Şimdi Ara

ASR Sonradan Takılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ASR özelliği olmayan bir araca ASR sonradan takılır mı? Mesela Corolla'da ASR yok. Sonradan takılabilir mi?

• asr yi napacaksın ki ? Ben arabayı her calıştırdıgımda ilk olarak asr yi kapatıyorum.Araba kalkışlarda daha seri oluyor asr siz.

Aceba sen esp yi mi soruyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 16 Kasım 2006; 23:14:44 >
  • Yok ya ESP'nin sonradan takılmadığını biliyorum. ASR'yi soruyorum. Sonradan takılır mı?

Kalkışlarda bildiğim kadarıyla ilk 30 km/h'ye kadar aracı tutuyor. Ama yokuş yukarı çıkarken vs. patinajıda engelliyor...
  • esp ve asr benim bildiğim senkronize çalışıyor.esp sonradan takılmadığına göre takılamaz diyeceğim ancak sadece asr si olan araçlarda var.bwlki takılır
    bende asr de var esp de ancak sadece esp tuşu var . özellikle şehiriçi 1. vites ile çıkılacak sert yokuşlarda kesinlikle bunu kapatmak lazım yoksa araba bir türlü gitmiyor sürekli araç engelliyor hatta motora müdahale ediyor ve araç yavaş yavaş devirleniyor.
    esp yi kapatırsam o zaman cayır cayır bayırı çıkıyorsun.
    eğer öyle bi niyetin varsa hiç taktırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettyonpower -- 16 Kasım 2006; 23:39:14 >
  • kardesim hata sizin

ben burda aylarca avaz avaz bagirdim
    toplumun ihtiyaclarina gore satilik araba stilo dedim!! sesimi duyan olmadi!!
    alsaydin benim stiloyu boyle topicde acmazdin!!

asr anti patinaj sistemi!!
    asr yi taktirana kadar sana turk isi asr anlatayim

2. vites ile kalkarsan turk isi ASR
    freni pompalaya pompalaya basarsan(dolmuscular gibi) bu turk isi ABS olur
    viraja girip el frenini cekip yanlayarak viraja girersen turk isi ESP olur

yani bunlarin topu gereksiz seyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: coderMX

Yok ya ESP'nin sonradan takılmadığını biliyorum. ASR'yi soruyorum. Sonradan takılır mı?

Kalkışlarda bildiğim kadarıyla ilk 30 km/h'ye kadar aracı tutuyor. Ama yokuş yukarı çıkarken vs. patinajıda engelliyor...

Maalesef asr acıkta olsa patinaj cekiyor yokuşlarda.Acıkcası cok da gerekli olmayan 1şey bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 17 Kasım 2006; 0:04:13 >
  • Bizim burada BAUHAUS ta kiti satılıo BOSCH marka...

Alırsın sanayide oto elektronikçisine taktırırsın...

200-300ytl bişidir hmede HSBC taksidi var markette... Usta 40-50 ye takar, teybi 15 e takıo zaten... Soketleri filan hazır aracın beynine bağlıcak basit bişi yazılım vasıtasıyla yapıo çok kolay, bi kaç devre

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 17 Kasım 2006; 0:19:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayin antiachos 300 ytl asr mi olur!!
    ozaman opsiyonel olarak verilen asr leri alanlar salak mi da 1000-1500 ytl gibi ucretler verek guvenlik paketi aliyorlar!! 300 ytl ise gider bahausdan aliriz takariz
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bizim burada BAUHAUS ta kiti satılıo BOSCH marka...

200-300ytl bişidir hmede HSBC taksidi var markette... Usta 40-50 ye takar, teybi 15 e takıo zaten... Soketleri filan hazır aracın beynine bağlıcak basit bişi yazılım vasıtasıyla yapıo çok kolay, bi kaç devre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilikka -- 17 Kasım 2006; 0:23:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

sayin antiachos 300 ytl asr mi olur!!
    ozaman opsiyonel olarak verilen asr leri alanlar salak mi da 1000-1500 ytl gibi ucretler verek guvenlik paketi aliyorlar!! 300 ytl ise gider bahausdan aliriz takariz
    quote:

Syın cilikka, lütfen gereksiz sataşmalar yapmayın.

Bu kadar postumuz var ayı postu diil bu...

Heralde bişi bilioz da konuşuoz...

Bunlar Çin Malı Bosch o yüzden ucuz... Ve basit...
    Senin araban galeriden alınma o yüzden kazıklıolar...

Ben Bauhaustan alıyorum... O yüzden pahalı alırken bana mı sordun?

Bana sorsan sana Stilo aldırmaz, TATA aldırırdım ... DÜnya yazılım devi..
    Aynı kalite arabayı ucuza satıyor, hem de JVC Teyp veriyor..

Motoru Mercedes Motoru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 17 Kasım 2006; 0:28:20 >

• antiachos musun antikosmusun nesin bilmiyorum ama bu yaptigin saygisizlik!!
    turk mallari dururken cin mali kullanman ve bu yazilarinla cin mallarini tesvik etmen hic hos deil!!
    ne yani turk mali bosch desen anlayacagim ama cin mali bosch mu olur adi uzerinde bos!!
    lutfen foruma giren yeni yetmeleri bu yazilarinizla yerli mali kullanimindan uzaklastirmayiniz
    quote:

quote:

sayin antiachos 300 ytl asr mi olur!!
    quote:

Ben Bauhaustan alıyorum... O yüzden ucuz alırken bana mı sordun?

• quote:

Ben Bauhaustan alıyorum... O yüzden pahalı alırken bana mı sordun?

Bana sorsan sana Stilo aldırmaz, TATA aldırırdım ... DÜnya yazılım devi..
    Aynı kalite arabayı ucuza satıyor, hem de JVC Teyp veriyor..

Motoru Mercedes Motoru...

Tata ya ne hacet chery ler daha iyi en çin malından zaten asr de çin malıymış daha bir uyumlu olur
  • Valla birader ben chery leri sevmiyorum.

Çünkü CHERY CHERY lady şarkısı geliyor aklıma... Ve hüzünleniyorum... O yüzden o markaya karşı antipatim var.

TATA rulez...

Onun dışında sayın Cİlikka, Türk malı BOŞ olsaydı önerirdim...

Ama Çinliler bizim eski komşularımız...

Mayk ve Peluşun oyuncaklarını da onalr yaptılar... O yüzen Çinlileri sevmeliyiz... Onlara fındık satacağız...
  • benim arabadada var asr...
    praktikerden aldım..
    çok memnunum..
    bastınmı ne duruyor var ya.
    kar buz hiç dinlemiyom..

12 taksit 200 liraya var..

markası belki akın seninki ile aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 17 Kasım 2006; 1:34:51 >
  • kesinlikle cinlileri sevmiyorum!! piyasayi allak bullak ettiler!!!
    tamam onlar gitt i yaptilar ama hicde iii deiller!! benim git konusmuo!! -
    quote:

Valla birader ben chery leri sevmiyorum.

Çünkü CHERY CHERY lady şarkısı geliyor aklıma... Ve hüzünleniyorum... O yüzden o markaya karşı antipatim var.

TATA rulez...

Onun dışında sayın Cİlikka, Türk malı BOŞ olsaydı önerirdim...

Ama Çinliler bizim eski komşularımız...

Mayk ve Peluşun oyuncaklarını da onalr yaptılar... O yüzen Çinlileri sevmeliyiz... Onlara fındık satacağız...

• chery alınca zaten

chery chery lady cd si hediye geliyor..
    bi arkadşım dedi..

ama lavuk çinliler telif haklkını ödememiş şarkının besteci ile mahkemeliklermiş. öyle duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 17 Kasım 2006; 0:39:24 >
  • Ah eski anılarım canlanıyor... Sene 82 kız arkadaşım bu şarkıya bayılıyordu...

Doğum gününde ona süpriz yapıp ona kasedini çekmiştim... O zamanlar bende 79 model beyaz 131 vardı... Taywan malı kolonları vardı... İlk orada dinletmiştim... Sonra arabada.... Sanırım bu TR de ilk arabada....

Neyse aynı gün ona Hülya Avşar kasedi almıştım, Chery Chery lady çalıodu filmde diskoda... Diskoda Çınarcık gazinosuydu, film yetmedi, Uğur Dündarın işlettiği Çınarcık Gazinosuna götürdüm...

Bu kadar olaydan sorna tabi bana bir hediye vermesi gerekiyordu...Eve gittik...

Sonra takım elbiseli zengin birine kaçtı...

Onunla gönüllü olarak Nikaragulalılara yardıma gitçektik biz...

O günden sonra değiştim... Artık takım elbise giyiyorum hep, ve tek gecelik ilişkiler yaşıyorum

• sayin antiachos yeni yetmelere kotu ornek oluyorsunuz!! 1 hafta akillandiramamis sizi
    quote:

Ah eski anılarım canlanıyor... Sene 82 kız arkadaşım bu şarkıya bayılıyordu...

Doğum gününde ona süpriz yapıp ona kasedini çekmiştim... O zamanlar bende 79 model beyaz 131 vardı... Taywan malı kolonları vardı... İlk orada dinletmiştim... Sonra arabada.... Sanırım bu TR de ilk arabada....

Neyse aynı gün ona Hülya Avşar kasedi almıştım, Chery Chery lady çalıodu filmde diskoda... Diskoda Çınarcık gazinosuydu, film yetmedi, Uğur Dündarın işlettiği Çınarcık Gazinosuna götürdüm...

O günden sonra değiştim... Artık takım elbise giyiyorum hep, ve tek gecelik ilişkiler yaşıyorum

• quote:

asr dedinizde benimde aklıma eski kız arkadşım geldi..
    sene 1993 soğuk bir kış gecesi..
    radyoda chery chery lady, çorum kaloriferi sonuna kadar açık ıssız bir yolda ilerliyoruz..
    araba r12 sw..
    beyaz, camlar film..
    içeriyi görebilmek için cama burnunu dayamak gerekiyor.. o derece yani..
    neyse gecenin soğuk nefesinde, biz birbirmize sarılmış cıcaık arabızma mutlu bir şekilde ilerlerken hafif rampa bir yola geldik..
    yerler kar.. hafif gaza basıyorum patinaja kalıyor.. 1 saat 2 saat derken hala ordayım bir türlü devam edemiyorum.
    kız arkadşım hadi artık diyor ama olmuyor. doğayı yenemiyorum.
    sonra yanımıza bir bmw durdu. içinde genç uzun boylu bir çocuk..
    hayırdır dedi bana.. bende birşey yokd evam et dedim..
    alaycı bir ses tonuyla sende asr yok galiba dedi..
    ve gaza bastı gitti..
    o an beynimden vurlmuşa dönmüştüm..
    hiç bu akdar utandığımı hatırlamıyorum..
    o yüzden asr ve chery chery lady deyince hep tüylerim diken diken olur. kendime ve asr ye lanet ederim..

bana asr demeyin..
    kitlensin bu konu fena oluyorummm

• quote:

sayin antiachos yeni yetmelere kotu ornek oluyorsunuz!! 1 hafta akillandiramamis sizi
    quote:

Size tessüf ediyoum...

Ceza almamdan pek bahtiyar olmuşsunuz sanırım...

Size Mes'ut bir yaşam dilerim oysaki...

Nayır bu kadar gaddar olmayın lütfen

• ali baski balata siyirmadi mi laa!! 1-2 saat pati cekince

lan ne adamsin amma salliyon hee!! 2 saat pati cekecen hemde torosla arabanin baski siyirmayacak!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.