı çıkaracak şekilde, oyun Venedik ve Sicilya gibi İtalyan Rönesans döneminin önemli şehirlerinde geçecek. Oyunda Ezio isimli bir karakteri yöneteceğiz, ancak yan karakterler de zaman zaman kontrolümüzde olacak.

Oyundaki rutini kırmak için yapımcılar farklı yetenekler ekliyor Ezio’ya. Bunlardan en önemlisi artık yüzebilecek olmamız. Yani şehirdeki su yollarını da kaçmak veya saklanmak için kullanabileceğiz. Ayrıca büyük balolar düzenlenecek oyunda ve Ezio kendini gizlemek için maske takabilecek. Böylece baloda dans ederken hedefimizi kalabalığın içinde ortadan kaldırabilecek ve dikkat çekmeden kaçabileceğiz.

kaynak:www.ps3turkiye.org

tesekkürler bende tam bunun yabancı siteden cevirisini yapacaktım...

ilk mesaja ekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Assassin’s Creed 2 Hakkında İlk Detaylar

Tarihsel bir döneme gerçekçi bakış atan, görselliği ve aksiyonu ile tatmin eden ancak kendini fazlasıyla tekrar ettiği için klasik olma şansını yitiren Assassin’s Creed, ikinci oyunu ile hatalarını telafi etme peşinde.
    Ubisoft’tan gelen bilgilere bakılırsa, yapım ekibi ilk oyunun eksikliklerini ortadan kaldırmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Öncelikle açıklanan oyun dinamiklerinden bahsedelim dilerseniz. Assassin’s Creed 2′nin resmi sitesinde karşımıza çıkan Da Vinci çizimlerini haklı çıkaracak şekilde, oyun Venedik ve Sicilya gibi İtalyan Rönesans döneminin önemli şehirlerinde geçecek. Oyunda Ezio isimli bir karakteri yöneteceğiz, ancak yan karakterler de zaman zaman kontrolümüzde olacak.

Oyundaki rutini kırmak için yapımcılar farklı yetenekler ekliyor Ezio’ya. Bunlardan en önemlisi artık yüzebilecek olmamız. Yani şehirdeki su yollarını da kaçmak veya saklanmak için kullanabileceğiz. Ayrıca büyük balolar düzenlenecek oyunda ve Ezio kendini gizlemek için maske takabilecek. Böylece baloda dans ederken hedefimizi kalabalığın içinde ortadan kaldırabilecek ve dikkat çekmeden kaçabileceğiz.

kaynak:www.ps3turkiye.org

tesekkürler bende tam bunun yabancı siteden cevirisini yapacaktım...

ilk mesaja ekliyorum

ekle kanka.o diilde ben bu oyunun gameplay videosunu çok merak ediyorum.inşallah yakın zamanda çıkar karşımıza.

• İşte asrın gelmişin ve geçmişin hatta 7 sülalesinin en iyi oyunu geliyor...multi değilde sadece Xbox 360 a gelseydi keşkede gözlerimiz ziyafet çekseydi...Ps3 ede çıkacağı için mecburen kaliteyi düşürecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

İşte asrın gelmişin ve geçmişin hatta 7 sülalesinin en iyi oyunu geliyor...multi değilde sadece Xbox 360 a gelseydi keşkede gözlerimiz ziyafet çekseydi...Ps3 ede çıkacağı için mecburen kaliteyi düşürecekler

Tam tersi olacaktı ama neyse hadi...
  • quote:

İşte asrın gelmişin ve geçmişin hatta 7 sülalesinin en iyi oyunu geliyor...multi değilde sadece Xbox 360 a gelseydi keşkede gözlerimiz ziyafet çekseydi...Ps3 ede çıkacağı için mecburen kaliteyi düşürecekler

seni buraya alalım o zaman...
    http://forum.donanimhaber.com/m_30878894/tm.htm

baslıkta tartısma ortamı yaratmaya gerek yok... yazdıgın son 3 mesajda FANBOY'luk fışkırıyor....

Madem Ps3'e böyle bir antipatin var burda takılmana gerek yok

• Arkadaşlar tüm konsollara eşit mesafedeyim bi yanlış anlaşılma olmasın lütfen...Ps3 de alıcam ilerde ama para 360 a yetiyor şu an anca...Ps3 de çok güzel bir konsol lafım yok terfi edersem bu yıl ilk işim yazın dondurmalar çıktığı zaman magnum almak 2.side Ps3 almak olacak

Yaşasın konsol kardeşliği...
  • quote:

Arkadaşlar tüm konsollara eşit mesafedeyim bi yanlış anlaşılma olmasın lütfen...Ps3 de alıcam ilerde ama para 360 a yetiyor şu an anca...Ps3 de çok güzel bir konsol lafım yok terfi edersem bu yıl ilk işim yazın dondurmalar çıktığı zaman magnum almak 2.side Ps3 almak olacak

Canın sıkılıyor senin sanırım Evet evet canın sıkılıyor

• Bu ereneren safi komedi ya
  • quote:

Arkadaşlar tüm konsollara eşit mesafedeyim bi yanlış anlaşılma olmasın lütfen...Ps3 de alıcam ilerde ama para 360 a yetiyor şu an anca...Ps3 de çok güzel bir konsol lafım yok terfi edersem bu yıl ilk işim yazın dondurmalar çıktığı zaman magnum almak 2.side Ps3 almak olacak

denizde kum sende ps3 istif halinde bide xbox fiyatları nedir ya walla fandan şikayet etmicem bu sefer ama ps3de bnm suçum yoktu garantiye götürdüm arızalı dediler zaten swap werdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 8 Nisan 2009; 3:33:37 >

• Ezio kim kardeşim?!??!?! Altair nerde adamı cinnete getirmeyin!!!!!!
  • quote:

ilahi ilhannnn alemsinnnn.
    bakiiiiiyymmm vallaaaa alemsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 8 Nisan 2009; 9:45:36 >

• quote:

bakiiiiiyymmm vallaaaa alemsin

• Ilk Assassin's Creed'i bitirdim cok güzel oyundu cok beyendim... Bu oyunun da güzel olacagindan eminim... sabirsizlikla bekliyorum
  • Yeni Bilgiler ilk mesaja eklendi...
  • cok super bır oyun gelıyor kanımca... ayrıca kapkaçcılık ve kulak misafirliği olmaması gercktende cok ıyı olmus
  • evet bencede kapkac olayı ve kulak misafirliği zevkli bi olay değildi...

bence ilk oyundan büyük dersler alınmış bizleri cok daha sürükleyici bir oyun bekliyor
  • helal be beklediğim gibi gece gündüz döngüsü geliyor birde hava şartları değişse gün içinmde
    malum floransada yağmur çok yağar, her hafta sonu ordayımda
  • gece gündüz döngüsünü etkin biçimde kullanabilmekte önemli bence mesela öldürmemiz gereken birinin karakteristik özelligini gece-gündüz döngüsüne yansıtmaları lazım söyleki; öldürcegimiz karakter gündüzler dışarı çıkmayan biri olmalı ki havanın kararmasını beklemeye değer olsun ya da tam tersi hedefimiz geceleri husursuz oldugu için iyi korunuyor ama gündüzleri biraz daha ulaşılabilir olacak ve bizde gecenin bitmesini bekleyecegiz...

nasıl fikir ama

• İlki kendini tekrar ettiren görevleriyle hayatımda oynadığım en sıkıcı oyunlardan biri olmuştu. Sürekli kuleye çık haritayı aç, hırsızlık yap. Görev editörlerini inşallah atmışlardır firmadan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.