Şimdi Ara

Arşivlerim silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar d diskimdeki tüm müzik,flim,fotoğraf arşivim silinmiş nasıl geri getirebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 17 Mayıs 2014; 1:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

Merhaba arkadaşlar d diskimdeki tüm müzik,flim,fotoğraf arşivim silinmiş nasıl geri getirebilirim ?

Öncelikle Geçmiş Olsun.

1. D Ye Sağ Tıklayıp Özellikler/Önceki Sürümlere Bir Bakın. Eğer Yedek Varsa Geri Yükleme Yapabilirsiniz.
    2. Veri Kurtarma Programı Kullanman Gerekir. LC Technology Filerecovery 2014Pro Tavsiyemdir. Ama Bunun Dısında Bir Programda Olabilir.
    3. Hdd Söküp Kargo Yapıp Bu işlerle Ugrasan ÖZel Şirketlere Gönderebilirsiniz. (Bu Biraz Pahalı OLur)

Sonuç: 1. yada 2. Seçenek. Kolay Gelsin.
  • recuva programı da faydalı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Merhaba arkadaşlar d diskimdeki tüm müzik,flim,fotoğraf arşivim silinmiş nasıl geri getirebilirim ?

Öncelikle Geçmiş Olsun.

1. D Ye Sağ Tıklayıp Özellikler/Önceki Sürümlere Bir Bakın. Eğer Yedek Varsa Geri Yükleme Yapabilirsiniz.
    2. Veri Kurtarma Programı Kullanman Gerekir. LC Technology Filerecovery 2014Pro Tavsiyemdir. Ama Bunun Dısında Bir Programda Olabilir.
    3. Hdd Söküp Kargo Yapıp Bu işlerle Ugrasan ÖZel Şirketlere Gönderebilirsiniz. (Bu Biraz Pahalı OLur)

Sonuç: 1. yada 2. Seçenek. Kolay Gelsin.

Teşekkürler hocam eve gidince denicem umarım faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

recuva programı da faydalı hocam

Teşekkürler denicem umarım faydalı olur.
  • quote:

quote:

Teşekkürler denicem umarım faydalı olur.

rica ederim

• emc-2 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yapılması gereken tavsiyeleri yapmışlar.Ek olarak verilerinizin kaybolduğu disk, dosyalarınızı kurtarana dek boş kalsın.Üzerlerine yeni veriler yazarsanız, eski verilerinize ulaşamazsınız.Yardımcı programlarla diski taratın.Bulunan dosyaları başka bir disk bölümüne kaydedin.Mesela C bölümü gibi.Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir denedim fakat hiç bir sonuç alamadım sanırım veriler tamamen silinmiiş
  • quote:

Recuva Doğru bilgi 20 + gb veri geri getirdim ben
  • quote:

Arkadaşlar bir denedim fakat hiç bir sonuç alamadım sanırım veriler tamamen silinmiiş

bu tip durumlarda kullanacagın disk üzerinde hiç oynama yapmaman gerekiyor.

Örnek: Yanlışlıkla Diskin Bir Bölümünü yada bir kaç dosyayı sildin. o andan itibaren o diske veri yazmaman gerekiyor. yapılması gereken neyse onu yapman gerekli. ben yanlışlıkla d diskimi sildim. film dahil 180 gb verim vardı. bi kaç dosya dısında 160 gb veriyi geri getirdim. ama sildikten sonra hiç karışmadım. hemen program ile tarattım. oynama yaptıkca verileri kurtarma şansın hep azalır. sende öyle yapmışsın muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: 1olgllu

quote:

aynen hocam çok faydalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Arkadaşlar bir denedim fakat hiç bir sonuç alamadım sanırım veriler tamamen silinmiiş

bu tip durumlarda kullanacagın disk üzerinde hiç oynama yapmaman gerekiyor.

Örnek: Yanlışlıkla Diskin Bir Bölümünü yada bir kaç dosyayı sildin. o andan itibaren o diske veri yazmaman gerekiyor. yapılması gereken neyse onu yapman gerekli. ben yanlışlıkla d diskimi sildim. film dahil 180 gb verim vardı. bi kaç dosya dısında 160 gb veriyi geri getirdim. ama sildikten sonra hiç karışmadım. hemen program ile tarattım. oynama yaptıkca verileri kurtarma şansın hep azalır. sende öyle yapmışsın muhtemelen

Hocam yapmadım zaten ayrıca ne zaman silindiğini bile bilmiyorum kayıt yapmam imkansız zaten d dsikinde sadece arşivlerim vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1olgllu

quote:

Eve geçince mutlaka denicem.
  • Kurtarmak biraz zordur, geçmiş olsun.

• nasıl silindiğine bağlı geri alması ama programı var elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

nasıl silindiğine bağlı geri alması ama programı var elimde

Büyük ihtimalle virüs sayesinde silindi bende pek bir şey bilmiyorum D diski'ne girdiğim de arşivlerimin olmadığını fark ettim sadece.
  • emc-2 kullanıcısına yanıt
    EaseUS Data Recovery Wizard 5.8.0 indir üçretsiz yüzde 50 sini geri getirir ama işlem uzun sürer 3 4 saat
  • http://www.tamindir.com/diskdigger/

• hocam silindi de virüsde olabilir diyorsun ama bu virüsten dolayı dosyaları gizli hale getirmiş de olabilir mi belki bakmışsınızdır kontrol edin derim
  • Gizli dosyaları göster dedim yine göremedim başka bir yolmu var acaba ?
    @tuncayç20
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.