Şimdi Ara

Arşivleriniz hep yanınızda: Kingston'dan dünyanın ilk 128GB'lık USB belleği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: running_wild

yine ntfs değil de fat32 olarak biçimlenmişse hiçbir işe yaramaz.

ntfs ile fat32 arasında ne fark var ??

Orjinalden alıntı: xweser

Tipini beğendim ama fiyatını asla..

500küsür $ a onu alan salak olabilir ama aptal asla
  • Arkadaşlar 1TB boyutunda hem de çok daha hızlı sonuç verebilecek Taşınabilir Hard Disklerin 150 Liraya satıldığı düşünülürse, isterseyeni teknoloji olsun bu fiyatın akıllıca olduğunu düşünmüyorum.
  • fiyat uçuk olabilir ama en azından bir kaç seneye herkesin eline düşeceğinin belli olması sevindirici
  • Yaklaşık 1000 liraya 128 gb !!! taşınabilir diye de bukadar eziyet niye...128 gb alacak adam zaten 320-500 gblık 2.5'' diskleri tercih eder normal kullanımda zaten 4-8-16gb flash yeterlidir.Tabi flash diske arşiv yapmayı düşünenler sivri zekalılar varsa o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeJaVu* -- 17 Haziran 2009; 19:32:53 >
    €vGa x58 Classified |:| Core i7 975 EE/DO/[email protected](Daily) |:| VapoChill LightSpeed lga 1366 |:| CorsaiR DoMinaToR GT Triple channel 6gb cl:7 2000mhz@2380mhz(9-9-9-30) |:| €vGa GTX 285 FTW Sli(760/1630/2620 ) |:| Creative X-Fi Elite Pro |:| 120GB OCZ Vertex SATA II SSD Solid State Diskx4 480gb/Raid0 |:| WESTERN DIGITAL WDH2Q20000E MyBook Studio Edition II 2TBx2 4tb/raid0 |:| CoolerMaster Cosmos S RC:1100 |:| Thermaltake 1200 watt |:| Samsung UN46B8000 46" 1080p LED HDTV |:| Sony STR-DA5400ES/B TrueHD Amfi |:| Sony DAVDZ880W 5.1 Speakers |:| Sony Playstation 3 80GB Pal |:| NEXT NEXTSTAR YE 7500 CİS HD Recevier
  • hadi iyi güzel de 546 dolar da neyin nesi? saçmalığın daniskası o paraya bilgisayar alınır bunlar tamda kazık yani ayıp denen bişeler var yahu
  • benim hdd kadar
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • SSD alırım o kadar paraya kıycak olsam...

Orjinalden alıntı: Tai-chi

1tb wd var 180e aldim kampanyadan.

Daha geçen 1 TB seagate aldım 160 TL

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • 2,5inç 500gb e-satalı casper 500gb hard diski 205tlye aldım.içindeki hard disk toshiba marka.
  • Fiyatların düşmesini beklemek daha mantıklı. Zira 1.5 TB seagate disk 255 TL

Sandisk'in 3 sene sonraki düşüncesi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.