Şimdi Ara

Askerden kaçmak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teufel

Vatanı korumak için askere gidiyosun;iki üç tane ciğeri beş para etmez için ayakçılık yapıyosun.Bu şekildemi vatan korunucak ?

Askerliğin özeti budur. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Vatanı korumak için askere gidiyosun;iki üç tane ciğeri beş para etmez için ayakçılık yapıyosun.Bu şekildemi vatan korunucak ?

Askerliğin özeti budur. Tebrik ederim.

Bol ve ucuz ( hatta bedava ) iş gücü, 21. yüzyılda uyguladığımız sisteme bak.
  • böyle birşey olsa daha askerliğimi yapmadım ama çok isterim bende.
  • Bölgede oy dağılımına bak. Ya kansızları göreceksin ya da AKP'yi... Adamlar bir nevi al gülüm ver gülüm diye milleti uyutuyorlar.

Ortada bir rant var. Farkındaysan bu olaylar, Suriye ile olan ilişkiler sayesinde tavan yaptı. Sence niye bir sor kendine?

Ben de her Türk genci gibi askerliğimi yapmak isterim. Fakat enayi yerine koyulmak istemem. Zenginler parayı basacak, Hükümet'e yakın kimseler ve Askeri paşaların yakınları kayırılacak. Gücü yetmeyen varsın ölsün, sonuçta Vatan Sağ Olsun! Yakın bir arkadaşım Trabzon'da askerlik yaptı. Aynen anlattığı gibi aktarıyorum. 2 tane asker karşı karşıya geçiyormuş. Neymiş efendim Komutan'ın kızı ip atlayacakmış. Soruyorum şimdi bu vatani görev? Batıdakiler askercilik oynasın. Doğudakiler kelle koltukta savaşsın!

Sesini çıkaran kimseleri görüyoruz hepsini içeri aldılar. Bir Allah'ın kulu da demiyor bunlar niye içerde? Her şey planlı programlı hareket ediyor. Askeri oluşum da hükümette sorgulanmalı. Adamlar 403'lerle asker sevk ediyor. Böyle bir saçmalık var mı? Sen en lüks zırhlı araçlarla geziceksin, askerin de ne olursa olsun diyeceksin. Her şeye rağmen o itler halen mecliste, neymiş efendim milletvekili imiş. İşine geldi mi yasayı değiştirmeyi biliyorsun, değiştir yasayı al hepsini içeri. Kusura bakmayın da kuru kuru milliyetçilik olmuyor. Bazı şeyleri sorgulamak lazım.

Not: 24 yaşındayım, askerliğimi tecil etmeyi düşünüyorum.

• Arkada bırakacaklarım var, hukumet boyleyken gidip b*k ugruna sehit olamam, kilimi kipirdatmam gbi yorum yapan kardeslerimizin sayisi oldukca fazla. Sunu merak ediyorm. Muslumanmisniz? Yasiyacaginiz 60 yillik fani bir dunya icin neden bukadar kasinti yapiyorsnuz? Başta bahsettigniz kisiler varken askere gidip bk ugruna olmedinizde ugrasip basbakan olup devlet basinda vatani duygularlami hareket ediyorsunuz yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçime kadar bu böyle devam eder. Seçimden sonra pkk hala saldırmaya devam ederse ülkemiz eyaletlere bölünür. Seçimden önce eyaletlere bölerse oyu düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.

arkadaşın hayattan bi beklentisi yok sanırım.şu kuru kuruya milliyetçilik yapanlara da hastayım. askere gidince gün sayar adamlar .bu memleket bana ne verdiki bende ona hizmet edeyim. umrum olmaz açıkcası. bi yolunu bulabilsem direk vvın.hayata 10 kere gelmiyecez ya

• "Bazıları iyi yaşam sürsün diye biz fedekarlık yapıyoruz"

Bu söz videoda geçiyor.Lütfen izleyiniz ve askerliğin ne kadar onurlu ancak halkın askerliğe bakış açısı yüzünden gazilerin çektiği ızdırapları izleyin
  • atv haberde KTM görüntüleri yer aldı, isterseniz bir izleyin bir daha düşünün... bir gerçeğin, b,r sorunun mikro boyutlarından bir tanesi.
    ayrıca hükümette bu devletin hükümeti değil, asker, her yönden güçsüz durumda, hatta genelkurmay başkanı da ulu önder M. kemal'in yolundan gitmeyen, atatürk devrimlerini uygulamayı bırak, unutmuş bir kişi

askerde ben italyan çukurundan çıkamadığım için şaka yollu takılan, cesaretlenmem için bana silah çeken üst teğmen vardı! pentantlonda hiç bişey yapamadım, ama bazıları sanıyor ki fiziksel güçle ben dağı parçalarım!!! öğle değil işte, beğin ve akıl lazım, kararların arkasında duracak adam lazım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Eylül 2012; 19:51:19 >
  • 18 ay yetmedi galiba.
    Git o zaman sozlesmeli er ol. Dagda bayirda yaşa. Hatta hiç ugruna öl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ülkenin toprağı için savaşırım ancak içinde böyle yan gelip yatan yöneticiler olacağını bildiğim için böyle bir salaklığı asla yapmam, ilk fırsatta giderim bu ülkeden daha da gelmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

Sözleşmeli uzman er alınıyor.
    1700 de maaş veriyorlar. Her operasyon için de ek ücret alıyorsun.
    Git belki "nasip" olur sana da şehitlik.

derdım sehıt olmak değil,

derdim TERÖR ÖRGÜTÜNÜN '' AHA BAŞARDIK TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK BİZDEN KORKUYOR, KARŞIMIZA ÇIKACAK CESARETLERİ YOK, ÇÜNKÜ BİZ ONLARI ÖLDÜRE ÖLDÜRE ÖLÜMLE KORKUTTUK-SİNDİRDİK-BASTIRDIK '' DEMEMESİDİR.

AMA MALESEF, VATAN SAOLMASIN DIYE NARA ATAN SEHIT ANALARI , BEN ASKERDEN NASIL KAÇARIM , ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE KONU AÇAN GENÇLERİ GÖRDÜKÇE BU KANSIZLAR YUKARIDAKI YORUMU YAPIP CESARET BULACAKLAR.

sanıyormusunukı teror doğunun sorunudur. YEMİN EDERİM Kİ DOĞUYU KAYBETTIGINIZ AN, CANINIZ-NAMUSUNUZ-MALINIZ ŞİMDİKİNDEN ÇOK DAHA TEHLIKEDE OLACAK.

O YILAN SIZ ONA DOKUNMADIGINIZ HALDE SIZE DOKUNACAK

Alıntıları Göster
    Arkadaşa askere git çok istiyorsan sözleşmeli asker olarak diyenler, arkadaşın demek istediğini anlamadığı belli oluyor.Arkadaş diyor ki korkmayın , onlardan çekinmeyin , bu vatan için hayatını feda edenleri düşünün .O savaştı bu değil vs diye bahane üretmeyede gerek yok.O zamankilerde şerefsizdi şimdiklerde şerefsiz.Ancak ozaman dememişler silahları biten askereler Kemal Paşa gidin vücudunuzu siper edin dediği zaman ben niye boşu boşuna öleyim diye.Lütfen birde şu ülkeden kurtulayım mantığını çıkarın.Avrupa gelsinde şu Türk dostumuz için bir güzel ona iş vereyim mi diyor sanki.Ha bu kafadakiler ülke vatandaşlığından da çıkar Türk olduğu belli olmasın diye orası ayrı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz' -- 20 Eylül 2012; 19:24:30 >

• Ben sadece özgürlüğüm için savaşırım. Hiçbir şey baki değildir. Kaç millet, kaç devlet tarihin satır aralarına gömüldü? Kaç ideoloji, kaç yönetim unutuldu? Dünya artık çok değişti. Terörist öldürmek hiçbir şey. Önemli olan zihniyeti değiştirmek. Yüzyıllardır kanla hiçbir şeyin çözülemediği gösterildi hala neyin derdindesiniz? Bu ülkeye askerden daha çok bilim insanına, düşünüre, idealist öğretmene ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkada bırakacaklarım var, hukumet boyleyken gidip b*k ugruna sehit olamam, kilimi kipirdatmam gbi yorum yapan kardeslerimizin sayisi oldukca fazla. Sunu merak ediyorm. Muslumanmisniz? Yasiyacaginiz 60 yillik fani bir dunya icin neden bukadar kasinti yapiyorsnuz? Başta bahsettigniz kisiler varken askere gidip bk ugruna olmedinizde ugrasip basbakan olup devlet basinda vatani duygularlami hareket ediyorsunuz yoksa?

Müslüman olunca ölmek hoş mu gelir insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 20 Eylül 2012; 19:28:55 >
  • Benim abim var 2 yıl once JÖH e girmişti(Jandarma Özel Harekat) ve 1 ay once semdınlıye operasyon için gıtmıştı bırlıkte operasyonlarda buldukları pkklılarla çatısırken gerı çekılın emırlerı verılıyormus sureklı tabı çatısma devam etmıs pkklıları oldurdukten sonra komutanı gerı cekılın demedımmı emırlere ıtaatsızlıkten ekıbı dağıtmıs yanı anlıyacagınız dusmanlarımız ıcımızde ve yakında 1982 yılındakı darbe yakında bırdaha olcak (allah korusun bızı) savaslar sehırlere sıcrayabılır o zaman cok kotu olur
  • beyler askerliğe gitmem,yok 1milyon canım olsa birini vermem diyenlere kızmayın Türkiyede Türklerin dışında da birçok millet var rum,kürt,çerkez.. adamların devleti olmadığı için Türkiyede bitse onlar yine bi yer bulur çünkü onlar devletsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kıro -- 20 Eylül 2012; 19:32:48 >
  • kımın ıcın hayatını heba edeceksın? sadece gaza gelıyorsunuz baska bırsey değil boşuna kendınızı harcatırsınız.

Bende dıyordum bu vıcdanı retcıler ı*ne mı ne askerlık ıstemıyor ne bıcım vatandaş dıye ama mantıklı dusun ; Atatürk 1sehıt ıcın ortalığı kırıp gecırmıs su anda boş yere kan akıyo. vatanı ılk basta usttekı koruyacak kı sonra sen ona askerlık yapıcaksın. valla cağırmazlar benı unutursalar sıtttın sene gıtmem ama zamanı gelınce mecbur gıdecem bı hıç uğruna heba olmamak ıcın elımden gelırse gıtmem. yurt dısına gıderım elın gavuruna calısır hızmet ederım kendımı bu ulkenın padısahları ıcın harcatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErmanÇİFTÇİ

kımın ıcın hayatını heba edeceksın? sadece gaza gelıyorsunuz baska bırsey değil boşuna kendınızı harcatırsınız.

Bende dıyordum bu vıcdanı retcıler ı*ne mı ne askerlık ıstemıyor ne bıcım vatandaş dıye ama mantıklı dusun ; Atatürk 1sehıt ıcın ortalığı kırıp gecırmıs su anda boş yere kan akıyo. vatanı ılk basta usttekı koruyacak kı sonra sen ona askerlık yapıcaksın. valla cağırmazlar benı unutursalar sıtttın sene gıtmem ama zamanı gelınce mecbur gıdecem bı hıç uğruna heba olmamak ıcın elımden gelırse gıtmem. yurt dısına gıderım elın gavuruna calısır hızmet ederım kendımı bu ulkenın padısahları ıcın harcatmam.

Askerliği nerede yaptınız? Aynı isimde bi asker vardı da askerlik yaptığım karakolda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cağırsalar yine giderim ama rütbe isterim

para pul istemem..
  • RESMEN SAÇMALIK.BİR ER OLARAK NEYİ DEĞİŞTİRECCEKSİN MADEM ÇOK SEVİYORSUN VATANINI OKUYUP YÜKSEK YERLERE GELECEKSİN.ELİNE VERİNCE BİKSİYİ ANCAK GÖĞSÜN KABARIR ŞEVKİN ARTAR.SONRA GİDER YİNE BİR MAYINA BASARSIN PARÇANI TOPLARLAR.ÇOK SAÇMA.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.