Şimdi Ara

Asphalt 8: Airborne'nin kesin çıkış tarihi açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

quote:

quote:

quote:

nickinin hakkını ver.

Tamam, tüm android telefonlarda kasar sayın iFan.

fan man değilim ben.android adam gibi olsa androidi savunurum.doğru neyse onu söylerim ben.android kadar kasan,donan,virüs barındıran gereksiz bir işletim sistemi görmedim

Nexus lardan birini eline alıp kullandın mı? eminim ki kullanmadın. Sırf konuşmak için konuşmayın.

asıl sen stabil bir işletim sistemi kullanmadığın için elinde ki telefon sana stabil geliyor.

Kısa süreli 3gs - 4 ve 4s kullandım, senin gibi havadan atıp tutmuyorum.

Bundan bu anlamımı çıkarıyorsun yani ? ben iphonedan bahsetmiyorum windows phone 8 den bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nickinin hakkını ver.

Tamam, tüm android telefonlarda kasar sayın iFan.

fan man değilim ben.android adam gibi olsa androidi savunurum.doğru neyse onu söylerim ben.android kadar kasan,donan,virüs barındıran gereksiz bir işletim sistemi görmedim

Nexus lardan birini eline alıp kullandın mı? eminim ki kullanmadın. Sırf konuşmak için konuşmayın.

asıl sen stabil bir işletim sistemi kullanmadığın için elinde ki telefon sana stabil geliyor.

Kısa süreli 3gs - 4 ve 4s kullandım, senin gibi havadan atıp tutmuyorum.

Bundan bu anlamımı çıkarıyorsun yani ? ben iphonedan bahsetmiyorum windows phone 8 den bahsediyorum

Wp8 de olmayan oyunun nesini oynamayı planlıyorsun? güldürdün.

Bu arada, ha yani sen wp8 ios dan daha stabil mi demek istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Ağustos 2013; 20:59:32 >

• evet daha stabil diyorum
  • Çıkmasını bekliyorum sanırım ilk satın alacağım oyun olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

Ya arkadaslar burada bazilari nabiz yoklamasi yapip androide laf atmaya calisiyor simdi iOS gercekten oyunlari akici oynatiyor lafim yok. Ama Bu iostan kaynaklanmiyor gelistirici bazi seyleri ya kisiyor ya eksik sunuyor ornegin 4s de rr3 oynayin bir de gelin HTC one da oynayin arada ucurumlar var nedeni sirf akici olsun diye 4s de aynalar kapali cozunurluk zaten 4s de dusuk detay seviyesi cok dusuk cizgi film gibi kaliyor oyun zaten oldum olasi iphonelardan oyun makinasi olmayacagini dusunurum. O kadar kucuk ekran kurtarmiyor. Ama HTC one da ayni oyun konsol tadi veriyor. Fps de 35-40 arasi . IPhone 5 de Bu 60 yakin olsa he. Cozunurluk dusuk. 4s de ise detay dusuk. Yani Suan crysis 3 PC de 30 fps de ama yuksek cozunurlukte oynamak isteyen cok. Sirf 60fps olacak diye gorsellikten odun vermek gereksiz.

Piyasadaki en iyi gpu'ya sahip telefonlardan birisi iPhone 5, hatta
    AnTuTu 3DRating Benchmark en basitinden açıklıyor herşeyi hemde off-screen sadece performans testi elimde o olduğu için onunla yapabildim. Sizde Htc One için indirip kıyaslarsınız.
    En iyi GPU'su olan Android telefon Galaxy S4 versiyon android 4.2.2

Bu Samsung Galaxy S4'ün sonuçları

Benchmark
    Score: 2560
    Average FPS: 8.6
    Best FPS: 11.2
    Triangles: 25.525
    Off-Screen: YES
    Resoluıtion: 1024*2048

Bu da iPhone 5'in sonuçları

Benchmark
    Score: 2575
    Average FPS: 9.2
    Best FPS: 9.7
    Triangles: 21.842
    Off-Screen: YES
    Resoluıtion: 1024*2048

Bunları on-screen yapınca zaten çözünürlükden dolayı zaten fark atıyor. 5" ekrana 1080p koymak kadar amaçsız bir iş yoktur sanırım. Çoğu laptop,tablet bile o çözünürlükte değil.
    iPhone 326 ppi retina yapınca çoğu firma gereksiz insan gözü 250ppi üstünü anlamaz falan diyordu o zamanlar şimdi herkes 400-500 abanıyor nerdeyse.
    Zaten çoğu telefon GPU'dan çekiyor çöp ediyorlar telefonları, anca yeni nesiller Snapdragon 800le beraber Adreno 330 gelince rahatlar.

Calls antutu gibi sacma testler yerine 3dmark falan denedim zamaninda. Ondan sonra gfx benchmark 2.7 denedim. 3dmark ta dunyadaki en iyi skor listesine girdim. Gfx 2.7 de iPhone 5 13 fps almis. Ben 16fps aldim. Ama yine de sana Bu sacma testlere aldiris etmemeni tavsiye ederim . Ben iphonelarin akiciligina zaten laf etmedim. Ama o kadarcik ekranda oluyor Abi. Bana babasini koysan o kadarcik ekrana olmaz. Yani Bu bir gereksinim. Emin ol iPhone 4.5-5" ekran koysun bircok kisi iPhone a gecer hatta Ben de dusunurum. Ama Suan uzak dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunaydn

• İyide 4-4S'in kucuk.5'i fazla abartiyorsunuz.O kadar kucuk degil.Biraz da genisletseler yeterli.

• Fanboylar basms konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore Android forumlarını gene asfalt kasıyor konuları basacak
    Ace 2 2.3.6da kasmadan Nova 3 oynatiyordu nedir bu androidleri kucuk gorme kaprisi?
    küçük görme değil hocam.doğrular neyse onu söylüyoruz biz
    Galaxy mini, gio konulari icin dedikleriniz yalan degil.
    bütün android telefonlar için söylüyorum (giriş,orta,üst)
    Tamam

Bu cevabı bir yerden hatırlıyorum . Aha buldum Sil Baştan filminin son sözü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Most Wanted kadar görsellik olsun yeter. Araçlar da 8 bit gibi hareket etmez inşallah 7deki gibi.

+1 araçların tepkisi berbattı

• iZORTÇULAR yine basmis konuyuGelmis android te kasicak diyiyorlar siz android i ace gio mini gibi berbat donanımlı telefonlardan ibaret zannediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

iZORTÇULAR yine basmis konuyuGelmis android te kasicak diyiyorlar siz android i ace gio mini gibi berbat donanımlı telefonlardan ibaret zannediyorsunuz

Satış rakamlarına ve uygulama indirme sayılarına gelince onlarıda sayıyorsunuz ama?

• Favori yarış oyunum olmasada denemeye değer bir oyun.
  • Gran tourismodan daha güzel grafikleri var resmen
  • Hangi telefonlarda kasacak:

Tüm Android telefonlar ve iPhone 4

Hangi telefonlarda açılmayacak:

Tüm Android telefonlarda.

• Sayın iphone kullanıcıları ve fanları (ne kadar sayacak kişiler olmasanızda) oyun android için optimize ediliyor yani android de iphoneden çok daha az kasacak

• asphalt serisini severim 7yi daha oynamadım 6dan 8e atlıyacaz artık

• Bi insan telefondan neden oyun oynar anlamıyorum.

Gelsin eksiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 20 Ağustos 2013; 19:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı

Bi insan telefondan neden oyun oynar anlamıyorum. Adı üstünde telefon la

Gelsin eksiler...

• Most Wanted dururken, Asphalt oynamak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.