Halen konular bitmedi. Umuyorum ki çarşamba bitecek. Ayt denemesi çözmeye sınava 10 gün kala başlayacağım. Ekimde 83-84 tyt netini görüyordum ( tabi o zamanlar çalışıyoruz) şuan anca 90 oda iyi geçerse. Sınıf arkadaşlarım 102 nin altına düşmyor aytde de 71 72. Sene başında hepsiyle aynı seviyedeydim gerçekten çok fazla olumsuzluk yaşadım şubatta okula gidemedim pandemide 2 ay saldım hiç birşey yapmadım. Hedefim 15k ve yapabileceğimden emin değilim. Ailemle aram normalde çok iyidir ve asla şurayı kazan demezler. 300K yapsamda ben mutluysam onlar için hiçbir sorun olmaz ama ben mutlu olmayacağım ve mezuna kalmayı da hiç istemiyorum. Her gün kavga ediyoruz diyebilirim kilo almama da çok laf ediyorlar. Gerçekten hayatta birşeyler başarmak isteyen çeşitli proje ve oluşumlarda rol almış biriyim bunları devam ettirmek istiyorum umarım başarabilirim. Arkadaşlarımın yarısı Aachen,Sorbone, Münih teknik,LMU,Bocconi gibi üst düzey üniversitelere gidiyor ve şuan çok rahatlar. Çoğu da sınavda ilk 10-15k yapamayacak insanlar hepsi adına sevinsem de insan halimize bakıp üzülüyor. Büyük ihtimalle yazdıklarımda saçmaladım. Neyse zaten bitkin durumdayım sağlıcakla kalın dostlar sınavdan sonra görüşürüz :)