Şimdi Ara

Aşktan Korktuğunu Söylüyor..Yardım Lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız aşktan korktuğunu söylüyor arkadaşlar..Kızla mesafelerimiz uzak farklı şehirlerde yaşıyoruz..
    Ben üni.2 deyim o lise sonda. bi tanışma sitesi üzerinden tanıştık.8-10 gündür telefondan sesli ve mesajlı olarak konuşuyoruz.
    Karşılıklı fotoğraflarımızı gönderiyoruz.Ben ciddi şekilde ondan hoşlandım ve bunu ona da söyledim.
    Kız geceleri uykusu geldiğinde msj olarak bana göğsümün sol tarafında uyumak için yerimin olup olmadığını dahi soruyordu.
    Bana attığı Cinsel içerikli mesajları dahi oldu bende karşılık verdim. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama bunu belli etmek istemiyor.
    O derece iyiydik ama ben ona sevgimi belli ettiğimde biz arkadaşız ki gibisinden şeyler söylüyor.
    Benim onu karşılıksız sevdiğimi ondan bişey beklemediğimi söyledim. Sadece telefonu niye açtın-açmadın muhabbetinden dolayı bana kızdı ve daha konuşmayalım gibisinden şeyler söylemeye başladı.
    Halbuki biraz işimin olduğunu ve ona telefon edeceğimi belirtmiştim. Buna rağmen bana bunu yapıyor. Bana ben ilgiyi cok seven biriyim ve görünce de cok mutlu oluyorum ama kimseyle olamam ben tamam mı özür dilerim dedi.
    Sevgime karşılık veremediği için özür diledi. Neden karşılık veremiyorsun diye sorduğumda ben kimseyi istemiyorum diyor. ve ardından ekliyor aşktan korkuyorum diyor.
    neden korktuğunu sorduğumda ise benim önceki ilişkimi gorseydın aşktan neden korktuğumun sebebını anlardın kusura bakma hoşça kal yazdı.
    ağlama işareti koydu. sonraki mesajlaşmalarda kız eski ilişkisinde çok çok kötü şeyler yaşadığını belirtti. haksız yere bi ton küfür yemiş. eski sevgilisiyle doğum günlerimiz de aynıymış ( ben buna inanmadım.) ben bi daha bu olanları hatırlayamam bir daha bunları
    hatırlayarak yaşayamam ben diyor. Kız ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum. Bu konuyu başka bi forumda da açtım. Hiç olumlu mesajlar gelmedi hep olumsuz cevaplar geldi. Bir gram bile umut yok mu yani beyler kötü durumdayım gerçekten. Lütfen yardımcı olun.

Bu durumdan sonra ne yapmam gerekir beyler. Cevaplayan Herkese Çok Teşekkürler Şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 8 Temmuz 2014; 11:40:46 >

• Yardım beyler lütfen benim için önemli fikirlerinizi esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 8 Temmuz 2014; 12:07:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: doqusss

Kızlar böyle işte :D ilk iki pas verir sonra surundurur başka şehir netten tanışma v.s boş işler ağlama derim

buluşma planlarım vardı öyle deme dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Takma seni salmış gitmiş ilk herşey olumlu gibi gider sonrada herşey değişir ve senin ellerin bomboş kalır. Senin yapacağın tek şey üstelememek üstelersen daha kötü olacak

tam mesaj atıyordum senin bu mesajın geldi. Sizce bu mesajı atmamın bi yararı olur mu?
    O halde bana neden telefon numaranı bıraktın , Neden hayatında kimseyi istemediğin halde benle tanışmak istedin , Şimdi herşeyi yarım bırakarak kaçmayı seçiyorsun ?
    bu şekilde bir mesaj atacaktım tam da. atmalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 8 Temmuz 2014; 12:28:34 >
    Daha Fazla Göster
  • At bakalım ne diyecek yine sende kaçacak
  • Sakın yapma ona onun gibi davran

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Sakın yapma ona onun gibi davran

onun gibi davranmam gerekirken ne yapmalıyım kardeş
  • Oğlum şu zokaya düşmeyin artık.Kızlar önce ufak duygusal bağ kurar ama sonra sizi kullanır.Hatta sevgili olsanız bir hafta sonra sıkıyorsun ya der.Yürümüyor der.Yani senin ona olan ilgili kullanır ve yarattığı ufakta olsa duygusal bağ ile senin gözünü boyar.

Orijinalden alıntı: Kutu149

Oğlum şu zokaya düşmeyin artık.Kızlar önce ufak duygusal bağ kurar ama sonra sizi kullanır.Hatta sevgili olsanız bir hafta sonra sıkıyorsun ya der.Yürümüyor der.Yani senin ona olan ilgili kullanır ve yarattığı ufakta olsa duygusal bağ ile senin gözünü boyar.

fikrini paylaştığın için sağol kardeşim eline sağlık.

Orijinalden alıntı: N1CKL3S

görüşlerinizi beklemekteyim arkadaşlar..

günceldirrr

Orijinalden alıntı: clopin

4s kuralını uygulamiyorsan uzulmeye mahkumsun

4s kuralını araştırdım şimdi, öğrendim ama bazen insanoğlu neden böyle bu kadar nankör ve bencil anlayamıyorum gerçekten.
    Bana kalırsa uzak durmaya çalış, sen demişsin diyeceğini. Hem cinsel içerikli mesaj gönderip, sonra sen açılmaya çalıştığında biz arkadaşız diyor. Ben olsam acaba diğer erkeklere de böyle mesaj atıyor mu diye düşünürdüm.
    Aşktan korkuyorum demiş, o zaman niye baştan böyle konuştu, kalkıp tanışma sitelerine giriyor? İstemiyorum demiş sonra o istemedikten sonra hiçbir şey yapamazsın zaten. Orada keşke o hoşçakal dediğinde, sen de hoşçakal yazsaydın. Kız istiyorsa illaki sana geri dönecektir. Bence bir şey yazma. Hakkında hayırlısı olsun.

Orijinalden alıntı: hayatinozudomates

Belki eski sevgilisini unutamıyordur. Benim de öyle bir erkek arkadaşım olmuştu, doğum tarihlerimiz aynıydı. Kızlar böyle şeylere önem veriyor. Hani işte çok romantik, kader gibisinden...
    Bana kalırsa uzak durmaya çalış, sen demişsin diyeceğini. Hem cinsel içerikli mesaj gönderip, sonra sen açılmaya çalıştığında biz arkadaşız diyor. Ben olsam acaba diğer erkeklere de böyle mesaj atıyor mu diye düşünürdüm.
    Aşktan korkuyorum demiş, o zaman niye baştan böyle konuştu, kalkıp tanışma sitelerine giriyor? İstemiyorum demiş sonra o istemedikten sonra hiçbir şey yapamazsın zaten. Orada keşke o hoşçakal dediğinde, sen de hoşçakal yazsaydın. Kız istiyorsa illaki sana geri dönecektir. Bence bir şey yazma. Hakkında hayırlısı olsun.

eyvallah kardeşim sağolasın zaman ayırıp fikirlerini paylaştığın için.

• Umursama üstüne düştükçe kızın gözünde ezik olursun.

Bak kızlar için hoşlanmak ayrı sevmek ayrı aşık olmak ayrı kavramlardır.

Sen böyle davrandıkça sanma ki senin ona olan aşkını görecekte sana gelecek. Kızlar mantıksaldır duygusal değil.

Gelelim diğer en önemli hususa

Sana cinsel içerikli mesaj niye atıyor bu rahatlık nedir aşktan korkuyor bir de.

Bak oyunda oynuyor olabilir sen bu kızdan hayır bekleme çok dikkat et duygusal baskı kurabilir sakın kanma yaparsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 8 Temmuz 2014; 14:23:55 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.