Şimdi Ara

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu otopark sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar sorduğu üzere konuyu güncelliyorum otoparkın nerde olduğu soruluyor tam olarak harbiye'nin altı harita ile işaretledim.

konu açılma sebebi aslında burdaki otoparkın harbiye'ye konsere gelenlere özel olarak ayrılmaması yer bulamama gibi sorunlara sebep olmasından dolayıdır konser günü bu kongre otoparkına aracınıza yer bulamayabilirsiniz. aynı gün orada toplantı organizasyonuna denk gelebilirsiniz.

konun ilk sorusu şu şekilde idi; Arkadaslar arabanın çekilme ihtimali olmayacak bicimde etkinlik alanina yurume mesafesi cok onemli degil araci nereye birakabiliriz altinda otopark var lakin gecen sene 50 liraydi bu sene 100 olmus nerdeyse bilet parasi aliyolar bide yer yok full+full 2 gun once konsere gittim zor bela yer buldum

Edit: şuanki fiyat 04.06.2025 ---> 300 tl

Bölgeye hakim arkadaşlar haritalı olarak yer söylerse seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 4 Haziran 2025; 14:52:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• merhaba hocam

konuyu hortlatmış gibi oldum ama haftaya tekirdağdan harbiyeye konsere gideceğim. hangi otoparka koymalıyım? çıkışta çok sıra beklendiği söyleniyor bazı otoparklarda. yardımcı olursan çok sevinirim.

bende biraz geç kaldım ama :) harbiyede konser günleri yer bulman imkansız gibi normalde bile yer yok kendim için bulduğum çözüm çift katlı ile gidip gelmek hemde çevirmeye takılmamak konserlerde genelde çok ayık olmuyorum :) sana tavsiyem arabayı otopark a bırak çünkü X yerde in yürü desem uzaktan gelip yol yorgunu bi şekilde pek mümkün değil gibi .

harbiyenin altında otopark var ama bazen kapalı oluyor diğer bir seçenek harbiyeye inen yokuşta bırakıp gidiyor valla millet lakin manyağın biri gelir vurur keyifin kaçar gün sonu değnekçilere işin düşebilir

+G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • Dolapdere' de sokak aralarına bırakabilirsiniz...

dün gittim konsere. alttaki katlı otoparka koydum aracı. öğlen koydum boştu otopark ama çıkmak için yarım saat bekledik :(

merhaba hocam ilk defa harbiyeye gidicem arabayla gidicem. alt kat dediğiniz ücretli mi ve biletixten bilet alırken otopark diye 300tl dediği o mu? bir de nereye park edebilrim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 4 Haziran 2025; 14:51:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

merhaba peki otopark için tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konser günü öğleden de gidebilirim arabayı düzgün bi yere park etsen yeter. tavsiyeleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam konu başlangıcını yeniden düzenledim bölgede oturan bölgeye hakim forumdaşlar elbet görüp nokta atışı bir yer tarif eder bu arada konserler 21:30 gibi başlıyor çok erkenden gelmeni pek tavsiye etmem yukarıda bir arkadaş dolapdere demiş orayı değerlendirebilirsin. lakin ben dolapdereye girmezdim :)

+G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.