|
Herkese iyi forumlar, 24 yaşında bilgisayar programcılığı mezunuyum ek olarak faal şekilde uluslararası ilişkiler okuyorum.Tecilim mevcut ama yaş ilerlemeden gitmeyi düşünüyorum, şubat yada mayıs yedek astsubaylık celbinde gitmeyi planlıyorum. Harp okulu hayallerim belirli sebeplerle gerçekleştiremediğim için yedek astsubaylık > muvazzaf astsubaylık > alaylı subaylık yönünde ilerlemeyi düşünüyorum ama gelin görün ki işin ucu en azındna yedek astsubaylık söz konusuysa şansta bitiyor...Sormak istediğim şeyler şunlar: 1) Şubat yada mayıs ayları arasında yedek astsubay ihtimali hangisinde daha fazla herhangi bir hesap vs yapan, bilgisi olan var mı? 2) Kurada yedek astsubay çıkmazsa er çıkarsa ki en istemediğim ihtimal tecili (hakkımız varsa) uzatabiliyor muyuz? 3) Ve yine genel olarak yedek astsubay başvuruları ne oranda olumlu çıkıyor...Sanırım bir kez er çıkınca çıkınca tecil dahi edilse sonraki celpte yine et olatak gidiyorsunuz ki zaten yaş sınırı 26 sanırım bu sefer çıkmazsa daha çıkmaz diye düşünüyorum. Yedek astsubay olarak görevi ifa eden veyahut devam eden arkadaşlardan ise olumlu - olumsuz yorumlarını rica ediyorum. Saygılar :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler