Şimdi Ara

Askerden kaçmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda konular acılıyor askere gıtmek ıstemıyorum dıye, nasıl askerlıkten kacarım dıye

farkında degıller hainleri ve sempatizanların bu konulardan nasıl mutlu oldugunun.

keske yasalarla mumkun olsada su dönemde vatan savunması için tekrar gidebilsem askere

bunu enayilik olarak görenleriniz var belkide ama bu hainlerin kökü kazınmadıkça sıra şehirlere gelecek

evde karınızı annenizi bırakıp işe gidemeyeceğiniz günler gelebilir

bir canım var gerekirse oda feda olsun vatana, ömür dediğin neki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 22 Kasım 2016; 9:4:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 senesinde Hakkari'de yapılan saldırı sonucu sanırım sayı 12 ' idi Şehit vermiştik. O ara okulu falan bırakıp tecili bozdurup gittim askere.

Ne kadar çabaladıysam Doğu'ya düşemedim. Afganistan'a yolladılar.

Yeter ki ihtiyaç olsun her zaman gidilir. Aslında Vicdani ret yapacaksın Profesyonel orduya geçmeden. Ak , Kara belli olsun diye.

İsteyen gitsin isteyen gitmesin eminim ki gidecek o kadar çok kardeşimiz var ki gitmeyenlerin yokluğunu aratmayacak çok.
  • ocakta çaylar fazla şekerli galiba kafa yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 19 Eylül 2012; 9:32:45 >
  • vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.
  • ben de yaptım 15 ay.. rambo filan da değilim lakin gerekirse bi 15 daha yaparım bu ülke için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.

arkadaşın hayattan bi beklentisi yok sanırım.şu kuru kuruya milliyetçilik yapanlara da hastayım. askere gidince gün sayar adamlar .bu memleket bana ne verdiki bende ona hizmet edeyim. umrum olmaz açıkcası. bi yolunu bulabilsem direk vvın.hayata 10 kere gelmiyecez ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 19 Eylül 2012; 9:33:55 >
  • Senin hükümetin irade sahibi olmadıktan sonra,askeri organizasyonun vasat olduktan sonra sen ve sein gibi 10.000 gönüllü gitse neye yarar?

Sen sahada kazanırsın onlar masada verirler.Hem de göstere göstere...

Kısacası bir halta yaramaz.

Tabiki güzel şeyler milliyetçilik,vatana aitlik duygusu vb... ancak,şu an ölen arkadaşlarımızın kaç tanesi aklımızda ya da belleklerimizde,maalesef ölen öldüğü ile kalıyor ve bedeni toprak altında çürümeye yüz tutuyor.

Öyle şehitler ölmez,vatan bölünmez safsatası ile yıllardır bu toplumu uyutmadılar mı?Evet kardeşim şehit ölür,vatan da bölünür hem de bal gibi,şehitlik mertebesi deyip insanları kaderci ve malak bir psikolojiye büründürüyorlar.

Realist olmakta fayda var.

Önce milli bir irade gelmeli bu ülkenin başına.Gerisi maalesef hikaye...

Not:Askerliğimi Van'da yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.

Mesele vatana hızmet ıse elbette dedıgın gıbı bunun bırcok yolu var. mesela öğretmenım ben ve egıtımı ıcın bana teslım edılen cocuklara bılgımı en seffaf ve dogru sekılde, ılımden bılımden onları mumkun surette faydalandırarak hızmet ettıgımı dusunuyorum.

BURADA VURGULAMAK ISTEDIGIM ASKERLIK HIZMETI , BU APAYRI BISEY. ASKERLIK HICBIR HUKUMET,SIYASETCI,BUROKRAT VE POLITIKACI ICIN YAPILMAZ. ASKERLIK MEMLEKETIN HUZUR VE SUKUNU ICIN YAPILIR. YONETICILERINIZ IKTIDARINIZ KOTU DIYE ASKERE GITMEMEK OLURMU HIC. SIMDIKI HUKUMET KOTU DIYE OY VERMEYE GITMEYECEKMISIN. YADA TUTTUGUN TAKIM 3 HAFTA ARKA ARKAYA MAGLUP OLDU DIYE VAZMIGECECEKSIN TAKIMINDAN . TABIKI HAYIR.

SİZİNKISI PIREYE KIZIP YORGAN YAKMAKTIR.

HA TABIKI BEN RAMBO DEGILIM GIDIP TERORU TEK BASIMA BITIREMEM YADA SEHIT DUSEREK TERORU ÇÖZEMEM AMA, BU İŞLER BİREYSEL BAZDA BASLAR. HERGUN ACILAN ASKERDEN KAÇMAM LAZIM GIBI KONULAR, HAİNLERİN KEYFINE KEYIF KATMAKTADIR. ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN ARKADASLAR. DİK DURMAMIZ LAZIM DİK.

HANGI INANCA MENSUP OLURSA OLSUN VATANI GOREV BUTUN ULKELERDE KUTSALDIR ARKADASLAR BUNUDA UNUTMAYIN.

rica ediyorum bana ülkücü ergen muamelesi yapmayın, 8 yıllık forum uyesıyım, 13 yıllık vazıfe gecmısım var. asla ve asla ülkücü değilim hiçte olmadım.ama herkesın görüşünede saygılıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

arkadaşın hayattan bi beklentisi yok sanırım.şu kuru kuruya milliyetçilik yapanlara da hastayım. askere gidince gün sayar adamlar .bu memleket bana ne verdiki bende ona hizmet edeyim. umrum olmaz açıkcası. bi yolunu bulabilsem direk vvın.hayata 10 kere gelmiyecez ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

ocakta çaylar fazla şekerli galiba kafa yapmış.

bu memlekette birçok tip insan var. hainler,yurtseverler,etliye sütlüye karışmayanlar. birde senın gıbı saçmalayanlar var. ne ocağı arkadaşım allahını seversen görüşünü bildirsene adam gibi, hakkında bilgi vakıf olmadan ınsanları hemen sınıflandır. anladık sol görüşlüsün yada ocakcıları sevmıyorsun. ama konu memleket meselesi.

sol değılmıdır ulkenın emperyalıstlere bırakılmayacak kadar degerlı oldugunu savunan.

ayrıca konuda herkese bırebır cevap veremıyecegım, ortamda sempaztizanların yada vatanseverlık duygusundan bıhaber ınsanların da oldugunu bılıyorum.

Dolayısı ile makul eleştırıler harıcındekı saçma cevapları verenlerın felsefe ve ıdeolojılerını tahmın edebılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 19 Eylül 2012; 9:55:18 >

• Sözleşmeli uzman er alınıyor.
    1700 de maaş veriyorlar. Her operasyon için de ek ücret alıyorsun.
    Git belki "nasip" olur sana da şehitlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

bu memlekette birçok tip insan var. hainler,yurtseverler,etliye sütlüye karışmayanlar. birde senın gıbı saçmalayanlar var. ne ocağı arkadaşım allahını seversen görüşünü bildirsene adam gibi, hakkında bilgi vakıf olmadan ınsanları hemen sınıflandır. anladık sol görüşlüsün yada ocakcıları sevmıyorsun. ama konu memleket meselesi.

sol deüılmıdır ulkenın emperyalıstlere bırakılmayacak kadar degerlı oldugunu savunan.

kardeşim sol görüşlü değilim.. ben demokrat bir insanım ben koyu milliyetçi akımlara karşıyım yolun açık olsun açıkçası tartışmak istemiyorum saygı duyarım görüşlerine ne diyeyim..

• quote:

quote:

quote:

sol deüılmıdır ulkenın emperyalıstlere bırakılmayacak kadar degerlı oldugunu savunan.

kardeşim sol görüşlü değilim.. ben demokrat bir insanım ben koyu milliyetçi akımlara karşıyım yolun açık olsun açıkçası tartışmak istemiyorum saygı duyarım görüşlerine ne diyeyim..

tesekkur ederım.

• Yok arkadaş insanlar hala tehlikenin farkında değiller. Batıda yaşayanlar olarak doğuda yaşayanlardan tek farkımız üstümüze mermi sıkılmıyor. Bunun haricinde adamlar orada yaptıklarının aynısını burada eskiden gizli yaparlardı şimdi apaçık yapıyorlar.
    -Batıda kalabalık bir nüfusa ulaştılar mı ? Ulaştılar.
    -Her yerde rahat rahat kürtçe konuşabiliyorlar mı ? Evet.
    -Özellikle büyük şehirlerde kendi mahallelerini köylerini oluşturdular mı ? Evet.
    -Gruplar halinde organize olabiliyorlar mı ? Parti, dernek, toplum örgütleri var mı ? Var.
    -İstedikleri zaman istedikleri yerde toplantı, yürüyüş, gösteri yapabiliyorlar mı ? Evet.

Şu anda güneydoğuda yaşanan bir savaş var ve batının oradan tek farkı silahlı çatışmalar olmaması. Ama sizin üstünüze mermi gelmiyor diye oradaki hayatı toz pembe göremezsiniz. An meselesidir bir kaç yıl içinde büyük şehirlerde de büyük olaylar çıkması. Şu meşhur "milletin uyanışı" belki o zaman gerçekleşir. Ne bileyim herkesin evine tek tek saldırırlarsa falan ancak o zaman insanlar bir silkinip neyin ne olduğunu görecekler. Tabi iş işten geçmezse.

Ek olarak şu askerlik şöyle kötü böyle kaka, ben zaten ilk fırsatı bulduğumda kaçarım, lanet olsun böyle ülkeye vs. şeklinde söylenen arkadaşlar. Gerçekten dediğinizi yapsanız da alıp başınızı gitseniz artık be. Hani her vatan millet dediğimizde "ehehe ocak terk, bak bak bordo klavyeliler iş başında zaa, ccc bunlar yea" şeklinde kendinizi pek bir akıllı, o söylemi yapan kişiyi de gerizekalı sanıyorsunuz ya hah işte o pek yüksek olan zekanızı burada harcamayın. Batı bütün güzellikleriyle sizi bekliyor. Gidin de biz de artık sapla samanı ayıralım.

• Sınavlara gir asker ol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

Sözleşmeli uzman er alınıyor.

derdım sehıt olmak değil,

derdim TERÖR ÖRGÜTÜNÜN '' AHA BAŞARDIK TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK BİZDEN KORKUYOR, KARŞIMIZA ÇIKACAK CESARETLERİ YOK, ÇÜNKÜ BİZ ONLARI ÖLDÜRE ÖLDÜRE ÖLÜMLE KORKUTTUK-SİNDİRDİK-BASTIRDIK '' DEMEMESİDİR.

AMA MALESEF, VATAN SAOLMASIN DIYE NARA ATAN SEHIT ANALARI , BEN ASKERDEN NASIL KAÇARIM , ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE KONU AÇAN GENÇLERİ GÖRDÜKÇE BU KANSIZLAR YUKARIDAKI YORUMU YAPIP CESARET BULACAKLAR.

sanıyormusunukı teror doğunun sorunudur. YEMİN EDERİM Kİ DOĞUYU KAYBETTIGINIZ AN, CANINIZ-NAMUSUNUZ-MALINIZ ŞİMDİKİNDEN ÇOK DAHA TEHLIKEDE OLACAK.

O YILAN SIZ ONA DOKUNMADIGINIZ HALDE SIZE DOKUNACAK

• göndersinler seni tek başına kerkükü bile alırsın hadi
  • Sorun bu vatan için ölmekten korkmak değil.
    Sorun bu vatan için boş yere ölmekten korkmak hiç bir işe yaramadan siyasilere rant kapısı olmak.
    Ve şuan olay bundan ibaret vatan falan korunmuyor şuan.
    Belli oyunlara ortak olunuyor olan fakir fukaranın çocuğuna oluyor.
  • quote:

quote:

derdim TERÖR ÖRGÜTÜNÜN '' AHA BAŞARDIK TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK BİZDEN KORKUYOR, KARŞIMIZA ÇIKACAK CESARETLERİ YOK, ÇÜNKÜ BİZ ONLARI ÖLDÜRE ÖLDÜRE ÖLÜMLE KORKUTTUK-SİNDİRDİK-BASTIRDIK '' DEMEMESİDİR.

AMA MALESEF, VATAN SAOLMASIN DIYE NARA ATAN SEHIT ANALARI , BEN ASKERDEN NASIL KAÇARIM , ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE KONU AÇAN GENÇLERİ GÖRDÜKÇE BU KANSIZLAR YUKARIDAKI YORUMU YAPIP CESARET BULACAKLAR.

sanıyormusunukı teror doğunun sorunudur. YEMİN EDERİM Kİ DOĞUYU KAYBETTIGINIZ AN, CANINIZ-NAMUSUNUZ-MALINIZ ŞİMDİKİNDEN ÇOK DAHA TEHLIKEDE OLACAK.

İş oğlum, abimize kuru fasulye çek.En kurusundan...

• quote:

quote:

tmm işte yeniden asker olmak istemiyor musun? Buyur arkadaş demiş sözleşmeli asker alınacakmış.Buyur başvur bu kadar çok istiyorsan.Bol keseden atmak kolay.Askerliğimi yapmadım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.