Şimdi Ara

ARTI YAŞAM TURİZM ACENTASI REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizlere ankarada bulunan artı yaşam tarafından uğratıldığım haksızlıktan bahsetmek istiyorum. aslında buna vakit ayırmaya değmez ama ben mağdur oldum siz olmayın istiyorum. çünkü kimse sesini çıkarmazsa aynı seyleri yapmaya devam ediyor bu tarz firmalar. öncelikle olayı kısaca anlatayım arkadaşlar.

geçen hafta günübirlik bir tura gitmeye karar verdim ve parasını havale ettim.
    tur günü geldi çattı ve ben sabahın köründe bunları bekliyorum. dedikleri yerde ne gelen var ne giden. yaklasık yarım saat bekledim. sonra da daha önce beni aradıkları numaradan aradım bunları (pazar sabahı olduğu için ofisi de arayamıyorum haliyle). ben bekliyorum nerdesiniz dedim. biz yola çıktık dediler. şaşırdılar filan böyle. bizi nasıl görmezsin diye beni sucladılar filan. sonra da taksiye bin bir sonraki duraga gel dediler. ben de ben zaten buraya taksiyle geldim geri dönüp beni alın dedim. ya da iptal istedim. tabi parayı geri vermek istemedikleri için geri gelelim dediler. onu da yapamadılar. sonra da tamam iptal edelim dediler. düşünün sabah sabah sokak ortasında yasadığım rezaleti. neyse şimdi de para mı geri vermiyorlar. adam gibi biz senin paranı vermeyeceğiz de diyemiyorlar. zaten iki gün telefonda oyaladılar beni. sonra da yok önceden ayarlanmıs koltuk sayısı yok vs dediler. ben durup dururken turu iptal etsem ve bunları mağdur etsem zaten birsey demem. üstelik ben bunları şirket telefonundan arıyorum. benimle ordan konusmuyorlar. siz kapatın biz sizi arayalım diyorlar ve cepten arıyorlar. ondan sonrada sizi çileden çıkarıyorlar. ve siz sinirlenince de telefondaki konusmaların kaydedildiğini söyleyip sizi tehdit ediyorlar. bunların hepsi önceden planlanmış düzenler. bir günlük turda basıma neler geldi. allah bilir bir hafta filan gitsem neler olurdu. hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu firmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htcmndrs -- 1 Temmuz 2015; 10:28:23 >

• koltuk önceden ayarlanmışsa, burda bir kişi daha olacaktı deyip o insana da ulaşırlar. hizmete gelince olmayan eksikliğiniz, paraya gelince epey hissediliyor demek ki.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    aynen. zaten amacları hizmet vermek değil. adam kazıklamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcmndrs

aynen. zaten amacları hizmet vermek değil. adam kazıklamak.

geçmiş olsun
  • Bunların forumda ifşa edilmesi oldukça önemli....
  • Paylaşım için teşekkürler...
  • turları falan hiç kullanmasamda bu maduriyetlerin dahası yaşanmasın diye duyurmak lazım.bilgilendirme için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya'da Yaşam
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence o tur olmamıştır bile ayak yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bence o tur olmamıştır bile ayak yapıyorlar.

Ben de ister istemez böyle bir hisse kapıldım.
  • Yukarı, herkes duysun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun üzücü bir durum olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda bulunsun
  • Artı Yaşam ailesi olarak 8 yıldır katılımcılarımızın memnuniyetini sağlamak adına gerçekten çaba gösteriyoruz. Bunca zaman içinde sadece tek bir sikayete muhatap olmamız zaten bu konuda ne kadar ciddi olduğumuzun göstergesidir.
    Maalesef hayatımızın her aşamasında "çamur at izi kalsın" tarzı yaklaşımlar kaçınılmaz hale geldi.
    Yukarıda uzun uzun anlatılan şikayeti dile getiren hanımefendi için elimizden gelen iyi niyeti de gösterdik elbette, ama kendisini "memnun edilmez müşteri" grubuna dahil etmek durumunda kaldık:)
    Diğer yorum yazan üyelerin bu şikayetlere katılmadan önce madalyonun diğer tarafını da öğrenip adil bir değerlendirme yapmalarını tercih ederiz. Her ne kadar bulunduğumuz sektörde gerçekten güvenilmez firmalar çok fazlaysa da bizi onlarla aynı kefeye koymak haksızlık olur.

Bizi daha yakından tanımak isterseniz her zaman misafirimiz olabilirsiniz,
    Görüşmek dileğiyle,

• bndnz B kullanıcısına yanıt
    Bu siteye sadece bir kişinin şikayet yazmış olması hakkınızda başka şikayet olmadığı anlamına gelmez...ayrıca hanımefendinin sorunu net, çözümü de çok basit... "kusura bakmayın bir hata olmuş, isterseniz önümüzdeki hafta sonu turuna katılın, ya da ücretinizi hemen geri iade edelim" denir ve konu kapanır. Şikayetçi para iadesi yapmamak için bahaneler öne sürdüğünüzü söylüyor, siz; biz müşterimizin mağduriyetinden dolayı özür diledik ve parasını iade ettik (ya da şu nedenlerden dolayı bir kısmını/hepsini kestik) şeklinde somut bilgi vermek yerine zaten kendisi "memnun edilmez müşteri" grubuna dahil diyorsunuz ve bir de gülücük ekleyerek güya sempati yaparak haklı konuma geçmeye çalışıyorsunuz, bu da firmanın ne kadar gayri ciddi olduğunu ortaya koyuyor maalesef... "Her ne kadar bulunduğumuz sektörde gerçekten güvenilmez firmalar fazlaysa da bizi onlarla aynı kefeye koymak haksızlık olur." diyerek Kendi sektörünüzdeki meslektaşlarınızı kötüleyerek kendi firmanızı konumlandırmaya çalışmak ise en kibar tabiriyle nahoş bir durum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.