Şimdi Ara

Aşk büyüsü yapmayı buldum +18

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
26.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette okudum önce sabah güneş doğmadan 5-10 dk önce kalkıyoruz sonra keskin kokulu bir tütsü yakıyoruz(diyo ne demek bilmiyorum) sonra bir diş sarımsağın ucunu sivriltiyoz ve sarımsağın sivri ucuyla bir dosya kağıdına daire çiziyoruz ve içine sevdiğmiz kişinin adını ve annesinin adını(nedense)yazıyoruz sonra falanca kişi benim aşkımla yansın tutşsun falan diyoruz kağıdı madeni tepsi veya tencerede yakılıyor ve külleri o kişinin evinin önüne serpiliyor ya da içeceğine karıştılıyor içmesi sağlanıyor ya da tokalaşırken eline sürdürttürüyoruz..Benden bu kadar ben yapmayı düşünmüyorum yapçak varsa yapsın ve işe yarayıp yaramadığını söylesin.
  • bi tane daha var, bu biraz daha basit.2 diş sarımsağı sevdiceğiniz yoldan geçerkene balkondan olmak suretiyle kafasına "allah belanı versin" büyülü söz öbeğiyle fırlatıyoruz.ve tak o anda kızı araba çarpıyor.hastaneye kaldırıyosunuz, tabi kız olanları hatırlamayacağı için.sizin yardımcı olduğunuzu düşünüp, ayıp olmasın diye size aşık oluveriyor.bitti bu kadardı.
  • ben bundan yaptım oldu
  • +seni hasan aradı
    -hangi hasan
    +profiterol
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANQUIS

bi tane daha var, bu biraz daha basit.2 diş sarımsağı sevdiceğiniz yoldan geçerkene balkondan olmak suretiyle kafasına "allah belanı versin" büyülü söz öbeğiyle fırlatıyoruz.ve tak o anda kızı araba çarpıyor.hastaneye kaldırıyosunuz, tabi kız olanları hatırlamayacağı için.sizin yardımcı olduğunuzu düşünüp, ayıp olmasın diye size aşık oluveriyor.bitti bu kadardı.

bu daha mantıklı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 YIL AŞK ACISI ÇEKTİM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçmeyin ben uydurmadım bakın linki burda.
  • Sarımsağı kalem olarak kullanmayı başaran ilk kişi.
  • Yaratıyosun takib et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espirutus Mortal

Dalga geçmeyin ben uydurmadım bakın linki burda.

oo kaynak sağlam yani

sana sen uydurdun diyen yok ama böyle konular dh de ciddiye alınmaz ki zaten alınmamalı da
  • Öyle öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

quote:

oo kaynak sağlam yani

sana sen uydurdun diyen yok ama böyle konular dh de ciddiye alınmaz ki zaten alınmamalı da

Burası DH
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

quote:

oo kaynak sağlam yani

Burası DH

kızdıysan kusura bakma ama bende onu diyorum burası dh dalga geçilmemeyi bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 29 Kasım 2009; 16:36:02 >
  • quote:

büyü var diyelim ama varsa bile internette bulamazsın
  •  Aşk büyüsü yapmayı buldum +18

SEN NE BİÇİM İNSANSIN XD
  • L = m . v

• Öküz Büyüsü Daha makbuldur ama ETİK bulmadığımız için biz şahsen Kızveren Büyüsü diyoruz..

İlk olarak . .

Soğanı sivriletiyoruz bir ÇİMENTO KAĞIDINA "O" Harfi çiziyoruz İçine Kızın adını annesini Kızlık soyadını ve bir adet, PROFİL Resmini koyuyoruz ve yakıyoruz .
    Küllerini Topluyor Balkondan kızın abisine şişe içinde atımıyoruz kızın ta kendisine atıyoruz kız bayılıyor ve eve alıyoruz :) Alıyoruz almasınada Ba**reliğinide alıyoruz mecburi kız size varıyor.
  • neden +18?18den küçükler aşık olamazmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 29 Kasım 2009; 16:54:11 >
  • Aşık usandırma büyüsü
    15 diş sarımsağı alıyoruz 2 soğanla birlikte kaynatıyoruz yanında bide kaynatmadan yiyoruz falanca kişinin yanına gidip 'OFFFF' diyoruz kesinlikle işe yarar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.