Şimdi Ara

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Orijinalden alıntı: mcff

5.1 ile bu kısayolları iptal ediyor apple, bilginize !!!

Bu bilgiyi nereden öğrendiğini soylermisin.

5.1 ile birlikte Apple bu açık veya başka tabirle ana ekrana buton ekleme olayını engelledi.

Geçmiş olsun..

Şimdi sizede sorayım. Denedinizmi acaba , bu bilginin sorgulanması gerekiyor. Ayrıca bu bir açıkmıydı ki Apple kapatsın. Bence devamı bile gelecektir.
  • 5.1 BETA çıktı şuan ve evet denedim, bu büyük ihtimal bir açıktı ki Apple bunu engellemiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

5.1 BETA çıktı şuan ve evet denedim, bu büyük ihtimal bir açıktı ki Apple bunu engellemiş durumda.

teşekkür ederim deneyip paylaştığınız için.başka bir açık bulunur elbet bu iş başladı bir kere devamı gelecektir...
  • Ben de denedim biraz önce, ana ekrana ikon atabiliyorum ama ikona dokunduğumda ekran komple beyaz oluyor herhangi bir görüntü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Ben de denedim biraz önce, ana ekrana ikon atabiliyorum ama ikona dokunduğumda ekran komple beyaz oluyor herhangi bir görüntü yok.

arkadaşlar bence bu beta sürüm olmasından kaynaklanıyor olmasın,aklıma takıldı doğrusu. büyük kayıp olacak yoksa müthiş kolaylık olmuştu...
  • Evet ben de konuyu yeni görmüştüm ve işime yarayacağı için sevinmiştim fakat yararlanamadık :S

Bu arada neyin beta sürümü olmasından kaynaklanıyor olabilir dedin onu tam anlayamadım ben..
  • Ben 4S 5.0.1 ile şimdi denedim, çalışıyor.
    Tabi Sbsettings gibi doğrudan açıp kapatmıyor ama Ayarlar'da ilgili sayfaya gittiği için önemli bir zaman tasarrufu, hiç yoktan iyidir.

Yalnız brdrck.me/settings sitesini değil de, quickprefs.com'u kullanmanızı öneririm. Çünkü brdrck.me/settings kullanınca, kısayola tıklayınca arada bir bekleme ekranı geliyor, 1-2 saniye zaman kaybettiriyor. Quickprefs.com ile oluşturulan kısayollar bu sorun yok.

Bir de "Ana Ekrana Ekle" denilen ekranda bazen ikon hemen gözükmüyor. "Ekle" butonuna basmasan önce ikonun gözükmesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2011; 0:13:43 >
  • quote:

Evet ben de konuyu yeni görmüştüm ve işime yarayacağı için sevinmiştim fakat yararlanamadık :S

Bu arada neyin beta sürümü olmasından kaynaklanıyor olabilir dedin onu tam anlayamadım ben..

iOS 5.1 in beta olması çalışmamasının bir nedeni olabilirmi diye düşünmüştüm. Yani 5.1 kullanıcıya dağıtılan sürümde çalışabilir umudum varda. Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Evet ben de konuyu yeni görmüştüm ve işime yarayacağı için sevinmiştim fakat yararlanamadık :S

iOS 5.1 in beta olması çalışmamasının bir nedeni olabilirmi diye düşünmüştüm. Yani 5.1 kullanıcıya dağıtılan sürümde çalışabilir umudum varda. Selamlar

Ben şu an 4.3.5 ile deniyorum bunu ama maalesef olmadı.
  • 5.0.1 de çalışıyor gayet kullanışlı bide yönlendirme yapmazsa tek dokunuşla işi bitirse 10 numara olurdu
  • Türkçe Kısayollar diye bir programa rastladım. Sanırım aynı mantıkla çalışıyor.

Artık JB olmadan SBSETTING Gibi Ayarlara Ulaşabiliyoruz
  • quote:

Ben de denedim biraz önce, ana ekrana ikon atabiliyorum ama ikona dokunduğumda ekran komple beyaz oluyor herhangi bir görüntü yok.

Aynı sorunu bende yaşadım ne yazık ki. Yok mudur bunun bir çözümü yada alternatifi falan ?
  • Merhaba,
    iPhone 4S için 3G şebekeyi kapatma özelliği yok.
    Herhangi bir program satın alma yöntemiyle bunu yapabilirmiyim?

Quickprefs.com dan bunu yapamadım. Çözümü bilen varmı?
  • takipteyim
  • telefona kurmakta sıkıntı olamdı ama kaldırmak iistediğimde nasıl yapıcam onu çözemedim.klasik kaldırma işlemini yaptığımda çarpı işareti çıkmıyor.iphone 4s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Türkçe Kısayollar diye bir programa rastladım. Sanırım aynı mantıkla çalışıyor.

nerede var bu program
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfilifoto

telefona kurmakta sıkıntı olamdı ama kaldırmak iistediğimde nasıl yapıcam onu çözemedim.klasik kaldırma işlemini yaptığımda çarpı işareti çıkmıyor.iphone 4s.

Cihazı iTunes ile bağladıktan sonra, iTunes icinde telefonuna tiklayip uygulamaların olduğu bölümden silebiliyorsun. Ben denemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Türkçe Kısayollar diye bir programa rastladım. Sanırım aynı mantıkla çalışıyor.

nerede var bu program

Appstore'de vardı. Jb yapmadığımdan ne varsa oradan indiriyorum. Ama sen böyle sorunca tekrar bakayım dedim. Bu sefer bulamadım. Sanırım kaldırılmış.

• evet bende bulamadım. neyse teşekkür ederim ilgine
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.