+18 dediğine göre aşktan çok başka birşeyler içinmiş gibi gibi.
işim gücüm yok güneş doğmadan tütsü yakcam bırak bu işleri bea...
Yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıyosun , sürmüyosun bile , o kadar etkili
Bi tanede ben yazayim bari
Bir tane gul aliyoruz ustune eter dokup , bu kiz beni gormeli bana kazak ormeli yanliz beni sevmeli artik diyoruz. Ardindan gulu kiza veriyoruz kiz gulu koklayinca askinizdan bayilip kucaginiza atlayacak
garanti.
quote:
Orijinalden alıntı: i have a dream
Bir tane gul aliyoruz ustune eter dokup , bu kiz beni gormeli bana kazak ormeli yanliz beni sevmeli artik diyoruz. Ardindan gulu kiza veriyoruz kiz gulu koklayinca askinizdan bayilip kucaginiza atlayacak
garanti.
O ne be tekerleme gibi
üstteki resim bim poşetindeki zavallı çocuğa mı ait?
Bunu koymazsam ölürüm
Terazine tıkladım
quote:
Orijinalden alıntı: dogukann2345
quote:
Orijinalden alıntı: i have a dream
garanti.
O ne be tekerleme gibi
Gençlerde eski şarkıları hiç bilmiyor yahu mustafa sandalın eski hitlerinden olur bu kız beni görmeli şarkısı
veya.. bi akşam vakti kızcağız evine giderken bayıltıp kaçırıyorsun sonra tecavüz edip video ya alıyorsun
Süpersin dostum Birde başka birşey vardı yumurtanın akıyla beyazını ayırıyorduk sürmüyorduk sadece ayırım süphanekeyi terseten okuyodun istediğin kişi sana aşık oluyordu
quote:
Orijinalden alıntı: dogukann2345
Aşık usandırma büyüsü 15 diş sarımsağı alıyoruz 2 soğanla birlikte kaynatıyoruz yanında bide kaynatmadan yiyoruz falanca kişinin yanına gidip 'OFFFF' diyoruz kesinlikle işe yarar
Süper...
quote:
Orijinalden alıntı: DeWYearD
+seni hasan aradı -hangi hasan +profiterol
Koptum lan!
quote:
Orijinalden alıntı: Blast_One
quote:
Orijinalden alıntı: DeWYearD
+seni hasan aradı -hangi hasan +profiterol
Koptum lan!
ya yanlışlıkla annesi aşık olursa