Şimdi Ara

Asker Kaçağı Görünüyorum ama üni. bitmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu an asker kaçağı durumundayım şubeye gitmeye korkuyorum 85 liyim üniversitede 8. senem 2 dersim kaldı bu sene yoklama kağıdım gelmişti şubeye gitmedim bugün askere gidecek bir arkadaş şubede seninde ismin vardı dedi. Muayene olmadan askere mi aldılar yani daha üniversitemde bitmedi kağıt alıp tecil ettirmeyi düşünüyordum napabilirim şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGEagLE -- 4 Mayıs 2012; 20:54:24 >

• 8 sene
  • yani 7 senedir kaçıyorsun ve 2 dersim kaldı diyorsun aslında sen askerlikten değil hayattan kaçıyorsun git askerliğini yap sonra ne yaparsan yap bi hayrın olsun memlekete.
  • okuyorsan sıkıntı yok
  • Okul kendi uzatmıyor mu tecili? nasıl kaçak oluyosun anlamadım.
  • okuyorsan tecilli olması gerekiyor ama kaçak durumdaysan maalesef günlük para cezası işliyor haberin olsun bir araştır istersen.
  • Biliyor musun, sen ve senin gibilerin okulunu boş yere uzatanların gerçekten yaşama haklarının onlara verilmesinin, onlara çok geldiğini düşünüyorum.
    Yazık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın senle kafa buluyordur. Okul zaten her yıl tecili yaptırıyor.
  • hayır ya 7 sendir tecilleniyordu bu sene kağıt geldi yoklama kağıdı okula kaydım var 2 dersim kaldı neden hemen kötü şeyler yazıyorsunuz anlamadım yardım istedim sadece

2 dersi bırakıp askere mi gideyim şimdi ya mantıklı olun biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGEagLE -- 4 Mayıs 2012; 20:50:01 >
  • dersini ver oyle git askere..kisa donem yaparsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

Biliyor musun, sen ve senin gibilerin okulunu boş yere uzatanların gerçekten yaşama haklarının onlara verilmesinin, onlara çok geldiğini düşünüyorum.
    Yazık..

Keyfi uzatmadım okulumu 2 sene gidemedim sonra aldığım dersleri sildiler bir şanssızlık yaşadım belli ki senin yaşama hakkını birileri elinden almış inanki elimde olsa benim haktan biraz verirdim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGEagLE

quote:

Biliyor musun, sen ve senin gibilerin okulunu boş yere uzatanların gerçekten yaşama haklarının onlara verilmesinin, onlara çok geldiğini düşünüyorum.
    Yazık..

Keyfi uzatmadım okulumu 2 sene gidemedim sonra aldığım dersleri sildiler bir şanssızlık yaşadım belli ki senin yaşama hakkını birileri elinden almış inanki elimde olsa benim haktan biraz verirdim sana

Bana veya kimseye inandırmak zorunda değilsin hocam, sonuçta sen 4 senede okulunu bitirebilmiş olsaydın neredeyse en kötü hayata 2 sene önce atılmış olacaktın, tecrübe edinecektin, ama şuan yaşıtlarından geridesin. Böyle bak olaya
    Ama bunlardan bana ne tabiki, herkesin kendi seçimi, ben senin için söyledim.

• quote:

quote:

quote:

Yazık..

Bana veya kimseye inandırmak zorunda değilsin hocam, sonuçta sen 4 senede okulunu bitirebilmiş olsaydın neredeyse en kötü hayata 2 sene önce atılmış olacaktın, tecrübe edinecektin, ama şuan yaşıtlarından geridesin. Böyle bak olaya
    Ama bunlardan bana ne tabiki, herkesin kendi seçimi, ben senin için söyledim.

Ben 10 sene önce hayata atıldım hocam kendi işimi yapıyorum yaşıtlarımdan geri olduğumu söyleyemem bazen çok önyargılı giriyorsunuz konulara bende bunu anlamıyorum konumuzda zaten bu değil ben şimdi ne yapmalıyım biri bana bunu söylesin...neden askere gitmedin okuluda biteremediysen yuhh gibi şeyler yazmayın beni yönlendirecek şeyler yazın bende memnun olayım..

• quote:

hayır ya 7 sendir tecilleniyordu bu sene kağıt geldi yoklama kağıdı okula kaydım var 2 dersim kaldı neden hemen kötü şeyler yazıyorsunuz anlamadım yardım istedim sadece

2 dersi bırakıp askere mi gideyim şimdi ya mantıklı olun biraz

Belki zaman herşeyin çaresidir askerdede zamandan bol bişey yok git belki bişeyler dank eder gelir verirsin dersleri.Gerçi 5 hakkın mı var o dersleri vermek için tam bilmiyorum.
  • nasıl yaw?
  • 8. senen mi oha.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

2 dersi verebiliğini düşünüyorsan dersleri ver ondan sonra git.
    Yok geçmem zor diyorsan git askerliğini yap

derslerimi verecem tabi de adımı yazmışlar şube ona kıllandım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

2 dersi verebiliğini düşünüyorsan dersleri ver ondan sonra git.
    Yok geçmem zor diyorsan git askerliğini yap

derslerimi verecem tabi de adımı yazmışlar şube ona kıllandım

Adını yazmış olmaları sıkıntı olmaz ögrenci belgeni al git şubeye
    adına bir tutanak düzenlenicek sonra dava açılıcak para cezası sonra bir sıkıntın kalmaz.
    Bende 2 yıl kaçak göründüm.Kağıt filanda gelmedi bana gittim muane olmaya, asker kaçağısın en kısa zamanda birliğe teslim edicez dediler sonra muane oldum çürük verdiler ama kaçak gözüktüğümden dolayı dava açıldı dediler e devletten baktım ne para cezam gözüküyor nede sonuçlanan bir mahkeme kararı

• açıköğretim mi?
  • ne olursa olsun derslerini ver öyle git askere,sakın kendin şubeye gideyim deme.güvendiğin birini yolla şubenden bilgi aldırt.hatta seni aramaya bile gelebilirler.dalga geçmek için söylemiyorum ama yakalama emrinde çıkmış olabilir.eğer tecil haddini doldurduysan görüldüğün yerde teslim alınır direkt devre kaybı olarak askere alınırsın
    ocakta kısa dönem olarak bitirdim çok şükür.ben askerdeyken 91/3 olarak 30 yaşında biri geldi. sorduk neden bu kadar geç kaldın diye "bilgisayar mühendisliği okuyordum ,yaş haddi tecili 30 da dolunca üniversiteme gelip dersten aldılar beni zorla getirildim dedi,üstelik son senesiymiş ,düşünebiliyormusun,5-6 ay yakalanmadan okulu bitirebilseydi kısa dönem olacaktı
    yoklama kaçağı görünüyorsan bir ihrimal tecil hakkın olur ama asker kaçağı yani bakaya görünüyorsan herhangibir kimlik kontrolunde bile teslim alınıp askere sevkedilirsin.soracağın varsa buradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 4 Mayıs 2012; 21:18:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.