Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sfred

İlki kendini tekrar ettiren görevleriyle hayatımda oynadığım en sıkıcı oyunlardan biri olmuştu. Sürekli kuleye çık haritayı aç, hırsızlık yap. Görev editörlerini inşallah atmışlardır firmadan

aynen katılıyorum
  • Haş haş ister bu Garip 2
  • ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

Paketi güzel gözüküyor ha
  • yeni bilgiler ilk mesaja eklendi
  • Yeni ekran görüntüleri ilk mesaja eklendi...

ilk oyundan cok daha sürekliyici bir oyun gelecek hiç süphem yok...

Havada süzülerek ilerleme olayından bi cıkarım yapacak olursak Draw Distance yüksek seviyede olacak diyebiliriz
  • LesEnfantsTerribles
    teşekkürler yeni bilgiler için.ilk oyun güzeldi fakat monotonluk vardı ve kendini tekrar ediyodu.kesinlikle ilk oyundaki monotonluktan bi ders çıkarmış olmaları gerekiyo yapımcıların , bu çıkardıkları dersle yeni oyuna çalıştılarsa bu oyun harika olucaktır
  • LesEnfantsTerribles dostum teşekkürler
    valla oyun beklediğimdende harika olucak gibi duruyor, hastasıyım böyle geçmiş zamanlarda geçen oyunlara
    grafiklerde harika duruyo
  • @_2FAST4U_
    @MUSTAFABEY_01

ben teşekkür ederim...

bende ilk oyunun can sıkıcı yerlerinden arınmışş harika bir oyun bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

da vinci şeyleri felan var bakalım ilk oyun gibi ; tırman samana atla öldür tırman samana atla öldür tırman samana atla olmasında..

jade raymond muydu bunu yapan taş hatun, dersini almıştır artık.

nejat abi sen ilgi duyarmıydın kadınlara ya, bende hayatın sony'den ibaret sanıyordum
    dersini aldığı belli oluyo zaten baya yenilik var oyunda

• ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

Ana mesaja ekle yeğenim. Deli geliyor deli!!!

• Kendisi şu ana kadar tamamıyla bitirdiğim tek oyun olmasından dolayı bir saygı duyarım.Ve Ubisoft'un iyi bir iş çıkaracağını adım gibi biliyorum.Fakat Altair?Adamın biblosunu almayı bile düşünüyordum ama yapılana bakar mısınız?
  • ilki hayatımdaki en monoton oyundu. oyunda grafiklere lafım yok ama görevlerde bir tek öldüreceğimiz adamın tipi değişiyordu o kadar.gizlilik desen sıfır. saklanmaya gerek yoktu ki. dalıyordum 15-20 kişinin arasına katliam yapıyordum. metal gear'daki gibi gizlenme özelliği koymalılar. yakalanınca gerçekten gerilmeli insan.

umarım 2. oyunda tüm bu olumsuzlukları kapatırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Ana mesaja ekle yeğenim. Deli geliyor deli!!!

çoktan eklendiler bile geç kaldın
  • Sıkıcı bir oyundu ama yinede oynatıyordu.Bitirdim,bayraklarında çoğunu topladım.Sonra sattımİkinci defa başlanacak türden bir oyun değil,artık Ubisoft kendini tekrar eden,bütün görevleri aynı olan oyunlar yapmasın(Bknz. Far Cry 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 11 Nisan 2009; 22:25:28 >
  • umarim osmanlilarin icinde de gecer
  • taze taze ekrn görüntüleri eklendi
  • resimler gözükmüyor ya ::(
    bir el atıver be usta sana zahmet
  • hocam resimlerin boyutu bu kadar valla
  • Resimlerde sorun cıktı hemen düzeltiyorum
  • gerçi başka bir siteden baktım resimlere çok güzeller
    dikkatimi çeken resimlerden birinde koca bir meydan gösteriliyor ve yerler ıslak gibi,
    merak ediyorumda yağmur filan olucakmı oyunda
    çünkü venedik bi kudüs gibi yılda bir defa yağmur yağan bir yer değil, yağmur filan varsa oyunda grafiker ağlatır vallahi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.