Şimdi Ara

Aşırı çirkin olmak intihar sebebi midir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePscho

Değildir. Kiloluysan kilo verirsin. Burnun yamuksa, yara izin varsa gider düzelttirirsin. Allah aşkına bir insan ne kadar çirkin olabilir ki ?

hayalindeki kıza benziyor mu

Aşırı çirkin olmak intihar sebebi midir
  • uzun vadede daha başka etmenlerle kombine olursa, örneğin parasızlık, intihara sürükleyebilir...
  • elin ayağın sağlamsa şükür et gerisi halolur
  • Selamlar, sevgili kardeşim öncelikle tipin nedeniyle isyanlardasın ki bu bariz belli. Sana birşey demek istiyorum elin kolun olmasaydı ve yahut amansız bir hastalığa yakalansaydın ne hissederdin? mesela AIDS olsan her gün yavaş yavaş ölsen bunu yaşasan tipsiz olmayı mı yoksa AIDS olmayı mı tercih ederdin? o yüzden boş konuşuyorsun bak gerçekten. Şükretmesini bil! Nelere sahip olduğunu bilmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya boşver takıldığın şeye bak şükür et sağlığın varsa gerisi fos..illa çok dert ediyorsan estetik var burnunu düzelt kaş düzelt felan evrim geçirirsin ...çokta masraflı değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Ağustos 2017; 1:33:24 >
  • Dostum hemen şimdi bir spor salonuna yazılıyorsun ve vucüt yapıyorsun pes etmiyorsun gerekirse 2 yıl 3 yıl ve değişimi görüp bana teşekkür ediyorsun

• İntihar sebebi değildir.İntihara neden olan şeyleri tetikleyebilir.Mesela depresyondaki bir insan intihar etmiş.Tipsizlik yüzünden + ekstra durumlar yüzünden depresyona girmiş olabilir.

Lakin intihar düşünmesi kolay birşey.O yüzden kendinizi tutun,böyle şeyleri aklınıza getirmeyin.Tip günümüzde çok önemli haklısınız hatta bence hayattaki en önemli ilk 3 şey arasına girer bana göre.Fakat tip acayip kötüyse bile saç kesimi,vücut yapısı,hareketler,hitabet gibi bir sürü etken insanı çekici kılabilir.Yakışıklı olmayan ama acayip karizma olan insanlar da var mesela George Cooloney(bana göre).

Bakımlı olup kendini geliştirirsen tip sıkıntını alternatif yollarla gidermiş olursun.Paran varsa estetik yaptırabilirsin ayriyeten.

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Değildir. Kiloluysan kilo verirsin. Burnun yamuksa, yara izin varsa gider düzelttirirsin. Allah aşkına bir insan ne kadar çirkin olabilir ki ?

Hayır ama çirkin değil?

• Tayyip babana söyle estetik yaptırsın sana

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Hocam misal kivanc tatlitugun esi cirkin mi guzel mi? Simdi biz gidiyoruz kurde cirkin diyoruz. Cunku tipi degisigimize gidiyor ama o kurt baska bir kurtle sevgili olabiliyor neden? Cunku o ona gucel geliyor. Misal afrika ulkelerinde kulaklarina boyunlarina falan halkalar takiliyor burada gorsem midem bulanir orada guzellik olarak algilaniyor dolayisiyla bunlar degisir kisiden kisiye gore. Sahsen ben kimseyi guzel bulmam kendim de dahil. Bana gore murat dalkilic cirkindir. Ya da selena gomez ve serenayda cirkindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inan bana bir bardak su verseler içersen aids olacaksın deseler içerim. kol bacak var diye şükret şükret nereye kadar gidecek psikoloji yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 18 Ağustos 2017; 10:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

inan bana bir bardak su verseler içersen aids olacaksın deseler içerim. kol bacak var diye şükret şükret nereye kadar gidecek psikoloji yok

Moruk burada ağlayacağına kadar az götünü kaldır şanslı doğmadıysan tipinde oyunda buyunda sorun varsa o götü kaldırıp uğracaksın kardeşim gelip buraya konu açıp şunu verseler şöyle yaparım şu olsa bile yaparım falan demeyeceksin girişken olacaksın gideceksin bir spor salonuna gireceksin insanların arasına karışacaksın erkeklerin %70-80 i aslında çirkin ama adam sakal bırakıyor güzel giyiniyor güzel hareket ediyor bir şekilde tarz sahibi oluyor ve kadınlar tarafından tercih ediliyor toplum dışlamıyor o yüzden burada zaman harcamayı bırakıp spora git arkadaş edin konuşman kötüyse c2 indir kızlara yaz ufak ufak açılırsın konuşma yeteneğin artar vs.

• SirusBro kullanıcısına yanıt
    sporla falan olacak işler değil bunlar spora başladıktan sonra evrim geçirenlerin çoğunun tipi spordan önce de fena olmuyor. kısacası fabrikaya yeniden yollanmam lazım üretim hatasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Keşke tek derdim tipsiz olmak olsaydı

vurcaz kırcaz patlıcaz vurcaz kırcaz patlıcaazıptı cıkkı zıptı cıkkı adana adana adana merkez patlıyo herkes şekeri atan kopmalık açıyo son ses mugo valla cigaram enfes boş kafayla yaptın lan ses kes

• quote:

sporla falan olacak işler değil bunlar spora başladıktan sonra evrim geçirenlerin çoğunun tipi spordan önce de fena olmuyor. kısacası fabrikaya yeniden yollanmam lazım üretim hatasıyım

Napçan tipi öbür dünyada tipe göre alınmayacaksın sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

elin ayağın sağlamsa şükür et gerisi halolur

Ben de çok çirkinimdir dostum alıntıladığım arkadaşın dedikleri doğru boşver fazla takmamak lazım tipi.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır ama çirkin değil?

Yaw he he
    Çirkin değil dedi ya la.
    İlla ağzı gözü yamuk mu olması lazım çirkin olması için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

quote:

quote:

Hayır ama çirkin değil?

Yaw he he
    Çirkin değil dedi ya la.
    İlla ağzı gözü yamuk mu olması lazım çirkin olması için?

Bakım yaptırsın birader bana ne ? Bakım yapınca gayet de normal bir tipi olur. Dişindeki teller bile etkiliyor çirkin demeni.

• quote:

Senden bu kafayla bi mok olmaz kusura bakma.
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa intihar et felan deseydiniz herhalde beklentisini karşılamış olurdunuz. Ya böyle konular açıyorlar açıyorlar , insanlar zaman ayırıp tavsiye felan veriyor sonra verdikleri cevaba bak. Bunlar hep aşırı kompleksden aslında... Beklentisini karşılamalıydınız(!)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.