Şimdi Ara

ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • durmak yok.ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR. 

ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR.Defence Turkyoutube
    Savunma sanayii, strateji, sohbet, soru-cevap ve daha fazlası Fatih Mehmet Küçük'ün sunumuyla "Ağ Merkezli Sohbetler" programında. Bu hafta Kozan Selçuk Erkan ve Kubilay Yıldırım ile gerçekleştirdiğimiz teknik değerlendirmede, ASELSAN'ın yeni hava savunma sistemi: GÖKSUR hakkında önemli bilgilere yer verdik. Yayının tamamı için : https://youtu.be/8CIzmYULUDM?list=PL1wVvS4EZ3n1Bk5azLciiVrUjlh9pwoeC ________________________________________________________ 🔎 Defence Turk'ü aynı zamanda ; • Web Site: https://www.defenceturk.net • Twitter: https://twitter.com/Defence_Turk • Instagram: https://www.instagram.com/defence_turk/ • Telegram: https://t.me/defenceturk • Facebook: https://www.facebook.com/DefenceTurk • Linkedin: https://www.linkedin.com/company/defe... üzerinden takip edebilir ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. ________________________________________________________ 📜Defence Turk; güvenlik güçleri personeline, savunma sanayii kurum ve kuruluşlarına, araştırmacılara ve amatör takipçilere savunma sanayii ve askeri konularda bilgi ve haber takibi hizmeti sağlamaya adanmış bir platformdur. Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi DefenceTurk.net 📣Videoyu beğenebilir, kanalımıza abone olup bildirimleri açarak güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=s_RyE1_fcNI

Bu ülkenin yetiştirdiği en önemli iki mühendis de sizin zihniyetinize değildi biri Erbakan diğeri Selçuk bayraktar
  • İşte bunlar hep 52 yüzüden :)

Nerede sarkık müdür merak ettim :)

Onlar herşeyi der. Buruşuk müdürden her şeyi beklemek lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C03A72D3 -- 25 Ekim 2023; 12:23:32 >

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • Siz Türk mühendislerinin yaptığı şeylerle niçin övünüyorsunuz onu anlamadım. Olum bunlar sizin sevmediğiniz, gavur dediğiniz üniversitelerden mezun adamlar. Bu üretimleri 5 vakit namaz kılan, allahu ekber diye bağıran adamlar yapmıyor ki. Buradan size ekmek çıkmaz.

Şunu da söyleyeyim. Çok sevdiğiniz hükümet dini baskıyı arttırdıkça bu adamlar teker teker gidecekler. En kaliteli olanlar gitti zaten, bu çalışanlar da nereye kadar dayanacak belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ahh ahhh

keşke şu yazdıklarını anlasalar.

sanıyorlar sarıklı takkeli insanlar yapıyor o sistemleri. Türk sanayi mühendislerden inanılmaz bir beyin göçü var, çok üzücü ama öyle.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    O zaman niye yıllardır yapamadılar. Bu ne saçma düşünce böyle devlet destek vermezse hiçbir şey yapamazlar.
    Ayrıca Allahu Ekber demediklerini nerden biliyorsun, ODTÜ de Boğaziçi'nde okuyan herkesi kendiniz gibi mi zannediyorsunuz.
    Bu ülkenin yetiştirdiği en önemli iki mühendis de sizin zihniyetinize değildi biri Erbakan diğeri Selçuk bayraktar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

mühendis olunca inançlarını kenaramı bırakıyorlar.ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR. 

Oğlum saçmalama noktasında rekorlar kitabına gireceksiniz yeminle. ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR. 

Şu resimdeki ekibe bak bakalım kaç tane baş örtülü kadın var burada? Kaldı ki baş örtüsü takmadığı halde müslüman olan kadınların oranı daha yüksek. Yani başı açık eşittir ateist değil, Türkiye burası. Erkeklere gelince, her müslüman takke takıp sakal bırakmıyor, hatta çoğunluğu takke takmıyor Cuma namazlarının çıkışında bi izle, binlerce insan çıkar çoğunluğunda takke yoktur. Yani neye göre Türk mühendislerinin komple ateist olduğu sonucuna vardın? Benim tersini ispatlamama gerek bile yok zaten bilinen bir şey çünkü.

İddia ediyorum bu ekibin %90'ı müslüman. ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR. Yani şöyle toplumun her kesiminin sevinmesi gereken bir konuda bile yaptığınız pisliğe bak ya. :)

Hayır yapılan güzel işleri bile ateistleştirmek için bu kadar bol keseden sıkıp kendinizi rezil etmenizin manası ne? Müslümanlar yapıyorsa senin iyiliğin için yapıyor, niye düşmanlık ediyorsun? Niye kuduruyorsun bu kadar?

Yav 100 yıldır bu memleketin diniyle uğraşmaktan hiçbir şey üretemediniz, ürettiğiniz en iyi şey bayrak ipi oldu. Şimdi adam orduyu insansız araçlarla, hava savunma sistemleriyle, gemilerle donatırken gelmiş yine müslümanlara ve islama saydırıyorsunuz. Bu adamlar sizin güvenliğiniz için çalışıyor, yaşadığınız toprağı tamamen müslüman kanına borçlusunuz. Git sınırda nöbet tutan askerlere sor bakalım yüzde kaçı müslüman?

Suriye ve Irakta şehit düşen askerlerin cenaze törenlerine bak bakalım anaları babaları baş örtülü, vatan sağolsun diye evladını toprağa veren insanlar. Ateist mi bunlar mesela? Ha maalesef öldürülen ateist Türk askeri yok mudur? Vardır azınlıkta da olsa, bizim ona da saygımız sevgimiz var ülkesi için askerdeyken ölmüş adam. Vay bu ateist iyi ki ölmüş mü dicez?

Öte yandan projelerde çalışan ateist mühendiste varsa eline koluna sağlık memleketi için çalışmış üretim yapmış. Biz sizin gibi kimseyi dışlamayız ülkesi için çalışıp üretim yapan. Ama siz, müslüman olan her şeyi yok etme çabasındasınız ülkeye faydası olduğu halde. Tek derdiniz islam, ülke ile alakalı bir derdiniz tasanız yok.

Yüzlerce yıl boyunca fetihlerle kazanılıp size şu an bırakılmış bu topraklar hep Müslüman Türk devletleri tarafından alındı, fetihlerde şehit olan askerlerin neredeyse hepsi müslüman, savaş alanında namaz kılan insanlar. Size de bedavadan armağan edildi bu topraklar böylece. Her şeyinizi müslümanlara borçlusunuz, bu gün üretilen savunma sanayii teknolojilerimizin de çoğunluğu müslüman olan Türk mühendislere borçlu olduğunuzu biliyorsunuz.

Hiç savunma sanayiinde çalışanlarla yapılan röportajları izlediniz mi? "Allah kısmet ederse" şunu da yapıyoruz diyenleri hiç duymadınız belli ki...

Zaten çoğunuzun bu kadar savunma sanayiini aşağı çekme çabası da hep islam düşmanlığından. Nasıl olurda çoğunluğu müslüman olan bir ülkede bu kadar iyi projeler yapılır? Kuduruyorsunuz değil mi? :) Şimdide projelerde çalışanları dinsizleştirmeye çalışma projesine mi geçtiniz? Baktınız ki önünü alamıyorsunuz. :)

Kardeş müslümanlar sizin düşmanınız değil şunu iyi anlayın artık, memleketin her karışı müslüman kanı. İnanmıyorsan da biraz vefalı ol, sana ne yapmış bu insanlar iyilikten başka.

ASELSAN'ın Yeni Hava Savunma Sistemi: GÖKSUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 30 Ekim 2023; 14:6:34 >

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Müslüman değiller demedik, bu kadar boşuna yazmışsın. Ayrıca konu, her savunma sanayi konusu gibi propaganda amaçlı açılmış. İş parti mevzusu yani başka birşey değil.

O türbanlıların üretim kadrosunda olduğuna emin misin? Daha çok ofis çalışanı gibi duruyorlar. Dindarların kafası üretkenliğe pek basmaz. Bu dünyanın her yerinde böyledir.

Bu ülkeyi kurtaran da bir dinsizdi unutma. O sırada sarıklılar yunana .ötünü avuçlattırıyordu.

Ben niye müslümanlara düşman olayım la manyak mısın. Sülalede benden başka ateyiz yok. Ama arap dinine düşman olduğum doğrudur. Onun sebebi de Türk milletini geri bıraktırdığı için. Yoksa arap neye inanıyorsa inansın bana ne.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.