|
ASELSAN'dan hava savunmasına yeni kalkan: GÜRZ sahneye çıktı

-
-
bunlar hangi paralarla yapılıyor yav asgari ücrete gelince zam yokta garibime gidiyor
-
isimleri kim buluyorsa çok güzel ya. cirit, gürz, hisar vs çok yakışıyor. gövde gösterisi oldu adeta
-
Rahatsız olanlar gözlerini yumsunlar kulaklarını tıkasınlar.
Tabi o rahatsız olanlar düşmana sevgi pıtırcıkları atarlar .
-
manavgat = baklava kutusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı askeri ürünlerin yurtdışına satışı, ülkeye olan yükünü sıfırlayıp, faydaya çevirmişti
-
Asgari ücret devletin sorunu değil işverenlerin sorunu üstünü almak senin kabiliyetin ile ilgili sen hiç hayatında okumadın bir emek sarfetmedin üretim yapmadın durmadan tüketim yaptın o paraya mecbursun ve şikayet edemezsin hakkın yok tabi garibine gider çünkü anlama kapasiten yok şu ülkede en iyi yapılan savunma sanayi onuda eleştirme....
-
-
sakin ol şampuan ben asgari ücret almıyorum. ayrıca istediğimi eleştiririm sana soracak değilim.
-
Bak sen asgari ücret almıyormuş ama asgari ücretlileri düşünüyor melek :)
Savunma sanayi eleştiririm diyorsun o zaman diyecek bir şey yok Thomas Anderson :)
-
Fazla sıvazlama bozulur :)
-
kardeşim beni bir daha alıntılama. iyi forumlar sana.
-
Evdeki paraları sıfırlayamayanlar, kalkmış o benden daha hırsız diyor..... Ne günlere kaldık.....
-
Okuyanları da gördük. Bim de kasiyerlik yapıyor ya da motokurye olarak çalışıyor.
Asgari ücret de devletin sorunu. Yabancılara sattığı fabrikalarda karın tokluğuna kölelik yapanlar bu toplumun insanı. Toplumun da %70 i asgarii ücretle çalışıyorsa, sorun devletin sorunudur. Aksi halde orada burada halkımızı ezdirmedik diye böğüremez, hakkı yok.
Bu ülkede, en iyi yapılan şey de savunma sanayi değil, rant kapısı inşaat sektörüdür. Eskiden tekstil üretirdin, tarım ürünleri üretirdin, beyaz eşya üretirdin. Hemen hemen her sektör çöktü.
Savunma sanayisinde aselsan dışında ne üretiyorsun da en iyisi diyorsun? Envanterine ne girmiş? 9 Atak helikopteri, 20 İha -siha.... Başka? Atak zaten 51 adet motorla sınırlıydı. Kaan hala prototip.... ! adet üretildi O kadar füze yaptık diyen var, DH sayfası dolu, hangisini aldın envanterine koydun? Madem o kadar iyiyiz, niye kapı kapı dolaşıp Eurofighter, F 35 için yalvarıp duruyoruz? 25 yıldır ranttan gözü dönmüş hükümet, doğru dürüst hiçbir silah almadı. Silahlı kuvvetlerimiz yakında sapanla F 16 düşüren, gömlekle Leopard tankının eksozunu tıkayıp bozan kahramanlara kalacak. Onlara da iyi ki maaş bağladınız, yoksa asgari ücrete mahkum kalacaklardı.
Neyse, vergilere yeni düzenleme gelmiş. Hayırlı olsun! İngiliz vatandaşı maliye bakanının vardır bir bildiği!
En Beğenilen Yanıtlar

isimleri kim buluyorsa çok güzel ya. cirit, gürz, hisar vs çok yakışıyor. gövde gösterisi oldu adeta
|
Rahatsız olanlar gözlerini yumsunlar kulaklarını tıkasınlar.
Tabi o rahatsız olanlar düşmana sevgi pıtırcıkları atarlar . |
manavgat = baklava kutusu
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X