Şimdi Ara

Asrock P4V88+' yı Nasıl Bilirdiniz ? Hemen Şimdi Yorumlarınızı Yazın Yorum Yapmayan Kalmasın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Via Pt880 i Nasıl bilirsiniz ? Overclock potansiyeli nedir ? Yarın Asrock P4V88+ yı alacam hemen şimdi yorumlarınızı yazarsanız çok verimli olur benim için... Asrock'un nasıl bir marka olduğunu biliyorum ama sorduğum soruların cevaplarını bilmiyorum.Ayrıca bu kartta via pt880 çipseti var...Gerçekten bu çipset iyimidir.O/c si nasıldır???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 10 Haziran 2006; 21:36:30 >

• O.c. için iyi bir kart olduğunu sanmıyorum ama o.c. potansiyeli bir miktar olabilir.
    Stabil bir karttır.
  • Viadan uzak dur derim dostum.
  • Via dışında başkasını alamam arkadaşlar benim sizden istediğim sorduğum soruları cevaplamanız başka bişey istemiyom...teşekkürler
  • Ancak ben via pt880 ile ilgili çok iyi şeyler duydum neden öle dediniz ki? ayrıca ünlü siteler tarafından testlerde yapılmış testlerdede iyi sonuçlar vermiş yani güzel karta benziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 8 Haziran 2006; 21:40:41 >
  • Bakın yarın alıyorum lütfen yardım edin alayımmı almayımmı ? Çift kanallı dual ram , sata , 4 tane ddr slot , 4gb ram desteği , 2 tane ıde slotu , 5 pcı , soket 478 felan bayağa güzel özellikleri var ...

Alıyorum arkadaşlar .... Bu son kararımda bu kart iyimidir? Hadi o/c yi geçelimde hız ı felan nasıldır? Çabuk cevap yazın acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 8 Haziran 2006; 21:46:30 >
  • elinde soket 478 işlemci yoksa alma onun yerine pt880 pro alabilirsin bu anakart çift çekirdekli işlemcileri de destekliyor ama alacağın anakartın pcıe 16x olmasına dikkat et bazı versiyonları pcıe 4x bu yüzden destekleyen ekran kartı bulmakta zorlanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili arkadaşı pt 880 pro benim yarın öbür gün alacağım bir chipset işine karışmam ama 478 pin almak biraz mantıksız değil mi. Gelelim o/c performansına. maalesef asrock kartlar ve pt 880 overclock potansiyeli yüksek kartlar değil yapılan testlerde yanlış hatırlamıyorsam 500 mhzl bir yükselme elde edilmişti. Bunun nedeni disable edemediğin bir boot koruması olması. Yanlız kart çok stabildir kalitelidir. Hızı en iyi asus kartlarla karşılaştırılmıştı galiba 9xx serisi yonga ile bir de n force ile bazı yerlerde %0.7 ile %1.1 arası daha yavaş bazı alanlarda %.0.9 ile % 1.3 arası daha hızlı. Nerden biliyorsun dersen günlerdir bu chipseti araştırıyoru. AsRock Asus'un fabrikasında üretilen ama pahallı yonga setleri yerine via gibi yonga setlerini tercih eden kaliteli üretimden taviz vermeden örneğin anakartın yanında gelen ide kablosundan 2 tane yerine bi tane veren böylece kullanmadığın şeye para vermediğin ama çok kaliteli ve stabil kartlar üreten bir firma. 478 pin tercihi dışında çok kaliteli bir kart alıyorum. Bu konuyla ilgili bir başlık da ben açtım sayfanın altlarında bulabilirsin galiba. Güle güle kullan

Via pt 880 ile çok iyi çıkış yaptı bence iyi br chipset özellikle el değiştirdikten sonra via çıtayı yükseltti zaten

• slief arkadaşım haklı alacağın kartın presler destekli olmasına da dikkat et ben geçenlerde sordum hepsiburada'da satılanlar son vrsiyon ve söylendiğine göre 16x destekli. slief sen 16x satan presler destekli olanlardan gördün mü varsa bildiğin bi yer gidip bakıyım üstad ben de alıcam çünkü bu gün yarın
  • Bir sitenin incelemesi

Yazı çok eskiymiş umursama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 8 Haziran 2006; 22:51:09 >
  • zanedersem bütün pt880 prolar presler çekirdeğini destekliyor fakat ilk sürüm kartlarda bios upgrade gerekiyor pcıe 16x konusunda anakartı alacagınız yerdeki özellik listesine değilde anakartın orjinal sitesindeki özellik listesine bakmanız daha iyi olur ben böyle bir hataya düştüm aman ha asrock un bütün modelleri 4x destekliyor gibi gözüküyor başka markalara yönelmek lazım.
  • Hah işte bu daha sonra revize edildi deniyor. Anakartın ilk sürümü hiç desteklemiyordu. Şimdi anakartın üstüde presler yazanlar destekliyor. Valla ben zaten agp kullanıcağım için pcie 28 x olsa bile pek umursamıyorum :D
  • asrock pt880+ soket 478
    biostar pt880pro soket 775 dual core destekliydi
    ayrıca asrock 775İ65GV (dual core desteği mevcut)kullandım hiç biri ile sorun yaşamadım.
    oldukça stabil ve sağlam kartlardı. oc pek olmuyolar pci agp kilidi yok sanırım.
  • Abi ama bence sen de benim gibi yap şimdi al anakartı sonra bir kaç ay sonra işlemci al artık 468 pin işlemci yok piyasada ölü yatırım yapıyorsun hem yonga setilga 775 için çıktı yani sen işlemciyi değiştirmeyi düşünmelisin.
  • walla guzel yongadır gerci bazı zorttirik ekran kartı modelleriyle uyumsuzlugu wardır ama genede guzel yongadır
  • bende Asus P5VD1-X var , aynı PT880 yongasına sahip ve asus ile asrock aynı olduğu için konuşuyorum, 8 aydır bu kartı kullanıyorum, o.c için aman aman elverişli olmasa da stabilite konusunda harika, sata ve sata2 hddleri direk tanıyor,sorun yaratmıyor, agp ve pci-ex combo olduğundan pci-ex veriyolu 4x , ama zaten orta karar kartlar ,mesela bende 6600GT Extreme var,pci-ex , bu kartla yaptığım denemelerde veriyolu sıkıntısı ile karşılaşmıyorum, yani 4x olmasının önemi yok o kadar , rahatlıkla alt-orta seviye kullanıcının işini görür, yeni çıkacak conroe'lar hariç ondan önceki bütün lga 775 işlemcilerini destekliyor(bazı işlemciler için bios update gerekli,ama sorun değil çünkü gerekli yazılımları kutudaki cd'de var,asusun sitesinden gerekli biosları çekin,açıklamalar mevcut zaten,oldukça kolay bi iş)

ayrıca o.c kapasitesi sınırlı olsa da verimsiz değil,bende celeron D 2.66ghz işlemci var, ramleriniz uyuşursa iyi o.c yaparsınız, ben 512MB kingtson 400mhz ile 3.3ghz'e kadar stabil çıktım ve süper pi aldım , ama kingtonun yanına benim elixir'i taktığımda 3ghz'de bile çakılıyor.sorun ramde olmalı...

son söz olarak , düşük bütçeli çözümler için via ideal ,güvenle alabilirsiniz, laf atan çok ama aldırmayın!!!

• stabilite ve VIA aynı cümle içinde olması bile imkansız .
    VIA mı at çöpe gitsin.VIA kadar kötü,uyumsuz bi chipset görmedim
  • Via da en büyük ve can sıkıcı sorun usb portları, usb den ext. bir hdd bağlayıp, büyük bir dosya kopyaladığınızda, transferin ortasında göcebiliyor, bir cihaz yüklediğinizde ve ertesi gün tekrar taktığınızda tanımayabiliyor, diğer anakartlara göre daha yavaş çalışıyor hatta bağzen driverları uçuyor ve tekrar sistem kurmadan düzelmiyor.
  • Bugün alıyorum arkadaşlar..Ben elimdeki parçalara göre alıyorum bu kartı yoksa neden s.478 alayımki..İmzamdaki parçaları takacam işte ...Ayrıca önceden en dandik Via yı kullanıyordum ve hiçbir sorun yaşamıyordum...Bence o kadarda sorunlu bir kart değil.500mhz atış olsa benim için yeterli olur..Çünkü elimde 2660mhz p4 işlemci var 500 mhz arttırısam 3160mhz olur buda benim için yeterli olacaktır..Oyunlarda bu kartla performans alırmıyım arkadaşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 9 Haziran 2006; 10:57:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

stabilite ve VIA aynı cümle içinde olması bile imkansız .
    VIA mı at çöpe gitsin.VIA kadar kötü,uyumsuz bi chipset görmedim

Sen hiç Via Kullandınmı? Kullamadıysan kullanalar yorum yazarsalar daha iyi olur benim için...ok
    Eğer kullandıysan pek doğru bulmuyorum dediğim gibi kç senedeir en dandik via yı kullandım ve çokda sorun yaşamadım yok denecek kadar...Çok kötülüyorsunuz Via'yı bence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.