Şimdi Ara

Herkesin Doktor Mühendis Olmasına Gerek Yok Diyenlerin Genelde Mühendis veya Doktor Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu kimden duysam aynı lafı duyuyorum.

Herkese bu tavsiyeleri verirler ve nereden mezunsun desem mühendislik veya tıp fakültesi fakat kendileri yüksek lisans yapar, tez yazar.

Herkesin madem bu konuda okumaya ihtiyacı yoktu hatta sen de köylü çocuğusun, fakirsin veya zenginsin o zaman sen niye okudun diye soruyorum bana lafı geveliyorlar. Bu bir psikolojik üstünlük kurma girişimidir yemiyorum. Israrcı olduğunu gördüklerinde ise sizi düşük zekalı veya başarısız olmakla suçlarlar.

Maksat vazgeçsin dertleri bu, bu ülkenin insanı bu kadar hasettir. 

Bir insan okumak istiyorsa içinde olan okuma isteğini kırmak için ellerinden geleni yaparlar çünkü kimsenin kendilerinden daha iyi yerlere gelmesini istemezler sadece kazanan kendileri olsun ve herkes onlara biat etsin isterler. Aynı köyde olan toprak ağaları gibi olmak isterler.

Köylü zihniyetidir. Ne kadar okusalar da bunu atamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 2 Haziran 2025; 16:5:5 >

• Up.

• Sen hangi bölümü okudun?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bilgisayar programcılığı. Meslekten lisesinden beri bilişim okuyorum. Şu an YBS okuyorum açıktan. Fakat ben mühendislikten vazgeçmiş değilim. O diploma birgün alınacak. Ben o madalyayı takacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 2 Haziran 2025; 16:4:18 >
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt

Oku hocam, mühendislik iyidir.

Ben mesela mesleğimi hiç yapmadım, fakat iş hayatımda mühendislik eğitimimin katkısını çok gördüm.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Hocam ben CENG tamamlarsam işi donanım kısmına da götürürüm. Yani kod yaz geç mantığıyla takılan bir insan değilim.

Zaten önlisans olsun çoğu yerde hocalarım sen de mühendis kafası var derdi.

Yarım kalan işi bitirmem lazım bir boşluk bulunca.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Kafede elemanin teki rahatsiz edici olmaya baslasi yok cok basariliymista
    Basklarinin parasini yönetiyormus ver parani yöneteyim deid orali olmadim halen israr ediyor

Madem basarili neden hesabinda 5 kurus yok lol

Kripto hesabinda para bile yok

Telegram kullanmiyorum diyor hesabi full aktif acik her yerinden falso

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Kolpadır onlar.

• öğüt verici konuşmak = aşağılamak

sana ne ulan kimin ne yapıp yapmayacağından. diploma denen kıytırık kağıt parçasını aldın diye adam mı oldun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendisim ve öneri isteyenlere her zaman öneriyorum. Tabi güzel bir okul kazanıldığı ve hakkını vererek okunduğu sürece.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.