Şimdi Ara

Askere gidicem tavsiye lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nelere dikkat etmek lazım..

Subay yada komutan lara diklensek ne ceza alırım?

Fazla eziyorlar mı ?

Yada yeni geldim

Misal bebenin biri ağır laf söyledi..

ona 2 tane yumruk atsam astsubay ın en yakın arkadası cıkarsa naparım ?

astsubay ların komutan ların bazıları dayak atıyomus ne kadar doğru ?

ezilmek istemem

Tavsiyenizi bekliyorum beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beynini kapıdan girerken dışarda bırak öyle asarım keserim yapma ceza alırsın askerliğin uzar hele komutana yaparsan iyice uzar yat kalk sürün paso ne fazla önde nede fazla geride olma ortada herkes ne yapıyorsa onu yap görme duyma yoksa bitmez askerlik eskiden 7 gündem fazla ceza alırsan disko ya gidersen askerliğin okdr süre uzuyordı şimdi belki düşmüş yada artmıştır o süre birde yanına çok fazla eşya götürme bir çarşıya çıkacak kıyafet yeter zaten çoğu şeyi askeriyede alırsın birde iç çamaşırı çorap fln
    Yapay Zekanın Yanıtı

Askere Gideceklere Tavsiyeler

Askerlik, bir erkeğin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır ve hazırlıklı olmak, bu deneyimin zorluklarına uyum sağlamana ve ondan en iyi şekilde yararlanmana yardımcı olabilir. İşte askere gidecekler için bazı önemli tavsiyeler:

Fiziksel ve Zihinsel Olarak Hazırlan

Askeri eğitim fiziksel olarak zorlu olabilir. Bu nedenle, önceden fiziksel uygunluğuna dikkat etmen önemlidir. Düzenli egzersiz yaparak ve sağlıklı beslenerek vücudunu askerelik için hazırlayabilirsin. Ayrıca, zihinsel olarak da hazırlıklı olman gerekir. Stresli ve zor durumlara karşı dayanıklılığını artırmak için meditasyon veya yoga gibi teknikleri uygulayabilirsin.

Gerekli Belgeleri Önceden Hazırla

Askere gitmeden önce gerekli tüm belgeleri, örneğin kimlik kartı, diploma ve sağlık kayıtları gibi belgeleri hazırlamalısın. Bu belgelerin eksik olması askere gidişini geciktirebilir. Ayrıca, varsa askerlik durumunu belgeleyen belgeleri de yanına alman faydalı olacaktır.

İhtiyaç Duyacağın Eşyaları Topla

Askerlik sırasında ihtiyaç duyacağın temel eşyaları önceden toplaman önemlidir. Bunlar arasında kıyafet, iç çamaşırı, hijyen malzemeleri ve uyku tulumu yer alır. Askere gideceğin birliğin sana gerekli eşyaların bir listesini verecektir. Bu listeyi dikkatlice kontrol et ve eksik olan eşyaları temin et.

Ailen ve Arkadaşlarınla Veda Et

Askere gitmeden önce ailen ve arkadaşlarınla vedalaşman önemlidir. Bu, onlarla geçirdiğin zamandan keyif almanı ve askerlik görevini özlemelerini en aza indirmeni sağlayacaktır. Onlara veda etmek, ayrılık sürecini daha kolaylaştıracaktır.

Pozitif ve Hedef Odaklı Ol

Askerlik bir zorluk olabilir, ancak bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmak için olumlu ve hedef odaklı olmalısın. Zorlukları bir fırsat olarak görerek onlardan ders çıkarmaya çalışmalısın. Hedeflerine odaklanarak, askerlik görevini başarıyla tamamlayabilir ve geleceğin için değerli tecrübeler kazanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sürünün koyunu olup geleceksin. Kışlada olan kışlada kalır paşam. Fazla kafana takma

• En iri ve güçlü olanı pataklarsan herkes sana saygı duymaya başlar pardon o başka bi şeydi...

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Hocam o ortam lisedeydi..

Askerlikten bahsediyoz 😐😐

• Akpartili miyim la ben 😁😁

• Beynini kapıdan girerken dışarda bırak öyle asarım keserim yapma ceza alırsın askerliğin uzar hele komutana yaparsan iyice uzar yat kalk sürün paso ne fazla önde nede fazla geride olma ortada herkes ne yapıyorsa onu yap görme duyma yoksa bitmez askerlik eskiden 7 gündem fazla ceza alırsan disko ya gidersen askerliğin okdr süre uzuyordı şimdi belki düşmüş yada artmıştır o süre birde yanına çok fazla eşya götürme bir çarşıya çıkacak kıyafet yeter zaten çoğu şeyi askeriyede alırsın birde iç çamaşırı çorap fln

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aLastis kullanıcısına yanıt

Desene ezilcez hocam 😴😴

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrumidh2000 kullanıcısına yanıt
    O gittiğin yere göre komutana göre değişir eğitimde tabi ezilcen biri çıkacak konuşacak komutan duyacak istikamet verecek olan olacak şeyler bunlar kalkıp bunun için çocukla kavga edersen kendine edersin o yüzden herşeyi normal karşıla vaktini bitir geri dön beynini dışarda bırak kendi askerliğimden örnek vereyim acemide komando eğitim aldım desem yeridir ast subay komandodan gelmeydi ustalık da ise elime silah almadan bitirdim santraldeydim şans işte

• aLastis kullanıcısına yanıt

şimdiden strese girdim hayırlısı olsun bakalım..

