Şimdi Ara

Aşırı çirkin olmak intihar sebebi midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook,instagram devrinde sizce bir sebep midir? çirkin olmayanlar aşrı çirkin olduğunu hayal etsin buna cevap verirken. dış güzelli iç güzellik zırvalarını geçelim gerçekçi olalım.

• neye göre çirkin kime göre çirkin.Her insanın alıcısı vardır.Ayrıca dışarı bir bak herkesmi yakışıklı hayır.Genel olarak çirkiniz biz onun için böyle şeyler hiç düşünme
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    kardeş geç bu zırvaları. çirkin bir adamın fotoğrafını atsam çok mu çirkin diye sorsam bu cevabı vereceksin. ama o adam mesela cinayet işledi desem bir nefret oluşacak ve içinizdekileri dökeceksiniz. yani çirkin olduğunu söyleyip dalga geçeceksiniz.

kime göresi yok çirkin çirkindir
  • Farklı yönlerden kendini geliştirerek saygı kazan. Tiple olmuyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tip değil sesin falan etkileyici olrsa karsı taraf yine etkilenir
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Dostum tipi cok takiyorsun.Eger çirkin isen en azından bakımlı ol ne bileyim kendini zihnen gelistir vucut yap kendine bak güzel giyin en azından 10/3 iken tipin 10/5 olur

• İntihar sebebi olmasa da psikolojik çöküş sebebidir. Kim ne derse desin tip çok önemlidir. Hele ki tanışmalarda ilk olarak tipe göre yargılar insan.

Özelden foto at merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş tip yoksa zengin olmaya bak güç sende olursa saygı görürsün tip olsa da saygı görmezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs lys ye tekrar hazırlanıyorum. iyi bir gelmezse farklı yönde bitmiş olacak. sırf tipim yüzünden 4 yıldır yazları dışarı çıkmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ygs lys ye tekrar hazırlanıyorum. iyi bir gelmezse farklı yönde bitmiş olacak. sırf tipim yüzünden 4 yıldır yazları dışarı çıkmıyorum

Biraz abartmışsın. Tipin neden umrunda ki. Ya da diğer insanların ne düşündüğü. Tip = karşıdakinin düşüncesi , bu neden umrundaki. Dünya dönmeye devam ediyor

Bu kadar çirkinken feministlere karalama kampanyası düzenlemen komik değil mi sanki içindeki nefreti böyle dışarı vuruyorsun.
  • feministlerden bir tek çirkinler mi nefret ediyor?
  • Keşke tek derdim tipsiz olmak olsaydı

Tüm çirkinlerin nefret ettiği kesin de
  • feministsin demek

blokla kardeşim beni
  • Değildir. Hiç çirkin kız yok sanki. Sen de çirkin kızlarla sevgili olursun.
    4 yıldır dışarı çıkmıyorsun ama hayat hakkında, kadın-erkek ilişkileri hakkında, kadınların sosyolojik yeri hakkında çok şey biliyorsun bakıyorum. Feminizmden nefret eden insanlar asosyal veya kenara itilmiş tipler.

Feminizmden nefret diye bir şey olamaz feminizmi kadın üstünlüğü diye yutturmaya çalışan insanlardan nefret olabilir.
  • ahaha saf değilim ben merak etme

blokluyorum seni

ayrıca feministlerin hepsi güzellik kraliçesi değil ki güzellikleri için nefret edeyim?
    ayrıca breaking bad izleyen birisinden bunları duymak üzdü bayağı diziden soğumadan blokluyorum iyi bak kendine xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 18 Ağustos 2017; 0:3:20 >
  • Değildir. Kiloluysan kilo verirsin. Burnun yamuksa, yara izin varsa gider düzelttirirsin. Allah aşkına bir insan ne kadar çirkin olabilir ki ?
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    kız bulamadığım için üzülmüyorum. çirkin olduğum için üzülüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.