Şimdi Ara

Aşktan Korktuğunu Söylüyor..Yardım Lütfen.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Umursama üstüne düştükçe kızın gözünde ezik olursun.

Bak kızlar için hoşlanmak ayrı sevmek ayrı aşık olmak ayrı kavramlardır.

Sen böyle davrandıkça sanma ki senin ona olan aşkını görecekte sana gelecek. Kızlar mantıksaldır duygusal değil.

Gelelim diğer en önemli hususa

Sana cinsel içerikli mesaj niye atıyor bu rahatlık nedir aşktan korkuyor bir de.

Bak oyunda oynuyor olabilir sen bu kızdan hayır bekleme çok dikkat et duygusal baskı kurabilir sakın kanma yaparsa.

duygusal baskı kuruyor şuan dostum. ismimi yazıp yanına soru işareti koyuyor. efendim diyince üzülme işareti koyuyor.ne düşündüğünü nerden bilebilirim böyle yaparsan dedim. tamam kızma ya of iyi günler dedi.
    aradan 1 saat geçti ağlama işareti yolladı neden üzgünsün dedim yok bişey tamam diyor.karşılıklı iyi günler dedik msjlaşmayı bitirdik şuan.

ne yapmaya çalışıyor olabilir. yeterince ona olan aşkımı gösterdim.artık bunu yapmayacağım. onun gibi hareket edicem. eğer o da seviyorsa zaten kendiliğinden gelecektir. bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.

• Seni kapaklamaya çalışıyor yüksek ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Seni kapaklamaya çalışıyor yüksek ihtimal

kapaklamaya çalışıyor derken dostum , biraz açar mısın?

1- kız sana bi anda yaklaşıverir, müthiş bi umut verir.
    2- safiyane duygu ile ona olan sevgini belli eder hatta belki söylersin
    3- kız samimi cümleler kurarak günlere devam eder (senin yanında kendimi iyi hissediyorum vs..)
    4- ama işi asla daha öteye taşımaz hatta sen belli ettikçe sana kızar işte arkaaşız falan diye (ayrıca işte aşktan korkuyorum vs..)

ve kölelik sistemi oturur, kız kendisine yeni bir köle yapmış olmanın gurununu yaşar, egosunu tatmin eder ( ek olarak bazı kızlar arkadaşlarının yanında senden bahsederler işte bu çocuk bana kafayı taktı ben iplemiyorum ama sürekli arıyo falan diye) aynı zamanda trip atıp kavga ederek trip atma ihtiyacını da seninle karşılar (telefona niye 1saniyede cevap vermedin de 5 saniyede cevap verdin gibi saçma salak nedenlerle)

yeni bir erkek bulunca da: "sen çok iyi birisin ben senin arkadaşın olmayı haketmiyorum" deyip sana tekmeyi basar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 8 Temmuz 2014; 14:31:51 >

• Kızın geçmişinden acısı var aşka inanmıyor ama senin ile temas kuruyor üstüne cinsel içerikli mesajjlara başlıyor birden geri çekiyor ama aynı zamanda biraz da önde duruyor.

Bu kız sana geri gelecek ağlayarak geçmişini bahane ederek kötü şeyler yaptım kandırıldım diye.

Ego tatmini eğlencesine baksaydı kestiği muhabbete devam etmezdi. Hatta başkasına takmış koluna onla takılırdı.

Dikkat et sen bu kıza uzaklaşmış gibi takıl sen bilirsin demeyi bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 8 Temmuz 2014; 14:38:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 01001101

o kadar klasik bi kız konusu ki ulan hep mi aynı senaryo olur be bire bir aynı şeyleri yaşayan milyon tane genç var şu anda valla aynı hikayeye denk gele gele gülüyorum artık

1- kız sana bi anda yaklaşıverir, müthiş bi umut verir.
    2- safiyane duygu ile ona olan sevgini belli eder hatta belki söylersin
    3- kız samimi cümleler kurarak günlere devam eder (senin yanında kendimi iyi hissediyorum vs..)
    4- ama işi asla daha öteye taşımaz hatta sen belli ettikçe sana kızar işte arkaaşız falan diye (ayrıca işte aşktan korkuyorum vs..)

ve kölelik sistemi oturur, kız kendisine yeni bir köle yapmış olmanın gurununu yaşar, egosunu tatmin eder ( ek olarak bazı kızlar arkadaşlarının yanında senden bahsederler işte bu çocuk bana kafayı taktı ben iplemiyorum ama sürekli arıyo falan diye) aynı zamanda trip atıp kavga ederek trip atma ihtiyacını da seninle karşılar.

yeni bir erkek bulunca da: "sen çok iyi birisin ben senin arkadaşın olmayı haketmiyorum" deyip sana tekmeyi basar

hiç gülesim yoktu

• gül gül biz de yaşadık aynı şeyleri bu ülkedeki birçok erkek gibi, klasik mevzular. böyle bir kıza ilgi duyarsan çok kötü duruma düşersin çünkü bu noktadan sonra o kıza göstereceğin ilgi/alaka ve onu istediğini belli etme çabası sadece kendini küçük düşürme ve kızın egosunu şişirme ile sonuçlanacaktır. acı ama gerçek bu, bu tarz kızlarla gönül eğlendireceksin, kız canını sıkmaya-tartışmaya kalkarsa da kendi haline bırakacaksın. merak etme kendi gelir zaten. gelince tekrar gönül eğlendir bırak. tabi gönül ferman dinlemiyor, böyle bir kıza aşık olmaya kalkarsan orası kötü işte.
  • Bu kızların erkeklere yaptığını ben kızlara yaptım 5-10 kız peşimde dolaşıo :) Tabi reelde sökmez sanalda tavsiye veririm nasıl konuşacağını bilmen lazım :)) Kısacası kıza asla tek olduğunu gösterme bir kere gösterdin mi ipler elinden gider.Birkaç kız uğraşıyor da yüz vermiyorum dediğim gibi yap tek kız o değil daha iyileri de var ama görürsen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Corelliux

Bu kızların erkeklere yaptığını ben kızlara yaptım 5-10 kız peşimde dolaşıo :) Tabi reelde sökmez sanalda tavsiye veririm nasıl konuşacağını bilmen lazım :)) Kısacası kıza asla tek olduğunu gösterme bir kere gösterdin mi ipler elinden gider.Birkaç kız uğraşıyor da yüz vermiyorum dediğim gibi yap tek kız o değil daha iyileri de var ama görürsen :)

sağol kardeşim. ilginç bi taktik beğendim. teşekkürler fikrin için

İnternetin sınırsız ve bilgisayarın varsa ve kızlarla konuşmak istiyorsan MSTAR oyna kız oyunu top oyunu diyorlar.Git birkaç kız bul kafanı rahatlat :) @N1CKL3S

teşekkürler dostum bi deniyim kafa dağıtayım o zaman. araştırdım güzele benziyor

İnternetin sınırsız ve bilgisayarın varsa ve kızlarla konuşmak istiyorsan MSTAR oyna kız oyunu top oyunu diyorlar.Git birkaç kız bul kafanı rahatlat :) @N1CKL3S

oyunu indirmeye başladım kardeşim bakalım kız oyunuysa eğlenceli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 8 Temmuz 2014; 16:36:28 >

Orijinalden alıntı: N1CKL3S

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Oğlum şu zokaya düşmeyin artık.Kızlar önce ufak duygusal bağ kurar ama sonra sizi kullanır.Hatta sevgili olsanız bir hafta sonra sıkıyorsun ya der.Yürümüyor der.Yani senin ona olan ilgili kullanır ve yarattığı ufakta olsa duygusal bağ ile senin gözünü boyar.

fikrini paylaştığın için sağol kardeşim eline sağlık.

Doğru olan bu arkadaşım. Gerçekten samimi olduğuna inanmadığın bir kızı asla ciddiye almayacaksın. Yoksa sen üzülürsün
  • Hiç görmediğin birine nasıl ilgi duyabiliyorsun bro. Sana şöyle söyleyeyim o kız o yaşta tanışma sitelerinde takılıyorsa amacı farklı.Yaşının getirmiş olduğu kadınlık duygularından ötürü ilişki değil de yalnızca sex içerikli mesajlaşmalar arıyor.Zaten böyle sitelerin mantığı da bu.Sen aşk meşk işine getirince olayı kız da sudan sebeplerle seni başından atmaya kalkmış.Aklını kullan sen de.En azından onun cinsel içerikli resimlerini sanal aleme yay. Hakediyor bu ruhu kaşarlaşmış olanlar.Aklınca seni kullanıp kendini şımartıyor.Kafanı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkiye Cumhuriyeti -- 8 Temmuz 2014; 23:35:31 >

• kıza karşı ağırlığımı koydum. sesli konuşmak istediğini söyledi müsait değilim ama iftardan sonra müsait olurum dedim. o da tamam o zaman konuşmayalım hiç dedi. ben de sen bilirsin peki dedim.
    iftardan sonra mesaj geldi selam napıyosun diye. kıza biraz yüz vermeyince kendisi tıpış tıpış geldi yani. şimdi canımlar cicimler havada uçuşuyor.
    umudumu hiçbir zaman kaybetmemiştim ve başarılı oldum çok şükür , herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 9 Temmuz 2014; 0:26:07 >
  • kız tanışma sitesindeki hesabını da sildi bu arada. bende buna karşılık artık benimde orada bi işimin kalmadığını söyleyerek ona jest yaptım. allaha şükürler olsun çok iyi durumdayız şimdi. herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. bu arada almanya 7-1 brezilya. yılın olayı oldu sanırım şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 9 Temmuz 2014; 0:46:58 >
  • Dostum 23 yasindayim, bakiyorum anlattiklarina kiz lise sonda ve önceki asklarimda şöyle oldu bla bla diyip duygusal bunalima giriyorsa o yasta bence ilerlemeden bulaşma yolunu ayir, kişiliği oturmamis ve senin ilgin onun egosunu kabartmaktan öteye gitmez, ilerde de ayni ilgiyi göstermekte zorlandiginda o senden ayrilir

Ayrıca hep derim, yuzyuze olmadikca güvenmeyeceksin.nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 9 Temmuz 2014; 2:21:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.