Şimdi Ara

Aşırı çirkin olmak intihar sebebi midir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben tavsiye istemedim ki soruma cevap istedim. bende biliyorum sporla onla bunla evrimin geçirildiğini ama bende işe yaramaz çünkü genlerim müsait değil iğrenç bir tipim var . picassoya sarhoş olduğu bir gün tablo yaptırın iğrenç olsun ileride bir gün ona bu tabloyu gösterin ve utansın. ... neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 18 Ağustos 2017; 21:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Savage

Tam kültürsüz bir kırosun, SirusBro.

Dost acı söyler milleti pohpohlayamam kusura bakma kaç yaşında adam.
  • Kızlar tipe bakmıyor sağlam güçlü yatakta iyi olan erkeklere bakıyor sağlıklıysan güzelsindir zaten. Ne çirkin kırolar ne kızları götürüyor aklın çıkar gel izmire gör. Önemli olan sağlık ve fizik gücü. Erkek doğası gereği çirkindir zaten kas yap vücut yap her kızı etkilersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Ağustos 2017; 20:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB

Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
  • Değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 20 Ağustos 2017; 3:44:5 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah yaratmış öyle olunmuş bunda bir şey yok ,her malın bir alıcısı da vardır derler yani intiharlık bir durum yok ve olmamalı...
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.