Şimdi Ara

Aşırı terleme sorunu yaşayan ya da tedavi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 yıldır aşırı terleme gibi bir sorunla karşı karşıyayım. Eller,koltuk altı,malum bölge özellikle aşırı terliyor. Bir şeye şiddetli şekilde güldüğümde bile ter basıyor her yerimi. Bir yerde 10 dakika oturunca popo kısmında terleme başlıyor. Şimdiye kadar bir şekilde koyu renk kıyafetlerle vs idare ettim ama artık okula dönmeden önce çözmek istiyorum bu problemi. Fitness yapıyorum. Salonda daha ısınma setini yaparken boncuk boncuk yüzümden kollarımdan ter akmaya başlıyor. Bunu yaşayan arkadaşlar var mı ya da tedavi olan? Cildiyeye mi gidilmeli (pek sanmıyorum) yoksa başka bir bölüme mi?

• Hocam kilonuz Nasıl ? Yani fazla yağınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilolu insanlarda olur zayifken terlemezdim hic. Mezuna kaldim simdi kiloluyum . Yokuş çıkarken tişört sırılsıklam oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

Hocam kilonuz Nasıl ? Yani fazla yağınız var mı ?

Hayır hocam gayet normalim. 180 boyum 78 kilom yağ oranım %12 civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 22 Ağustos 2016; 21:57:26 >
  • El terlemesi var bende durduk yere terliyo avuç içlerim

• Ben kendimi bildim bileli aynı sorunu yaşıyorum. El, ayak ,koltuk altı vs. yani terliyebilecek her bölgem en serin havada bile terliyor.
    Doktora gittim bir kaç krem kullandım en son Driclor kullandım sadece koltuk altımda bi etki gösterdi ellerim yine aşırı terliyordu. Başka çözümü klipsli ETS ameliyatı imiş fakat ameliyatta bir bölgedeki durum giderilirken diğer bölge daha cok terliyebilirmiş bende pek sıcak bakmadıgımdan ameliyat olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KertenkeleSeven

Ben kendimi bildim bileli aynı sorunu yaşıyorum. El, ayak ,koltuk altı vs. yani terliyebilecek her bölgem en serin havada bile terliyor.
    Doktora gittim bir kaç krem kullandım en son Driclor kullandım sadece koltuk altımda bi etki gösterdi ellerim yine aşırı terliyordu. Başka çözümü klipsli ETS ameliyatı imiş fakat ameliyatta bir bölgedeki durum giderilirken diğer bölge daha cok terliyebilirmiş bende pek sıcak bakmadıgımdan ameliyat olmadım.

Kesinlikle havayla alakası olmayan bir durum. Ankara'nın ayazında bile terliyorum. El,koltuk altı tolere edilebilir bir şekilde ama malum böyle sosyal ortamlarda büyük sıkıntı ve panik yaşatabiliyor. 10 dakika oturmaya gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Kalp teklemesi yaşayan var mı ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaşamadım tedavi oldum
  • Bende de var aynı problem, en küçük bir stres anında ter basıyor, bütün özgüveni alıp götürüyor. Yürüyerek bir yere giderken (çok hızlı yürüyorum belki de ondan) durduğum anda direk ter basıyor, 5dk basketbol oynayayım yüzümden damlıyor terler, bilmiyorum ne yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 22 Ağustos 2016; 22:15:54 >
  • Aynen öyle sırf bu yuzden sosyal biri olmama rağmen, liseye geçişle birlikte 4 yılın son 3 yılını asosyal olarak geçirdim. Biriyle tanışma sırasında aklımda sürekli el sıkışma sahnesini düşünürüm ve yeni ortamlara girmekten bu yüzden çekinirim.
  • Ben iyontoferez yöntemini yaptım elim aşırı terliyordu bu yöntem ameliyattan kurtardı beni evde haftada 2-3 gün 20 dk yapıyorum

http://iyontoforezcihazi.blogspot.com.cy/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html
    http://el-ayak-terlemesi.blogspot.com.cy/2012/10/iyontoforez-cihaz-galvanoterapi-el-ayak.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özellikle yazın hafif hareket ettikten sonra vücut ısısı 1 kere ısındığı zaman terden ve sıcaktan duramıyorsun. Vücut ısın 1 kere yükseldi mi kesinlikle duş almalısın. Soğuk suyla ama sıcak olmasın.

Soğuk süt ve soğuk maden sularından iç şekersiz olsun. Kesinlikle rahatlatıyor.
  • Yağ oranı düşük gibi duruyor ama yanlış ölçülmüş olabilir. Bence yağ oranını düşürmeye çalışın sorununuz çözülür gibime geliyor. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Yağ oranı düşük gibi duruyor ama yanlış ölçülmüş olabilir. Bence yağ oranını düşürmeye çalışın sorununuz çözülür gibime geliyor. Geçmiş olsun

Yağ oranıyla hiç bir alakası yok hocam. Tığ gibi adamım Ter bezlerinin fazla çalıştığını düşünüyorum.
  • Kiloyla Alakası Yok Bence 186 Ve 58 Kiloyum Hayvan Gibi Terliyorum. İnsan Kışın Yolda Yürürken Terler mi? EVET !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El ayak terlemesi yaşayanlar eczaneden "terkur" kremini alsınlar , gece yatmadan sürsünler sabah gelip teşekkür etsinler.
  • Koltuk altı , el ve ayak terlemesi olanlara kesinlikle "DRICLOR" oneriyorum. %100 çözer sıkıntınızı. Bende koyu renk tisort asla giyemiyordum ter izi çıkıyor diye. O kadar çok terliyordum ki oturduğum yerde bile hirkam bile iz oluyordu. Driclor kesin çözüm. Doktor söylemişti bu ilacı boş bir ilaç değil yani. Harbiden su an çok rahatim. Mavi , kırmızı , kahverengi istediğim her renk tisortu giyebiliyorum . Tek sorunum şu an kıç terlemesi. Bunun daha çözümü yok beyler siyah pantolona devam

Edit: terlemenin kiloyla alakası kesinlikle yok. Boyum 175 , kilom 75.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 23 Ağustos 2016; 1:43:54 >
  • ayıf olduğum halde terliyorum araştırdım tiroid bezlerindenmiş ayrıca bir bakteridende kaynaklanıyormuş küçük bir ameliyatla çözülebiliyormuş ama kim olacak bunun için ameliyat.
  • Malesef genetik bir rahatsızlık ve tedavisi yok.Ya ameliyat olacaksın ya da kabullenip böyle yaşayacaksın.Bende de var aynı durum.Ellerim,ayaklarım falan çok terler.Yazın bile kot pantolon giyiyorum terlediğimde şortlarda iz çıkıyor diye.Ve öyle böyle değil acayip terliyorum.Sürekli beyaz tshirt giymek zorundayım koltuk altı terlemesi sebebiyle.Yazın daha da artıyor özellikle laptopta oturduğum için.Boynumdan terler süzülüyor.Bi de sakal var o da etkiliyor tabi.Kışın herkesin elleri ağzı burnu kurur ben o karda kışta bile eldiven giyemiyorum ellerim terliyor diye.Ki eldiven giymediğim halde ellerim gene de terliyor.Koltuk altı için driclor almayı planlıyorum ama kıç,sırt,boyun oralar ne olacak onu bilmiyorum.Yazın parke ve taşlarda ayaklarım terden kaydığı için yazın çorapla geziyorum evde..Gerçekten çok can sıkıcı bir durum

• Terleyen bölgelere karbonat ekip dener misin bir de ? Genelde terleme ve ter kokusu sorunlarında uygulanan bir yöntem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.