Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim iş ya, Altar gelmiş geçmiş gördüğüm en karizma oyun karakteriydi, oyunda tek gıcık olduğum nokta sürekli ayılıp, doktor masasında uyandığımızda geçtiğimiz elemandı, oyunun havasını bozuyordu, her şeyi geçtim...

ALTAR GİBİ KARİZMA ADAM BIRAKILIRDA YERİNE BU SOYTARI KONUR MU BE?????????
  • Arkadaşlar sizi anlayamıyorum.Bu adam kesinlikle Altair'den daha karizma duruyor.Yüzü gözü gene belli değil.Kıyafetleri daha sanatsal farkındaysınız arada çağ farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Bu ne biçim iş ya, Altar gelmiş geçmiş gördüğüm en karizma oyun karakteriydi, oyunda tek gıcık olduğum nokta sürekli ayılıp, doktor masasında uyandığımızda geçtiğimiz elemandı, oyunun havasını bozuyordu, her şeyi geçtim...

ALTAR GİBİ KARİZMA ADAM BIRAKILIRDA YERİNE BU SOYTARI KONUR MU BE?????????

aynen katiliyorum
    altair'in yeri baskaydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Arkadaşlar sizi anlayamıyorum.Bu adam kesinlikle Altair'den daha karizma duruyor.Yüzü gözü gene belli değil.Kıyafetleri daha sanatsal farkındaysınız arada çağ farkı var.

aynen katılıyorum sana ezio cok daha asil duruyor zaten oyundada soylu bi ailenin bireyi olarak yer bulmuş, ve tahminime göre ailesinin intikamını alacak oyunda

quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

uçma olayı isabetli bir karar olmuş, oyunda herzaman düşündüğüm bir olaydı sağa sola zıplayıp çıkmakansa uçamak daha kolay ve pratik.

oyunda tam olarak uçma olmayacak, havada süzülme yetenegimiz olacak, yamac paraşütü gibi

• Sâdeliğinde kendine has bir cazibesi var, en şatafatlı ülkelerin bile bir çok sâde tasarımı göz doldurur, yapımcılar Altar'ı çok çalışmışlar, ezio resmen soytarı kıyafeti giymiş, yanılıyor olabilirim ama geçmiş tarihten bu güne ezio nun tarzındaki kıyafetler genelde zaten şaklabanların soytarıların çok giydiği cinsten bir kıyafet.
    Altar diyorum başka bir şey demiyorum, olmamış ezio mezio.....
  • İlk Oyun Gibi Sıkıcı Olursa Oynamam,Hep Aynı Görevler...
  • oyunda 16 tane birbirinden farklı görev olacak, ve bunlarında yan görevleri olsa.. ilk oyundaki gibi tek düze bi oynanış olacagını sanmıyorum. Zaten havada süzülme ve yüzme gibi yeteneklerle suikastlere daha farklı sekilller kazandırıcaz.. Tabi yeni oyunla gelen cok detaylı silah secenekleri ve düşmanları unutmamak lazım
  • yeni Trailer yayınlandı....

ilk mesajın sonuna eklenmiştir..

burdanda ulasabilirsiniz...

http://www.eurogamer.pt/videos/assassins-creed-2-teaser-trailer-2?size=large

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 17 Nisan 2009; 3:48:12 >
  • bu oyu varya bu oyun dehşet olacak o kadar diyorum acaip assassin's creed'im geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

bu oyu varya bu oyun dehşet olacak o kadar diyorum acaip assassin's creed'im geldi

bencede bu oyun ilk oyundan cok daha iyi olacak
  • işte 2. Trailer

• Assassin's Creed 2 hakkında yeni bilgiler geldi...

1) Bu maceradaki yeni kahraman Ezio Auditore di Firenze, Altair'den farklı olacak. "italyan oldugu için, kadınlar üstünde etki bırakmasını istedik, baştan cıkartıcı biri olacak. Ayrıca Altair'den daha sıcak ve özgür biri olacak. Emirlere uymak yerine intikam hırsını takip edecek.

2)ilk oyun tek düze olması nedeniyle eleştirilmişti. Bu yüzden bir düzineden fazla çeşitte, daha özgür ve süprizlerle dolu görevler yaptık. Örnegin; Sizi suikast sırasında cok fazla izledigini düşündüğünüz tanıkları isterseniz öldürebilirsiniz. Karar sizin

3) Desmon Miles geri döndü, ama bu defa oyunun modern kısımları daha heyecanlı olacak

4) Yeni kahraman Altair'den daha iyi yüzücü. Su altında saklanabilir ve kurbanlarını su kanallarına cekerek öldürebilir.

5) Oyunda bazı tarihi figürlerle karsılasacagız, bunlar kurban yada müttefik olabilir. Da Vinci oyunda akıl hocamız olarak ve bize araclar yaparak oyunda büyük bir rol alıyor.

6) 2. bıcaga sahip olmak yerine, kendinizi yumruklarla savunabilirsiniz. Siz ölüm ustasısınız, öyleyse kendinizi her yolla savunmayı bilmelisiniz.

7) Ezio'nun kıyafeti, Rönenans'taki soylu İtalyan ailelerinin ve o dönemdeki tipik suikastcilerin kıyafetlerinin bir karısımıdır. (Ezio, İtalyanın önde gelen aileleri tarafından ihanet ugramıs soylu birisidir). İlk oyunun aksine, rahiplerden daha fazla grupların arasına karısabilicez.

8) Büyük atlayışlar yine olacak, ama bu defa dogrudan suya dalma yetenegimiz olacak

9) Da Vinci'nin en büyük katkısı UCMA MAKİNESİ olacak, bu arac normalde ulasılamayan yerlere ulasmamızı saglayacak, ayrıca bazı görevlerde de bu araca ihtiyacımız olacak.

10) İlk oyundaki eleştirilen oyun sonu, bu oyundada değişmeyebilir, dogrudan bir sonun hayal gücüne yer bırakmayacagını düşündüğüm için iyi bir secim olarak bulmuyorum. Kesin olan birşey varki ASSASSIN'S CREED 3 Gelecek...

kaynak:

http://gameplanets.blogspot.com/2009/04/new-info-for-assassin-creed-2.html

• 2. madde hoş gözüküyor da son madde abartı olmuş biraz bea
  • walla şaka maka süper oyun geliyor ya eski oyundaki tüm eksiklikleri bu oyunda gidermişler.
  • Güzel olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Grafiklerin pek değişeceğini zannetmiyorum oyun 2 konsoldada sınırda oynanıyordu. (Konsollara Time Ex.ti, ana platformu konsollardı yani)

Bu sefer süper oyun olacağından şüphem yok, teşekkürler ssler için.

mertcim grafik konusunda katılıyorum sana ama iyileştirmeler olacaktır. en büyük sorun kendini tekrar eden oynama bicimi, kuleye cık samanlıga atla, kuleye cık atla vs. bakalım yenilik getirebildiler mi, zor olan bu.

not:

alintiyi kilitlenebilecegini dusundugum ilk sceenshotlar baslıgından yaptım.
  • ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]

• abim eline saglık ama bunlar sanki ilk mesajda olan ekran görüntülerine birazcık benziyor
  • ilk oyunda tek begendigim yer ,oyun basindaki ordu dovusuydu ikide bu tarz seyler daha fazla olur umarim ....
  • Oyun Motoru Hakkında Yeni Bilgiler

ilk oyundan cok daha iyi grafikler elde etmek için Scimitar olarakta bilenen Anvil Engine adlı kullanılıyor.

Assassin's Creed 2 'nin yapımcı Sebastien Puel ile yapılan röportajda çok beklenen oyun ve Anvil Engine adlı oyun motoru hakkında bilgiler edilinildi. Puel, Anvil Engine ile AC2'de daha fazla özellikler sunulacagını söyledi.

Sebastien Puel:"AC2'nin oyun motoru olan "Anvil", görsel şov kullanarak bir dünya yapmamıza imkan veren ve oyuncular için cok daha çeşitli oyun oynama fırstaları sunan bazı muhteşem teknik özelliklere sahip. Motora ekledigimiz bir cok teknik ayrıntı oyun için grafikleri etkileyecek ve genel olarak bütün görselleri geliştirecek"

• Gece gündüz Döngüsü
    • Uzun mesafelerde yüksek open-world detaylar için yeni yükleme mesafesi
    • 2 Far Cry 2'dekiyle aynı bitki örtüsü teknolojisi
    • Işıklandırma, yansıma ve daha fazla özel efekt için birçok renderlama geliştirmesi
    • Yeni elbise teknikleri karakterler için yüksek oranda kullanıldı

Oynanışı geliştiren ve eşsiz seneryolar ile daha fazla görev çeşitliliği yapma fırsatı ve veren teknik ayrıntılarımız var.

• Yeni yapay zeka mimarisi, oynanışa ve görevlere cok daha fazla çeşitlilik suna imkanı veriyor
    • Geliştirilmiş NPC navigasyonu, parkur ve akrobasi gibi, kovalama ve kaçma görevlerine tat veriyor

http://www.pcgameshardware.com/aid,684874/Assassins-Creed-2-Engine-detailed/News/

Ceviri bana aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 19 Mayıs 2009; 21:59:45 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.