|
mrb arkadaslar cuma doktora gitmiştim bana 1 yıl erteleme verdi, muaf olur muyum bu rahatsızlıktan diye sorduğumda en fazla 3 yıl ertelenir sonra askere gidersin dedi. benim anlamadığım benim yıllardır bu sorunum var , 3 sene sonra da iyileşmeyecek.Madem erteliyorsun neden 3.seferde muaf raporu vermiyorsun ? Şu askerlik illetinden bi an önce kurtulmak istiyorum, memurluk ve iş alımlarında hep önüme engel çıkıyor.Doktora dedim muaf olamayacaksam ertelemenin anlamı yok bir an önce askere gitmek istiyorum dedim bu halde olmaz dedi. 30 yaşıma geldim artık 3 seneyi daha boş yere beklemek istemiyorum, önümüzdeki pazartesi heyetin önüne çıkıcam asıl kararı onlar verecek galiba .Heyetin önünde muaf olmayacaksam askere gitmek istiyorum falan mı demeliyim, yoksa doktor bu işi bilmiyor yanlış bilgi mi verdi bana ? Bu tür rahatsızlıklarla ilgili benzer tecrübesi olan, çürük alan var mı ? Madde 15/d gereğince 1 yıl ertelenmesi uygundur yazıyordu kağıtta < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 6 Ekim 2021; 21:49:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler