Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım. Mühendislik fakültesi öğrencisiyim. Ama okula pek gitmiyorum. Çünkü okul değiştirmek için yeniden sınava hazırlanıyorum. Son zamanlarda günümün büyük çoğunluğunu kütüphanede ders çalışarak geçiriyorum. Baya rutine bindirmiş durumdayım. Ama artık mental anlamda çöktüm. Hiç arkadaşım yok. Arkadaşım olan dediğim kişilerinde çoğu bana yamuk yaptı. İnsanların hepsi mi kötü olur? Hepsi kötüymüş. Hiç iyisine denk gelmedim. İnsanlara çabuk güveniyorum. Her yüzüme güleni dost zannediyorum. Ama kazık yiye yiye insan trunsolu olmaya başladım artık. Bahsetmek istediğim konu şu. Artık okadar yalnızım ki ; telefonumda alo diyebilecek BİR kişi bile yok. İnsanları dışarda arkadaşlarıyla/sevgilileriyle birlikte gezdiğini görünce çok kıskanıyorum. Ben ise sürekli yalnızım. Ya sıkıntıdan gidip bir şeyler yiyip içip boş boş para harcıyorum ya da uzun uzun yürüyüşler yapıyıyorum. Yalnızlığımdan dolayı da çok agrasifleştim. Kaldırımda düzgün yürümeyen birine bile aşırı şekilde sinirleniyorum. Ve olay çıkarma derecesine geliyorum. Geçen tam yurdun kapısından çıkıyordum. Tam da o esnada otobüs geçiyordu. Dursun diye yüksek sesle bağırdım fakat şöför duymadığı için devam etti öylece. Bende bu olaya çok fazla sinirlendim. Sesli bir şekilde durakta küfür etmeye başladım. Yani demek istediğim fazla gerginim. Bu gerginliği birazda nofapa bağlıyorum. Ama eskiden yaptığım nofaplara göre daha sinirliyim bu sefer. ÖZET: Yalnızlıtktan aşırı sıkıldım ve kendime gerçekten her anlamda güvenebileceğim bir dost arıyorum. Ama bu dünyada öyle birisi olduğunu sanmıyorum. İÇİMİ DÖKMEK İYİ GELDİ BİRAZ. HEPİNİZİN TAVSİYELERİNE AÇIĞIM ARKADAŞLAR. |
ARTIK DAYANAMIYORUM.

-
-
Öncelikle sınavı aradan çıkarırsan kafan çok rahatlar. Ancak madem ki çöktüm, bu düşünceler ders çalışmama mani oluyor diyorsun, biraz girelim aklını dolduran şeylere.
Ben 30 yaşındayım, yazdığın çoğu şeyi birinci elden deneyimledim. En başta arkadaş işi, sağlam bir arkadaş hatta arkadaşlıklar sahibi olmak gerçekten zor. Karşındaki insanın da senin gibi iyi bir aileden gelmiş olması lazım. Terbiyesiz, varoş adamla olmaz. Iyi olmuş boşver ileride daha büyük kazıklarını yiyebilirdin. Daha karşına çok insan çıkacak, elbet kafa dengi birini bulursun, arkadaş veya manita.
Bu insanları kıskanma ve kızgınlık olayı da biraz cinsellik yaşamamaktan kaynaklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
durumumuz benzer ama ben okulda falan gidip millete merhaba diyebiliyorum. arkadaşlıklarımın çoğunu ben gidip merhaba diyerek kurdum. aynı şekilde bitirdiklerimi de ben bitirdim. sana bağlı yani her şey. ne çeşit arkadaşlar istediğine de bağlı. ben şahsen solo takılmayı seviyorum ama canım istediğinde gidip biriyle konuşmak istiyorum ki öyle de yapıyorum. öyle işte ne bilim
ha sevgili konusunda yaş 22 tam sağlam bakir gidiyorum ne yazık ki xd
-
Hocam 30 yaşındayım 2 senedir hangi kıza yürüsem ret yiyorum en ufak tanımaya bile çalışmıyor hiç biri sen nasılsın diyen bile olmadı ben napayım her yolu denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz Kişilik Testi | 16Personalities
şu testi yapmadıysan yapıp sonucunu atar mısın? ben de senin gibiydim ama bu test ile her şeye mantıklı bir açıklama kavuşturabildim..
-
-Öncelikle kıymetli yorumunuz için bir teşekkürü borç bilirim.
Şuan sınav için üzerimde neredeyse hiç bir stres bulunmuyor. Çünkü zaten elimden geleni yapıyorum. Bu yüzden bu konuda kendime güvenim tam.
Ama en azından kütüphaneden çıkınca bir alo diyecek bir kişi , benimle birlikte vakit geçirecek , bir şeylerimi paylaşabileceğim bir kız arkadaş...Beni anlıyan birisi... Çok mu şey istiyorum?
Artık insanlara hisse/coin gözüyle bakıyorum. Bu insana yatırım yapılır mı , buna yapılmaz mı diye...
Mimar
16personalities
“Mimar” kişiliği (INTJ) | 16Personalitieshttps://www.16personalities.com/tr/intj-ki%C5%9Fili%C4%9Fi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kişilik tipine sahip olan kişiler sessiz ve az arkadaşı olur herkesle kolay kolay anlaşamaz
Tam tahmin ettiğim gibi.. :')
Sen de benim gibi bir INTJ sin. Yapman gereken ilk iş kendini tanımak olmalı. INTJ olduğunu araştır. Eminim ki bir şeyleri öğrenmek, bir şeylerin mantığını kavramak çok hoşuna gidiyor, neden kendini de anlamıyorsun? :')
İngilizcen var zaten, 16personalities.com daki INTJ sayfalarını tamamen oku, diğer INTJ sayfalarını türkçe veya ingilizce hepsini oku-anla, INTJ redditine bak, INTJ meme lerine bak ne kadar seninle uyumlu, bilişsel fonksiyonları (cognitiv functions) tanı, hatta kesinlikle öğren çünkü çok yardımı dokunacak kendini öğrenmede!
INTJ lerin bilişsel fonksiyonları:
Dominant -> intoverted Intuitive (Ni)
Auxiliary -> extroverted Thinking (Te)
Tertiary -> introverted Feeling (Fi)
Inferior -> extroverted Sensing (Se)
Her birinin ayrı özelliği-gücü-avantajı-zayıflıkları vardır. Kendi güçlü yanlarını ve zayıf noktalarını öğren.
16 kişilik tipine (MBTI) denk gelince hayatım değişti, sen de farkındalık kazan..!
-
Aynen öyle.. ben de her şeyi bir mantık çerçevesinde yorumluyorum, bir tutarsızlık-çelişki olduğunda rahatsız oluyorum, hatta başım ağrıyor bile (tabii bu plasebo gibi psikolojik bir şey olabilir).
Araştırmaya, kendini öğrenmeye devam et. Hayatın kesinlikle daha iyi bir hale gelecek!
-
sabır. hayatın bir dönemi böyle geçecek. sonra istediğin okul olabilir, orada veya aynı okulda kalsan bile olduğun yerde kafa dengi biri çıkabilir. bu uzun da sürebilir. o yüzden sabır. iş hayatında da olabilir kafa dengi bir arkadaşın.
ben iş yerinde çoğu insan 200 kişiyi tanırken sadece birkaç kişiyle tanışırım, özellikle laubali veya sürekli şikayet eden, her şeyden dert yanan tiplerden kendileri yakınlaşsa bile uzak dururum. aynı yerde 3 yıldır çalışıyorum ama bir kankam yok mesela iş yerinde. öncekinde vardı. aile eski eş dost ortamıyla görüşmeyi kesmedim, onlarla görüşüyorum, yeni ortamlar kafa dengi insanlar olursa diyorum sadece yoksa ortamda bir kişi sevmediğim davranışları gösteriyorsa hele de o kişi baskınsa hiç girmem o ortama. bir arkadaş birkaç aile yakın vs yeter.
-
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Hepsine kaltılıyorum.
Yaptığım kişilik testi kendimi daha iyi tanımamı sağladığını söyleyebilirim. Benim sahip olduğum INTJ özelliklerini şuana kadar bir sorun olarak görüyordum. Ama şuan farkettim ki bu sorun olarak gördüğüm özellikler benim kişiliğimi oluşturuyormuş.
Bundan sonra kendimle barışık olacağım. Hayatımı da ; İnsan ilişkileri konusunda akışına bırakacağım...
Böyle yazdığını görmek beni de mutlu etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_mahmutpek -- 8 Mart 2022; 15:33:11 > -
Bu hayatta kimseye fazla deger verme kardesim ve arkadaş olmak icin israr etme bu devirde milleti s*ken yaraniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda dediğin gibi insanları pek umursamıyorum. Kafam çok rahat. Ben onlarla ilgilenmeyince onlar benimle ilgilenmeye başlıyor.
Yukarı ki yorumumda da dediğim gibi ; artık insan trunsolu olmaya başladım. İnsanlara hisse/coin gözü ile bakıyorum. Hangi insana yatırım yapılır , hangisine yapılmaz , bunu kavramaya başladım.
-
Artık insanlara hisse/coin gözüyle....
sanki ben yazmış gibi gördüm, dostum boşver arkadaş salla gitsin. Olmak zorunda değil.
Günümüz ilişkileri, dostlukları çıkar ve birbirini tüketmek üzerine kurulu. Miss gibi rutin oluşturmuşsun. Kendinden başka kimseye zaman harcamadığını düşünerek spor veya kendi kişisel kaliteni artıracak aktivitelere yönelmeni de öneririm. Döngüyü okul - kütüphane şeklinde kurma. Uzun vadede sana katkı sağlayacak bir aktivite edin.
Şu günleri arayacaksın dostum, 20li yaşlarında bir erkek vaktini kadın veya saçmasapan arkadaş muhabbetlerine harcamak yerine kendi benliğine odaklanmalıdır. Senin yaptığın bu fakat şuan flatline dediğimiz sürece girmişsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 8 Mart 2022; 18:48:32 >
-
Hocam muhtemelen cinsellikten daha ağır sıkıntıların var kişisel gelişim noktasında. Ama cinsellik de fizyolojik bir ihtiyaç. Cinsel yolla bulaşan hastalıkları göz önünde bulundurarak önce şu işi bir aş. Birkaç defa yaparsan zaten tamam diyeceksin rahatlayacaksin öyle devamlı kafayı yemeyeceksin. Ihtiyacı bir şekilde giderirsin.
Ondan sonrasında kişisel gelişimin konusundaki eksiklerini gider. Dünya klasiklerini okumakla başla. Sosyal medyayı anonim olarak eğitici konularda takip et. Tanıdık ettikleri değil. Yabancı dil bilmem ne dört koldan yürü. Egzersizini yap. Sonra göreceksin ki kızlar sana geliyor. Biraz yazılım öğren, su iç gibi oldu ama bu işin yolu bu, ben ne yapayım?
Nasıl sınav için stres yok? Stressiz sınav mı olur? Demek ki hedef aşırı düşük. Olmaz. Zaten sınavın stresi olsaydı böyle beyhude mevzulara kafayı takmayacaktın. Sıkıntı buradan kaynaklı. Ivedi hedefi yükseltmen lazım. O başarının verdiği tatmin yeterince mutlu edecek seni, başka insanlara ihtiyaç hissetmeyeceksin.
Benzer içerikler
- beni ne kadar seviyorsun sorusuna cevap
- boynum tutuldu kafamı çeviremiyorum
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- en güzel kaçak çay hangisi
- flo ayakkabı garanti süresi
- büyük indirim günleri ne zaman
- ets 2 türkiye haritası
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X