Şimdi Ara

Arşivleriniz hep yanınızda: Kingston'dan dünyanın ilk 128GB'lık USB belleği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi iyi guzelde alinabilecek fiyatlarda olsa en azindan Turkiye ye gore olsa harika olurdu.
  • o fiyatla SSD disk alınır...ama çakmak cebine girmez o ayrı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

usb 3.0 standart olmadıktan sonra büyük boyutlar bence kullanışsızlar

+1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000

bunu alıp kaybetsem ne olur acaba
  • Biz bir zamanlar çok çok uzak bir galakside uzun zaman önce bilgisayarımızın belleğini 16 KB ( yazı ile onaltı kilobyte) tan 48 kilobyte'ta yükseltmek için 90* dolar ektstra para ödemiştik, ileride çocuklarınız da sizler için a-be bunlar deli miymiş neymiş 128 mb düdük hafızalar için konuşup tartışmışlar, o neymiş ki diyecekler hatta o zamanın hafızaları öyle usb gibi abuk sabuk takmalı şeyler olmayacak , şimdiki akbiller gibi dokunmatik filan olacak 128 terabyte hafızayı dokundurup 2-3 saniyede bilgisayarın belleğine aktaracaklar.

Arşivleriniz hep yanınızda: Kingston'dan dünyanın ilk 128GB'lık USB belleği

İşte benim yaş grubum buna bilgisayar filan diyordu.

Aşağıdaki bu şey ise başka bir gezegenden gelmiş birşeydi, kaptan Kirk'ün uzay gemisi ile eşdeğerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 19 Haziran 2009; 1:03:05 >

• hehe :D
  • Arkadaşlar benim harddisk 80 gb bu ise 128 GB + Taşınabilir hadi bunlardan vazgeçtim 128 GB'lık silikon çip!! ben bir amatör elektronikçi olarak hayretle teknolojiyi takip ediyorum!! Pes doğrusu inanılmaz tek kelimeyle.
  • okuma/yazma hızı berbattır bunun,çekilmez..
    ACER Aspire 5920G Series
    Windows Vista TM Home Premium TR
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8100 @ 2.10 GHZ
    4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS || 160 GB SATA
    Western Digital My Passport Essential
    320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
  • hakikaten teknoloji çok iyi ilerliyor.pahalı diyenler yakında bunuda çok iyi bi fiyata alırlar çünkü genelde öyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 19 Haziran 2009; 11:59:29 >

Orjinalden alıntı: Umit

Biz bir zamanlar çok çok uzak bir galakside uzun zaman önce bilgisayarımızın belleğini 16 KB ( yazı ile onaltı kilobyte) tan 48 kilobyte'ta yükseltmek için 90* dolar ektstra para ödemiştik, ileride çocuklarınız da sizler için a-be bunlar deli miymiş neymiş 128 mb düdük hafızalar için konuşup tartışmışlar, o neymiş ki diyecekler hatta o zamanın hafızaları öyle usb gibi abuk sabuk takmalı şeyler olmayacak , şimdiki akbiller gibi dokunmatik filan olacak 128 terabyte hafızayı dokundurup 2-3 saniyede bilgisayarın belleğine aktaracaklar.

İşte benim yaş grubum buna bilgisayar filan diyordu.

Aşağıdaki bu şey ise başka bir gezegenden gelmiş birşeydi, kaptan Kirk'ün uzay gemisi ile eşdeğerdi

eminim o zamanlar bilgisayarlar şimdikilerden daha fazla haz veriyorlardı insanlara... en eski hatırlayabildiğim net olarak pentium 100MHz .. :) bir bilgisayar..

• _____________________________

Volvo For Life.
  • Vay be süpermiş. Ama fiyatı da süperdir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.