Şimdi Ara

Aşık olmak çok güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dert sıkıntı çoğalıyor fakat bunları bir kenara bırakmak gerek sevdiğin kişinin yanındasın ve sarılabileceğin içini açabileceğin onun karanlık köşelerine erişebileceğin sevdiğin sevildiğin bir kişinin olması ne kadar da güzel çok seviyorum onu ve tam 2 hafta oldu hayatımın en sıkıntılı aynı zamanda en güzel 2 haftasıydı inşallah daima sürer ve darısı sizin başınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karanlık köşeden kasıt ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk musunuz? Ne aşkı ya?

• aşık olduğum biri var ama bu iş olmaz ben gg.pls irelia garen report.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 23 Kasım 2015; 20:37:14 >
  • AŞK ÇOK GÜZEL SENDE GELSENE . :( :)

• efsi E kullanıcısına yanıt
    İrelia ile garen nasıl aynı takımda?

Aşk değilde sevgi olması daha iyi. Aşkın etkisi geçtimi gerçekten sevip sevmediğin ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün sevdiğim kızın sevgilisi olduğunu öğrendim.Üstelik mesajlarını bile okudum.

1 ay sonra konu açarsın "Sevdiğim kızı erkek arkadaşıyla gördüm çok kötüyüm (Yardım)" diye.

Öyle bir şey olursa takma devam et hayatına sil kafandan.Ben mesela daha aşık olmamaya karar verdim ve üzerimden bir yük kalktığını hissettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya karşılıksız aşk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

İrelia ile garen nasıl aynı takımda?

Aşk değilde sevgi olması daha iyi. Aşkın etkisi geçtimi gerçekten sevip sevmediğin ortaya çıkıyor.

jung irelia op gg wp gj garen report.
  • Bircok kadinla tanistim biseyler yasadim. Kimse bana asik olmadi arkadas. Sans yok bizde sans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra ağlarsın aşk acısı çekiyorum diye
  • babalar analar cocuklarinizin asik olup olmadiklarini dh forumdan anlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

Dert sıkıntı çoğalıyor fakat bunları bir kenara bırakmak gerek sevdiğin kişinin yanındasın ve sarılabileceğin içini açabileceğin onun karanlık köşelerine erişebileceğin sevdiğin sevildiğin bir kişinin olması ne kadar da güzel çok seviyorum onu ve tam 2 hafta oldu hayatımın en sıkıntılı aynı zamanda en güzel 2 haftasıydı inşallah daima sürer ve darısı sizin başınıza

Aşkın anlamını kavramak çok güzel bir şey... Kavramışsınız siz de, takdir ettim, umarım ömür boyu mutlu biçimde yaşarsınız

• MetalurjistTR M kullanıcısına yanıt
    seninki gene iyi ben birşeyde yaşamadım hatta genelevden bile kovdular.işte ben o şansımın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 23 Kasım 2015; 21:42:28 >
  • İnşallah birbirinizden soğumazsınız, az konuşunda bari soğumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Dert sıkıntı çoğalıyor fakat bunları bir kenara bırakmak gerek sevdiğin kişinin yanındasın ve sarılabileceğin içini açabileceğin onun karanlık köşelerine erişebileceğin sevdiğin sevildiğin bir kişinin olması ne kadar da güzel çok seviyorum onu ve tam 2 hafta oldu hayatımın en sıkıntılı aynı zamanda en güzel 2 haftasıydı inşallah daima sürer ve darısı sizin başınıza

Aşkın anlamını kavramak çok güzel bir şey... Kavramışsınız siz de, takdir ettim, umarım ömür boyu mutlu biçimde yaşarsınız

Sen niye böyle hep aşk meşk konularına mesaj atıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Sen niye böyle hep aşk meşk konularına mesaj atıyon

Öyle mi yapıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.