|
Bildirim
|
Kusura bakmada, dediklerin Türkiye'de fıss. Sen patronları çok karakterli, namuslu insanlar sandın galiba
![]() |
Asgari ücrete neden ihtiyaç duyuluyor? Basit bir nedeni var; işgücü piyasasında pazarlık gücü olmayan veya dezavantajlı olanların ‘ölüm pahasına’ çalıştırılmaması için, yoksulluk sınırında olan kesimlere desteklemek için yapılıyor.
1000 liraya adam çalıştırdın. Ürettiğin malını kime satacaksın? Senin gibi cahil kafalar bunu anlamaz. |
Dostum kapınını deliğinden bakıyorsun, kapıyı açıp bak. Ben asgari ücret artsın demedim, asgari ücret sabit kalmalı, enflasyon ve döviz kontrol altına alınmalı. Sanki tek sorun asgari ücret
![]() |
üniversite mezunu mühendisler var asgari ücretle çalışan
onlar laylaylom mu yapmış ? asgari ücretliye nasıl en refah kaliteli yaşamı vereceğim demek yerine kaldırılsın diyorsun Bizim istediğimiz yalnızca, işçinin sırf sermayeyi artırmak için yaşadığı, sırf egemen sınıfının çıkarının gerektirdiği kadar yaşadığı mülkiyetin bu rezil karakterini ortadan kaldırmak. Karl marx |
Asgari ücret kalkarsa insan pazarları olur iş veren gelir sen kaça çalışırsın 2000 diğeri der 1900 biri zor durumdadır 1000 tl ye çalışırım der bunun sonu yok.Patron milletinin eline böyle bir koz verirsen seni iliklerine kadar emer.
Asgari ücret olmalı asgari ücrete zam yerine insanların alım gücü artırılmalı. |
Millet 2000 TL alırken bile aç kalıyor ama sana göre 1500 alan 20 kişi karnını doyuruyor öylemi yada 2000 kişi çalıştırıp 1 TL/ay maaş versin böylece 2000 kişi karnını doyurmuş olur hemde işsizlik biter
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 20 Aralık 2019; 12:38:5 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Aralık 2019; 13:14:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Aralık 2019; 13:19:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Aralık 2019; 13:26:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Aralık 2019; 13:53:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 20 Aralık 2019; 17:15:51 > |