|
14.07.2021 Tarihinde Lisans bölümümden mezun oldum. Aynı zamanda şuan Önlisans bölümüme devam ediyorum; fakat bildiğim kadarıyla o askerlik tecilini etkilemiyor. E-Devlet'te 2026'ya kadar tecilli görünüyorum ve tecile başvuramıyorum. Bu normal mi? Askerlik şubeye gidip sorsam mı sizce? İnternetten baktığım kadarıyla şubeden başvuruda diploma vs göstermemi istiyorlar fakat okul hala diplomamızı vermedi. E-devlet'ten mezuniyet belgesini çıktı alıp gidebilirim. ![]() EDIT = 06.09.2021 Selamlar herkese, bugün askerlik şubeye gidip 14 Temmuz 2021 tarihinde lisans bölümünden mezun olduğumu ve yüksek lisans vs. başka bir eğitime devam etmediğimi, ona rağmen 2026 olarak göründüğünü belirttim. Onlar da sisteme bakınca öyle göründüğünü söyledi. Sonrasında elleriyle kendileri güncelledi sistemi ve E-Devlet üzerinde askerlik erteleme başvuru kısmı aktif hala geldi. Bugün erteletme için başvuru yaptım. 15 iş günü içerisinde sistem güncellenir diyor. Anlık olarak 12.2021 tarihine kadar tecilli görünüyorum. Erteletme başvurum sonuçlanınca muhtemelen 07.2023'e kadar tecilli görüneceğim. Tek merak ettiğim konu eğer gitmeseydim ve kimse fark etmeseydi 2026'ya kadar kimse bana askerlik sormayacak mıydı :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 6 Eylül 2021; 17:31:9 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı