Şimdi Ara

F/P Güneş Gözlüğü Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kıymetli dostlar, uv400 veya uv hangisi daha makul ise ayrıca polarize özelliklerini bir arada bulunduran F/P güneş gözlüğü önerebilir misiniz?

Sevgiler.

• F/P Güneş Gözlüğü Önerisi

Mustang Mu 1830 02 Erkek Güneş Gözlüğühttps://www.amazon.com.tr/dp/B07KX3467M?ref_=cm_sw_r_apin_dp_SXCJDPS2NGYWGFYKYR28

Bugün 225₺’ ye sipariş geçtim.
    Takip ederseniz arada stok oluyor…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim ancak bunda en uv400 hem de polarize özellikleri yok sanırım. Biraz incelediğim kadarı ile göremedim çünkü.

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

benden sana öneri sakın bu herife güvenme

• olishernandez kullanıcısına yanıt

Hocam peki sizin öneriniz nedir? UV400 kesinlikle şartmış ama polarize olması çok önemli değil diyorlar. Açıkçası hiç bir şekilde hayatımda güneş gözlüğü kullanmadım ancak yaşamımı daha konforlu hale getirebilmek adına kısıtlı bütçe ile bir şeyler alıyorum, yatak vb. gibi bunlar için de güneş gözlüğü de var. Çok az bir bilgiye sahibim güneş gözlüğü konusunda. Diğer sözlük ve forum sitelerinde okuduğum kadarıyla kullancıların %95'inin belki de daha fazlasının olmazsa olmazı imiş bu polarize denilen şey. Bu polarize denilen şeye alışmak bir hata olabilir mi sizce? Sadece UV400 standardı taşıyan bir gözlük alsam bana yeter mi? Güneşli günlerde yürümeyi ve araç kullanmayı seven biriyim. Ama daha çok 'yürürken kullanacağım bir ürün' olmalı. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 13 Mayıs 2023; 0:19:23 >
  • Ray Ban tabii.

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam, ben de marka olarak RayBan'ı severim ama o beni sevmez... Daha uygun F/P oranı yüksek ürünler bakıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta segmentte Hawk marka güneş gözlüğünü tavsiye ederim. Kötü değildir, çok iyi de değildir. İş görür. Herşey gibi bu marka bile artık baya pahalı tabi orası ayrı konu.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    3 gun once siparis verdim :)

350'ye. Polarize ve UV400 ve Degrade ozellikli. Ama tabii mineral cam degil, organik cam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi modelini sectiniz Acaba ya ben de güneş gözlüğü bakıyorum lakin bulamadım f/p bir ürün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Hawk marka giriş orta segment arası ama uzun süre takılacak gözlük değil yani 2023 Temmuz gibi 2.000 TL altına gözlük alınmaz. Ancak aksesuar olarak alınır. Her ne kadar ultraviyole, polarize, degrade özellikleri de olsa hatta minarel cam da olsa yine de 2.000 Altı modeller uzun vade de kullanılmaz arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.