• mrumidh2000 kullanıcısına yanıt
    Hiç stres yapma düşünme oluruna bırak şöyle düşün acemi birlikleri genelde 3000 kişi fln olur 3000 liseli ergen bir arada kalıyor eğlenceli geçiyor bir süre sonra sürünmek bile koymuyor çünkü tek değilsin tüm bölük sürünüyor senle şahsi ceza almadığın sürece

• Girişte askercell aldırmaya çalışabilirler sakın alma hocam istemiyorum de

• Askerde koyun olmayı öğrenmen lazım yoksa çok mutsuz olursun. Söylenilen marşları söylemeye çalış rap rap sol sağ sol sağ yürü işte.

Komutanlara selam vermeye çekinme, sıkma kendini.

• Bi düdük çök bi düdük galkk

• Komutanlarla değil, düz askerler ile sorun yaşayacaksın. Sivil hayatta aynı ortamda bile kalmayacağın insanlar ile beraber yatıp kalkmak zorunda kalacaksın. Askerlik sabır işi. Öyle sandığın gibi kavga dövüşde olmuyor. Komutanı filan kimse dövmeye cesaret edemez.

• Kurbanlık koyun misali askere gitmen lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Komutanlara diklenmek mi? Hey yavrum hey.  

Hazırolda mum gibi duracaksın, ne diklenmesi?

Emret komutanım diyeceksin,

o bir şey istiyorsa söyleyecek,

sonra sen emredersiniz komutanım diyeceksin.

Mesela diyelim ki görev yerindesin, ama öğlen yemeği vakti geldi.

"Ben yemeğe gidiyorum komutanım" dersen ayvayı yedin.

"Bir emriniz yoksa yemeğe gitmek için izin isteyecektim komutanım" diyeceksin.

Bak bu kelimelerin hepsi önemli, hepsi gerekli.

1-bir emriniz yoksa

2-izin isteyecektim

Ozan KOÇyoutube
    Arkadaşlar Şarkı Kanalımıza da bir destek olur musunuz https://youtu.be/P4riJ6oaFgo https://www.youtube.com/watch?v=F6BOPGH2f6Y&t=20s
    https://www.youtube.com/watch?v=7xlI64EREC4

• Askerliği yapalı 18 sene geçmiş. O zamanlar 15 ay yapmıştım. İlk gittiğimde bende stres yaptım ama strese gerek yok. Sizinki hele hele daha kısa. Geçer biter.

Tek yapman gereken, ne çok dikbaşlı ol ne de çok geride ol. Hep ortada kal. Cezalar zaten topluca veriliyor. Kimseye koymuyor. Zaten herkes senin gibi tek başına gideceği için herkes yanına bir arkadaş edinmek isteyecek. O yüzden mutlaka senin gibi bir ya da birkaç adam çıkacak ve onlarla takılacaksın.

Sizin avantajınız. Millet çakallık işlerini öğrenip diğerlerini ezme moduna girene kadar sizin askerliginiz bitmiş olacak zaten. Çok rahat geçecek emin ol.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam ✋

• İlk mesajı görünce sesli güldüm tek tek cevap veresim geldi :).

Subay ya da komutanlara diklenirsen askerliğin bitmez haberin olsun cehennem olur 6 ay sana ama rahat ol oraya gittiğinin ilk haftasında bu soruyu bir daha sormak değil aklından bile geçirme lüksün olmayacak:Dd

Fazla eziyorlar, alt devre üst devre muhabbeti var 28 yaşındaki bir lavuk kendinden 3 ay önce geldi diye 20 yaşındaki bebeden adeta emir alıyor ve seve seve o işi yapıyor:))) yapmazsa bölük astsubayı gereken işlemi yapıyor zaten :))

2 tane yumruk ne ya kahkaha attım;d askerliğin uzar birader. Durmadan askerliğin uzar bitmez senin şafak haberin olsun.

Astsblar veya bazı komutanlar dövüyormus demişsin öyle bi dava yok kolay kolay dovemez komutanlar onlar eskide kaldı ama en ufak ters düşmende askerliği zehir ederler haberin olsun öyle cezalar yersin ki keşke dayak yesem dersin.

Bol şans.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.