Benim için o renk farklılığı pek önemli değil zaten ama arkadaşım ciddi anlamda kafayı takmış durumda.
Mühim değil bir boyaya bakar stadı bi üstümüze alalım herşeyi hallederiz, yeni inşaa edilmiş bir ev gibi düşünün ayrıntıları biz yapacağız, koltuk rengini sordular ama, korkuluk renginide soracak değiller ya,
merdivenlerde boyanmadan bırakılacak sanırım, onlarıda biz hallederiz basit işler bunlar, zaten Adnan Polat bir röportajında bunu demişti böyle büyük bir projenin %100 hazır olması inşaatın tamamlanmasından sonra bir kaç yıl alır diye.
korkuluklarda kırmızıya boyansa olurmu acaba
bak ya kurcaladıkça aklıma fikir geliyo
acaba tribünleri enine ve boyuna 4 e bölseydik sarı-kırmızı-sarı-kırmızı şeklinde 4 parça olsaydı daha mı iyi olurdu
çıkış tünelleri boyanmış
Koltuklar aynı renk ama üsttekilerin önündeki demirler yüzünden rengi böyle görünüyor uzaktan. Ne kadar garip ve saçma şeylere takılıyorsunuz...
yedek kulübeleri iğrenç olmuş. kulüp yöneticileri görmüyor mu bunu ? sponsor adı yazılarak bile güzel şeyler yaptırılabilir veya 2 yedek kulübesi nedir ki, kulüp yaptırabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
yedek kulübeleri iğrenç olmuş. kulüp yöneticileri görmüyor mu bunu ? sponsor adı yazılarak bile güzel şeyler yaptırılabilir veya 2 yedek kulübesi nedir ki, kulüp yaptırabilir.
Bu yedek klubelerinin daha kaplanması falan yok mu. böyle değildir
quote:
Hocam ne gözüne battı anlamadım gayet normal duruyor bence ?
Yedek kulübeleri gerçekten kötü, çok basit duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
quote:
Ben çok kaba buldum. Bu işler artık stadın makyaj kısımıdır. İşi gösterecek kısım geldi. Koltuklara bütçe çerçevesinde fena değil dedik ama şu 2 tanecik kulübe tam fiyasko. Belki kaliteli koltuklar konulursa görünüm biraz kurtarılır ama ben kulüp yöneticisi olsam hemen el koyar sponsoru bir kenara bırak 2 kulübe maliyeti nedir ki, bu işler zevkdir, kulüp tarafından estetik bir şey yaptırırım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
quote:
Ben çok kaba buldum. Bu işler artık stadın makyaj kısımıdır. İşi gösterecek kısım geldi. Koltuklara bütçe çerçevesinde fena değil dedik ama şu 2 tanecik kulübe tam fiyasko. Belki kaliteli koltuklar konulursa görünüm biraz kurtarılır ama ben kulüp yöneticisi olsam hemen el koyar sponsoru bir kenara bırak 2 kulübe maliyeti nedir ki, bu işler zevkdir, kulüp tarafından estetik bir şey yaptırırım.
Daha demirden ibaret değil mi onlar ? Bi yapılsın hele sakin ol yahu
Peki deplasman tribünün oradaki localar ne olacak?
korkuluklardan bahseden arkadaşlar korkulukların boyanamayacak maddeden olduğunu duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer doğruysa görüntü açısından çok kötü olacak. bu kadar para harca iyi bir stad yap sonra bu görünüme getir yazık yaa.
Taner hocam bittikten sonra bence şık bir hal alacaktır, bekleyelim görelim.
yahu taktınız korkuluk da korkuluk, şimdi onlar yapılmasa Allah korusun biri düşüp birşey olsa kulübe nasıl tepki yağacak hiç düşündünüz mü?Ayrıca oraları doldurmak için var bu kadar taraftar.Şimdi boş olduğu için biraz farklı görünüyor alt taraflara göre ama bu kadar büyütelecek bir konu değil bence.Kaldı ki buişi yapan onca uzman kişi var elbet onlar da birçok açıdan bakıyordur olaya.
Korkuluklar galvanizli boru galiba onlarda boyanıyor mu bilmiyorum.
Bu stad Türkiye'nin 20 yıl ilerisinde. Böyle bir yapı olamaz. Her şey mükemmel! Allah nazardan, kazadan, beladan korusun. Nice şampiyonluklar, kupalar, başarılar nasip etsin Şanlı Galatasarayımıza!!
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Bu stad Türkiye'nin 20 yıl ilerisinde. Böyle bir yapı olamaz. Her şey mükemmel! Allah nazardan, kazadan, beladan korusun. Nice şampiyonluklar, kupalar, başarılar nasip etsin Şanlı Galatasarayımıza!!
Amin.
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
Gerçekmi bu inş stat bitince maçlarda kameranında göreceği açıdan yedek kulübelerin yanına bu baskılardan yapılır (bkz:Nou camp)