Şimdi Ara

Askeri pilot olmak istiyorum ama gözlerim bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri askeri hava pilotu olmak istiyorum. Bunu hâlâ tüm kalbimle istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu anadolu ve fen liselerinden hava okuluna giriş yapılabiliyormuş. Anadolu öğretmen lisesinde TM öğrencisiyim. Puan konusunun sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Merak ettiğim nokta göz kusuru çok önemli mi? Sadece bu sebepten dolayı mülakatlarda kalır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 3 Eylül 2013; 15:12:46 >

• aynı durum bende de var ve maalesef göz kusuru olanları almıyorlar. hatta lazerle tedavi olsan bile almıyorlar
  • Kuzenimi tırnaklarını yediği için askeriye ye almamışlardı. Kara kuvvetlerine bu yüzden almıyorlarsa hava kuvvetlerinde göz konusunda hassasiyet göstereceklerini sanmıyorum. Ama denemende yarar var. Hayatın boyunca "denemedim" demek yerine "denedim" demek daha iyidir.
  • Gözlerin bozuksa olamazsın okuduğun lisenin veya aldığın puanın hiçbir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VanpeL[TR]

aynı durum bende de var ve maalesef göz kusuru olanları almıyorlar. hatta lazerle tedavi olsan bile almıyorlar

Hiç şansım yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker okul mülakatlarında(özellikle hava kuvvetleri) sağlık aşamasında en çok elenmeler göz bozukluğu (özellikle hipermetrop ve astigmat) ve skolyoz'dan olur

Kara kuvvetlerinde de bunlara dikkat ediyorlar ama daha toleranslı davranıyorlar, gözün bozuksa kara kuvvetlerine gir oradan helikopter pilotu olma şansın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00000001 -- 3 Eylül 2013; 15:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Çocukluğumdan beri askeri hava pilotu olmak istiyorum. Bunu hâlâ tüm kalbimle istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu anadolu ve fen liselerinden hava okuluna giriş yapılabiliyormuş. Anadolu öğretmen lisesinde TM öğrencisiyim. Puan konusunun sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Merak ettiğim nokta göz kusuru çok önemli mi? Sadece bu sebepten dolayı mülakatlarda kalır mıyım?

bende istiyorum gözlerde sağlam bi skıntı olmaz herhalde ama ordan sonra da elenenler oluyomuş karaya gidenler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEBİR.

quote:

Çocukluğumdan beri askeri hava pilotu olmak istiyorum. Bunu hâlâ tüm kalbimle istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu anadolu ve fen liselerinden hava okuluna giriş yapılabiliyormuş. Anadolu öğretmen lisesinde TM öğrencisiyim. Puan konusunun sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Merak ettiğim nokta göz kusuru çok önemli mi? Sadece bu sebepten dolayı mülakatlarda kalır mıyım?

bende istiyorum gözlerde sağlam bi skıntı olmaz herhalde ama ordan sonra da elenenler oluyomuş karaya gidenler

Olucaksa hava kuvvetleri olsun, kara kuvvetleri pek bana gore değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CEBİR.

quote:

Olucaksa hava kuvvetleri olsun, kara kuvvetleri pek bana gore değil.

keşke senin isteğine göre olsa

• malesef savas pilotu oluyorsun ve en ufak kusur yoktur bu meslekte yani saglıktan kaldın diyebilirim bende cok istemistim zamanında ama mecburi hizmet suresi falan cok sıktı bende vazgecvtim ustelik torpilimde vardı hho ki ogrencilerle konusuyordum gidip hepsi aglıyordu ev ev ev diye, hawx oyna
  • arkadaşım dolaba girer öyle ağlardı.Aile özlemi çok oluyormuş.
  • quote:

pilot olmak için hiç şansın yok malesef
  • para bitiktir sivil pilot ol .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VanpeL[TR]

aynı durum bende de var ve maalesef göz kusuru olanları almıyorlar. hatta lazerle tedavi olsan bile almıyorlar

Hiç şansım yok mu?

kardeş ne hava harpte ne de sivil havacılıkta hiç şansın yok. üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.