Şimdi Ara

Arşivleriniz hep yanınızda: Kingston'dan dünyanın ilk 128GB'lık USB belleği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

Bendede 512 MB var canavar gibi :)
    O ücrete neler alınır
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

O ücrete neler alınır

Alıntıları Göster
    hahaha amma güldüm ya o parayaGTX 285alırım tüm oyunları full hd oynarım

Orijinalden alıntı: kafkef_8

parası hıc önemli değil.yetereki çıksın nekadar çabuk çıkarsa okadar çabuk ucuzlar.teknolojiyi seviyorum
    4gb bana yetiyor..

Orijinalden alıntı: Xeon-Man

Hah Maliyet 5 Dolar Teknoloji 594 Dolar Tipik bir Sömürgecilik...
    quote:

Orjinalden alıntı: Xeon-Man

O teknolojiyi üretmek için yapılan araştırmaların maliyeti ne olacak peki? Sadece üret, sat ile olmuyorki bu işler.

Orijinalden alıntı: osstation

quote:

Orjinalden alıntı: Xeon-Man

O teknolojiyi üretmek için yapılan araştırmaların maliyeti ne olacak peki? Sadece üret, sat ile olmuyorki bu işler.

Alıntıları Göster
    dünyanın ilk oldugu yanlis.taiwanda 130gb lık markasını hatırlamadıgım bi flash bellek görmüstüm.

Orijinalden alıntı: x264

dünyanın ilk oldugu yanlis.taiwanda 130gb lık markasını hatırlamadıgım bi flash bellek görmüstüm.

Alıntıları Göster
    usb 3.0 standart olmadıktan sonra büyük boyutlar bence kullanışsızlar

Orijinalden alıntı: vandalkepceoperatoru

594$'a bağcılar meydanda iş bekleyen 250 tane hammal tutup adam başı 2$ veririm.akşama kadar yanımda gezdiririm gördükleri herşeyi akıllarında tutarlar daha kârlı olur.haa tabii toplam bellek kapasitesi 10 mb'ı geçmez ama yinede karizmam olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vandalkepceoperatoru

594$'a bağcılar meydanda iş bekleyen 250 tane hammal tutup adam başı 2$ veririm.akşama kadar yanımda gezdiririm gördükleri herşeyi akıllarında tutarlar daha kârlı olur.haa tabii toplam bellek kapasitesi 10 mb'ı geçmez ama yinede karizmam olur.

Orjinal fikir
    D750 + Bower 14mm f2.8 + 20mm f2.8d + 35mm f2d + Sigma 50mm f1.4 art + Rokinon 85mm f1.4 + Tamron 90mm f2.8 Macro + 300mm f4d + tc 14 ii + 24-120 f4g Manfrotto 190xprob + Manfrotto 322rc2 + KS-0 Ball Head + Mefoto GlobeTrotter

Nikon fm2n

Lenovo Y50 4k

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

usb 3.0 standart olmadıktan sonra büyük boyutlar bence kullanışsızlar

Alıntıları Göster
    Şimdi o fiyata 2 tb harici hard diskler var :) Fokur fokur hemde

Orijinalden alıntı: NG Turkey

Şimdi o fiyata 2 tb harici hard diskler var :) Fokur fokur hemde

Alıntıları Göster
    Çok tuzlu be.Hızı nasıl acaba.

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Teknoloji çok güzel , fiyatta güzel olmalı.
    Şu durumda pek satacagını düşünmüyorum ama 50$a iyi potansiyel yakalayabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

50$, Allah iyiliğini versin xDxD

Milletin işine yarar da bize fayda etmez bilader xD
    .::toysoLdier::.

• o kadar cok gereksiz mesaj varki, o paraya şunu yaparım bunu yaparım takla atarım başka iş kurarım, limon satarım. 128 gblık flash disk yapacaksın bide 10 dolara satacaksın. 546 dolar yapmış adamlar. işte ticaret budur bilişim teknoloji işi bence daha pahalı olmalı. her onune gelen alamasın ağzı olan da konusmasın diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: toysoLdier(V)

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

50$, Allah iyiliğini versin xDxD

Milletin işine yarar da bize fayda etmez bilader xD

Alıntıları Göster
    Piyasadaki en hizli 16GB usb cubuk diye bir sure once Corsair'in GT'sini almistim. Okuma hizi yeterliydi ama yazma hizi kapasite buyuk oldugu icin can sikiyordu. 128GB'lik usb cubugu bu yonden daha da problemli olur doldurmaya kalkarsak. Yazma hizi usb 2.0'in max hizi olan yaklasik 25MB/s olmadikca alinmaz, hatta USB 3.0 olsa daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 17 Haziran 2009; 14:05:51 >
    7zip - Anki - Audacity - Calibre - Clamwin - eMule - FileZilla - Firefox - GIMP - GSmartControl - Handbrake - Inkscape - Jitsi - LibreOffice - MediaInfo - Mumble - PDF SaM - qBittorrent - Shotcut - SumatraPDF - Thunderbird - VLC

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraydinalp

o kadar cok gereksiz mesaj varki, o paraya şunu yaparım bunu yaparım takla atarım başka iş kurarım, limon satarım. 128 gblık flash disk yapacaksın bide 10 dolara satacaksın. 546 dolar yapmış adamlar. işte ticaret budur bilişim teknoloji işi bence daha pahalı olmalı. her onune gelen alamasın ağzı olan da konusmasın diye....
    Şu an 2gb kullanıyorum.

İlerleyen zamanlarda neden olmasın.

Orijinalden alıntı: 0LDB0Y

çok ucuzmuş yaw 4 tane alayım bütün usb soketlere takıp raid yaparım :D
    iyi bir ürün ancak ,olmazsa ,olmaz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 26 Haziran 2009; 20:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

iyi bir ürün ancak ,olmazsa ,olmaz değil

Alıntıları Göster
    bunlar hep tüketiciyi soyma amaçlı..isteseler 1-2-4 tb bellek çıkaramazlar mı sanki...anında hemde...ama adım adım..önce bunu alıyon sonra yetmicek bi üstünü yine para sonra bi üstü yine para..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Haziran 2009; 15:51:36 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.

• bende 16gb var die övünüyordum hihihi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.