Şimdi Ara

Artik Beni Mutlu Eden Tek Sey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artik beni bilgisayar disinda hicbirsey mutlu etmiyor.Asosyallikden kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum.Ama yinede sosyallesmeye calisirken geri planda kaliyorum.Uyku duzeni denen bisey yok.Daha onceden yine buna benzer konu acmistim.Tavsiyelere uyup kosuya basladim,spor yapmayim dedim,yeni yerlere gittim vs.Fakat yinede degisen bisey yok.Insanlarla konusmayi yanlarimdayken umursamiyorum ama bazende yalnizlik cok kotu oluyor.Insanlarla konusurken cevaplarim cok kisa olur konusasim gelmiyor.Onlarin gozunde cok kaba ve sogugum.Ben ne yapim simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Arkadaslar artik beni bilgisayar disinda hicbirsey mutlu etmiyor.Asosyallikden kurtulmak icin elimden geleni yapiyorum.Ama yinede sosyallesmeye calisirken geri planda kaliyorum.Uyku duzeni denen bisey yok.Daha onceden yine buna benzer konu acmistim.Tavsiyelere uyup kosuya basladim,spor yapmayim dedim,yeni yerlere gittim vs.Fakat yinede degisen bisey yok.Insanlarla konusmayi yanlarimdayken umursamiyorum ama bazende yalnizlik cok kotu oluyor.Insanlarla konusurken cevaplarim cok kisa olur konusasim gelmiyor.Onlarin gozunde cok kaba ve sogugum.Ben ne yapim simdi?

bu yaşlarda normal, ilerde geçer
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Cabaliyorum kurtulmak icin ama fark yok benim arkadas cevresi edinmem lazim cevremdekilerde asosyal olunca

Jason Statham

• güzel bi kızın peşine takıl. hayatta bi amacın olur en azından.

Orijinalden alıntı: aecgfb

güzel bi kızın peşine takıl. hayatta bi amacın olur en azından.

Iyi guzel diyosunda oyle olunca ben yine kizla konusamam baskasiyla gorunce daha cok uzulurum.Ilk kendimi bu durumdan kurtarmam lazim dogru insanlarla karsilamadim bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jason Statham

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizi ne kadar maas tatmin ederdi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

güzel bi kızın peşine takıl. hayatta bi amacın olur en azından.

Iyi guzel diyosunda oyle olunca ben yine kizla konusamam baskasiyla gorunce daha cok uzulurum.Ilk kendimi bu durumdan kurtarmam lazim dogru insanlarla karsilamadim bi

doğru insan ararsan işin var
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • benide para dışında pek bişey mutlu etmiyor. paran varsa sağlık dışında her şeyi satın alabilirsin

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
    opel astra
  • herkes sosyal değil,
    asosyallik de sosyallik kadar gerekli.
    sosyallerin hayatını dısardan gorundugu gibi eglenceli ve duzenli oldugunu sanma.

olm bu zamanda duzgun insan mı kaldı napcan sosyal olup.
  • Asosyallikden kurtulma istegimi bitirdiniz

Jason Statham

• Boşver çok mu lazim.
  • Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmeyi dene onlarla irtibatı kesme bilgisayara otur ama en fazla 3-4 saat sonra kalk tv izle biraz. sonra dışarı çı arkadaşlarının yanına vs. dışarıda eğlenecek daha çok şey var ama eğlenmeyi bilmen lazım mesela ben birazdan çıkcam arkadaşlarım birşeyler ayarlıyorlar onlardan haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

bi hobi bul bkz tavşan al yada balık yada köpek + kas çalış vücüduna güven gelir yürüyüşün değişir.. bilgisayarada 1 saatten fazla oturma
    kas çalışırken p90x kullan çok çabuk etki ediyor..

zaten balık vardı onları unuttugumdan 15 gün öldüler,ağırlık çalışıyorum evde işe yarıyo ama güven müven geldiği yok

Jason Statham

• p90x yap vucudun degısınce gelır .d
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.