Şimdi Ara

Aşık Olamıyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün surda şöyle seviyorum böyle seviyorum konuları görüyorum. Bana neden böyle olmuyor ? Bi insana karşı neden böyle yoğun hissedemiyorum ? Tatlı kız dediğim beğendiğim insanlar oluyor ama seviyorum gitmem konuşmam lazım falan olmuyor hiç. Ve kimseye de öyle çok yakın hissetmiyorum. Herkes gelip geçici kimse uzun süreli değil gibi geliyor. En çok muhabbet ettiklerimle iletişim kessem bile 1-2 gün etkilenirim sonra sıkıntı yaşamam. Bu neden böyle ? Ruhsuz muyum soğuk muyum problem nedir ?

Not: Kendimle barışığım , yakısıklı adamım. Öyle girişken ekstra sosyal bi adam da değilim asosyal de değilim. Rahatım , şekilden şekile girmiyorum.

Bi yardımcı olun hele , o kişiyle karşılaşmadığımdan mıdır , aslında karşılaştım da farketmeyecek kadar ruhsuz muyumdur , bu ne kadar böyle devam eder?

-Milli Kayınço-
  • Bir gün biri gelir.
    Diğerleri gibi görürsün.
    Zamanla farklılaşır , anlam kazanır.
    Sevgilin olur.
    Sabah birlikte uyanırsınız , akşam birlikte yemek yersiniz.
    Gezmeye birlikte gidersiniz.
    Alışverişi birlikte yaparsınız.
    Birlikte sabaha kadar içer , şişelerin dibini görürsünüz.
    Birbirinize sarılırsınız , değerli olduğunuzu hissedersiniz.
    Dokunursunuz , Dokunur.
    Hissedersiniz.
    Hemde iliklerinize kadar hissedersiniz.
    Tüm bunlar olurken bir yandan da kendinizi kandırırsınız , Bırakıp giderse 2-3 güne unuturum , ne olacak sanki ?
    Birden bir gün gelir ve bırakır gider.
    Artık sabah uyandığında yanında olan , sana dokunan , sana sarılan , birlikte içtiğin , birlikte alışverişlere çıktığın , birlikte yemekler yediğin kişi yoktur.
    Yalnız başınasındır.
    Gün geçer üzülürsün , üzüntün her gün daha da şiddetlenir.
    İçten içe erirsin , onu düşünürsün , zevk alamazsın.
    Her şey böyle olup biter..
    Ama dersin ki , ben kendime duygusuz diyordum, yazık şu halime.
    Her şeyin zamanı var.
    Zamanı gelince , yaşadıkça ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 28 Nisan 2015; 3:33:28 >

• Hiç ummadığın zaman beklemediğin yerde olacaksın.

Orijinalden alıntı: hkD

Bir gün biri gelir.
    Diğerleri gibi görürsün.
    Zamanla farklılaşır , anlam kazanır.
    Sevgilin olur.
    Sabah birlikte uyanırsınız , akşam birlikte yemek yersiniz.
    Gezmeye birlikte gidersiniz.
    Alışverişi birlikte yaparsınız.
    Birlikte sabaha kadar içer , şişelerin dibini görürsünüz.
    Birbirinize sarılırsınız , değerli olduğunuzu hissedersiniz.
    Dokunursunuz , Dokunur.
    Hissedersiniz.
    Hemde iliklerinize kadar hissedersiniz.
    Tüm bunlar olurken bir yandan da kendinizi kandırırsınız , Bırakıp giderse 2-3 güne unuturum , ne olacak sanki ?
    Birden bir gün gelir ve bırakır gider.
    Artık sabah uyandığında yanında olan , sana dokunan , sana sarılan , birlikte içtiğin , birlikte alışverişlere çıktığın , birlikte yemekler yediğin kişi yoktur.
    Yalnız başınasındır.
    Gün geçer üzülürsün , üzüntün her gün daha da şiddetlenir.
    İçten içe erirsin , onu düşünürsün , zevk alamazsın.
    Her şey böyle olup biter..
    Ama dersin ki , ben kendime duygusuz diyordum, yazık şu halime.
    Her şeyin zamanı var.
    Zamanı gelince , yaşadıkça ne demek istediğimi anlarsın.

İlk 3 madde tamam da sevgilin olur maddesi benim için geçerli değil malesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siparişle oluyo mu bu? :D

rahat olun ya, keyfinize bakın... ;)
    Daha Fazla Göster
  • - Ireneo

Olur olur , Rahat ol sen.
    Bir gün gelir ve olur.
    Sen ne olduğunu anlayamazsın bile.
    Kaybetme durumunu ben hala atlatamadım.
    Aradan 5 ay geçti.
    Ne birinden hoşlanabiliyorum , ne birini sevebiliyorum ne de mutlu olabiliyorum.
    Oysa o bir başkasıyla mutlu.

- HatersGonnaHate

Merak Ettim de , neden geçerli değil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 29 Nisan 2015; 0:37:44 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    I know ... I know ...
    I know, the past will catch you up as you run faster
    I know, the last in line is always called a bastard
    I know, the past will catch you up as you run faster
  • İnsallah bakalım. Bu durumumu 2 arkadasla paylasmıstım 1 i erkek 1 i kız. Dedikleri aynı. İşte ne güzel de keşke senin gibi olsam da bilmem ne .. Acı çekmiyosundur rahatsın kimseyi takmıyosun ben de öyle olmak isterdim falan diyorlar. Ama cidden kötü. Hayallere falan dalmak istiyorum böyle ciddi değer verdiğim insanlar olsun istiyorum ..

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Sana kız mı yok la

Şu ara cidden yok.
    Bir kızda , bir şeyler buldum.
    O da beni sallamadı , sadece ben mesaj atınca yazan , ben buluşmak isteyince buluşan bir kızdı.
    Bende artık kimsenin peşinden koşamam , o yazarsa yazarım , o isterse buluşurum deyip kapattım defteri.
    Hakikaten de öyle.
    Sanırım eski sevgilime üzülmek daha kolay geliyor.

- Ireneo

E dostum , isteklerinin gerçekleşmesi için ne yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 29 Nisan 2015; 0:39:01 >

• Dostum işte hiçbir şey yapamıyorum.. Şöyle sevsem birini , güzel gelse her hareketi falan uğraşırım ya cidden uğraşırım ve hani mutlu da olurum .. Birçoğu boş geliyor , yakın hissedebileceklerimde de öyle ekstra duygular hissedebileceğim kimse yok. Mükemmelliyetçi değilim sadece içimi kıpır kıpır edecek bi insanla karşılaşamadım henüz .. Yok mu yani gerçekten kafama uyacak hoşlanacağım bir insan

Orijinalden alıntı: Ireneo

Dostum işte hiçbir şey yapamıyorum.. Şöyle sevsem birini , güzel gelse her hareketi falan uğraşırım ya cidden uğraşırım ve hani mutlu da olurum .. Birçoğu boş geliyor , yakın hissedebileceklerimde de öyle ekstra duygular hissedebileceğim kimse yok. Mükemmelliyetçi değilim sadece içimi kıpır kıpır edecek bi insanla karşılaşamadım henüz .. Yok mu yani gerçekten kafama uyacak hoşlanacağım bir insan

Bak işte yanıtı zaten vermişsin.
    "Henüz"
    Kafana saksı düşmüşten beter olacaksın , var o potansiyel sende.

Çoğu gidip kızla tanışmamış bile, aşığım abi ölüyorum diye konu açıp ağlıyor.

Senin bahsettiğin hoşlantı.

Sevgili olduktan sonra seversin birini zaten. Normali budur.

Orijinalden alıntı: Ireneo

Her gün surda şöyle seviyorum böyle seviyorum konuları görüyorum. Bana neden böyle olmuyor ? Bi insana karşı neden böyle yoğun hissedemiyorum ? Tatlı kız dediğim beğendiğim insanlar oluyor ama seviyorum gitmem konuşmam lazım falan olmuyor hiç. Ve kimseye de öyle çok yakın hissetmiyorum. Herkes gelip geçici kimse uzun süreli değil gibi geliyor. En çok muhabbet ettiklerimle iletişim kessem bile 1-2 gün etkilenirim sonra sıkıntı yaşamam. Bu neden böyle ? Ruhsuz muyum soğuk muyum problem nedir ?

Not: Kendimle barışığım , yakısıklı adamım. Öyle girişken ekstra sosyal bi adam da değilim asosyal de değilim. Rahatım , şekilden şekile girmiyorum.

Bi yardımcı olun hele , o kişiyle karşılaşmadığımdan mıdır , aslında karşılaştım da farketmeyecek kadar ruhsuz muyumdur , bu ne kadar böyle devam eder?

Sende kendimi gördüm :)26 yaşıma geldim hala şu AŞK denen lanet şeyi yaşayamadım ya ona yanıyorum.(Gerçi aşkın yaşı yoktur derler ya neysee)
    Yok kardeş ne yaparsam yapayım SEVEMİYORUM çok basit geliyorlar,sıradan,öylesine bir kız gibi,bir insan gibi işte.
    Bazı zamanlar oluyor hoşlanıyorum,hoşlandım,aşık olacağım galiba diyorum hoop bir bakıyorum yine boş çıkıyor.

Belkide sorun bu "Herkes gelip geçici,kimse uzun süreli değil" düşüncesi olabilir,ya da diğer arkadaşın dediği gibi "HENÜZ DEĞİL" de olabilir.

Hayatım boyunca hep ŞANSSIZ bir insan oldum,sanırım bundan dolayı da olabilir.Mantıklı bir açıklama bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*-Carraro Sportive 225*-DH Bisiklet Severler Grubu

• bende uzun zamandır olamadım fakat şimdi oldum ve pişmanım insanın içi gidiyo her saniye onu bekliyorsun kalbim sıkışıyor oksijen bana düşman oldu ateşim çıktı ki bunlar daha başlangıç aşaması...

benim duygularım uzun zamandır yok gibiydi etrafta ruh gibi dolanıyordum bir anda canlandı sana da öyle olur
    bir an geliyor işte o zaman anlıyorsun duygu patlaması yaşıyorsun ne olup bittiğinin bir önemi kalmıyor düşüncelerin dağılıyor hatta sadece o oluyor

sonunda rahatladım benim şu anki durumumun özeti bu ölü gibiyim lys ye 50 gün kaldı , tüm dikkatim dağıldı yeniden toplamaya çalışıyorum.

bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

TED University
    Faculty of Engineering

o---------------------------------------o
  • adamın biri site yapmış hayalindeki kadını bulabilmek için :) türkbirisi 300 tanede başvuru almış aralarından eliyorum flan diyor sende olamdı öle bieşy yaparsın bu arada benımde hiç sevgilim olmadı ne oluyor olunca hiç bilmiyorum :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.