Şimdi Ara

Aşık olmak nedir sizce? [psikolojim kötü DH]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu açmıştım, konu dışı özele.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46844103/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Bu linkli konuda derdimi anlattım, fakat bir arkadaş benim aşık olmadığımı sadece bu şeyin bir takıntıdan ibaret olduğunu söylemiş benim için.
    Sizce durum nedir? Buraya da fikir danışmak istedim.

Ve genel olarak bir soru aşık olmak nedir sizce? Benim konumda bahsettiğim şey değilse ne? Bunu çok merak ediyorum.

• özele yapıyorum işine gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

özele yapıyorum işine gelirse

Yapmamışsın.
  • Ulen ben önceden ne kadar güzel kızlara aşık oluyormuşum. Şu kızla aynı şehirde yaşasak keşke de, direk gidip evlenme teklifi etsem.
    Valla manyaklığıma denk gelir yaparım ha. Eski Numside olsam, ortaokuldaki halim olsa kesin öyle birşey yapabilirdi yani.

Şimdi aşık olduğumu düşündüğüm kişiye bakıyorum, bu konudaki kızla arkadaş bile olamazlar, o derece uzak insanlar.

Ben neyi yanlış yaptım bu 6 senede inanın bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numside

Ulen ben önceden ne kadar güzel kızlara aşık oluyormuşum. Şu kızla aynı şehirde yaşasak keşke de, direk gidip evlenme teklifi etsem.
    Valla manyaklığıma denk gelir yaparım ha. Eski Numside olsam, ortaokuldaki halim olsa kesin öyle birşey yapabilirdi yani.

Şimdi aşık olduğumu düşündüğüm kişiye bakıyorum, bu konudaki kızla arkadaş bile olamazlar, o derece uzak insanlar.

Ben neyi yanlış yaptım bu 6 senede inanın bilmiyorum.

Neyi yanlış yaptığımı biliyorum galiba. Dine dönme vaktim gelmiş de geçiyor benim. Ama eski Numside olsa muhtemelen şimdikinden daha az dindar olurdu. Bu konudakine de, şimdiki kıza da yürürdü, birşeyler yaşardı galiba. Muhtemelen hayatta da daha başarılı olurdu. Ama eski Numside öldü galiba. Şuan ezik, özgüvensiz Numside var.

Bugün bu "eski ben" mevzusunu düşündüm bir yerde beklerken. Herhalde eski ben olsa, şuanki durumda daha proaktif davranıp herşeyi konuşurdu kızla. Ama son nefesini vereli çok oldu "eski ben"in. Artık ot, asosyal, ezik, içe kapanık, hiçbirşeyi beceremeyen, beceriksiz bir Numside var. Hayırlı uğurlu olsun.

• Hocam o kıza açılmadınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl sonram benzemez umarım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşk güzel mevzu yaşanmalı bi vakit ayırır insan sevdiğine düşünerek olsun beraber gezerek olsun fol yok yumurtu yok kendi kendine gelin güvey olma git açıl gerçekten aşıksan takıntıysada sktr et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.