Biraz taraflı olacak fakat nfs varken asphalt daha geri kalıyor bence.
nfsden çok daha zevkli olmuş. ipad minide denedim grafikler harika,yarışlar daha zevkli hale gelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: anomaly
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaPasam
evet daha stabil diyorum
Eline iphone 4 al hayata küsersin bi kullanayım dedim.Arayüz 15 fps sabit sanırım o hızda çalışıyor gözümle tahmin ettiğim kadarıyla.Safariye girdim new york times açıktı bi haber okuyayım dedim ekrana dokundum sağa kaydırıyım dedim.Baktım tık yok algılamadı herhalde.Sonra kastığını anladım.BF3 ü 17 Fpsde oynadım daha akıcıydı.
Stabillik ne demek açıklasana.Bende iPad Mini var mesela Shadowgun Deadzone graphics low gözüküyor higha çekiyim oyundayken kasmamasına rağmen çöküp durdu oyun.
canım arkadaşım ben zaten wp8 den bahsediyorum.iphone iyi cihaz hoş cihaz mobil telefonlar buraya kadar geldiyse apple ın payı büyüktür ama ülkemizde öyle fiyatlara satılıyor ki alana değişik gözlerle bakıyorum.iphone 5 te hiçbir yenilik yoktu binlerce kişi aldı kullandı.wp8 de en az iphone kadar stabil ve önü açık bir işletim sistemi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anomaly
quote:
evet daha stabil diyorum
Eline iphone 4 al hayata küsersin bi kullanayım dedim.Arayüz 15 fps sabit sanırım o hızda çalışıyor gözümle tahmin ettiğim kadarıyla.Safariye girdim new york times açıktı bi haber okuyayım dedim ekrana dokundum sağa kaydırıyım dedim.Baktım tık yok algılamadı herhalde.Sonra kastığını anladım.BF3 ü 17 Fpsde oynadım daha akıcıydı.
Stabillik ne demek açıklasana.Bende iPad Mini var mesela Shadowgun Deadzone graphics low gözüküyor higha çekiyim oyundayken kasmamasına rağmen çöküp durdu oyun.
canım arkadaşım ben zaten wp8 den bahsediyorum.iphone iyi cihaz hoş cihaz mobil telefonlar buraya kadar geldiyse apple ın payı büyüktür ama ülkemizde öyle fiyatlara satılıyor ki alana değişik gözlerle bakıyorum.iphone 5 te hiçbir yenilik yoktu binlerce kişi aldı kullandı.wp8 de en az iphone kadar stabil ve önü açık bir işletim sistemi.
ha tamam boşuna yazmışım :D wp çok stabil microsoftun mobile işletim sisteminden bi cacık olmaz mavi ekran falan verir diye düşünüyordum ama çok iyi çıktı :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe
Ses ve Görüntü ayarları (ayarlar menüsü sağ üstte)
Bu çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: alexi7
quote:
Bu çıkıyor
Android te var tüm görüntü seçenekleri. IOS ta yok. Sizin cihaz iphone sanırım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alexi7
quote:
Bu çıkıyor
Android te var tüm görüntü seçenekleri. IOS ta yok. Sizin cihaz iphone sanırım.
Aynen teşekkürler bunu söylediğiniz iyi oldu 2 saatir arıyordum
Most Wanted'ı 1-2 haftaya sollar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme