Şimdi Ara

Arpalık Listesi: Devlet aile şirketine dönüştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi’nin çalışmasında, birden fazla maaşı olan “Cumhurbaşkanlığı’nda görev yapan bürokrat ve danışmanlar”, “eski vekil ve bakanlar” ile “kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan yandaş isimler” tek tek sıralandı.
    CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA BİRDEN FAZLA MAAŞ ALANLAR
    CHP’nin çalışmasına göre, birden fazla maaş alan Cumhurbaşkanlığı bürokratları, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanları ve Cumhurbaşkanlığı kurul üyeleri sırasıyla şöyle:
    Fahrettin Altun (Borsa İstanbul), Ali Taha Koç (Türksat), Metin Kıratlı (Borsa İstanbul), Uğur Ünal (TDİ), Yunus Arıncı (VakıfBank, Borsa İstanbul), Arda Ermut (THY, Varlık Fonu), Mehmet Zahid Sobacı (BİK Yönetim Kurulu Başkanı), Maksut Serim (Halkbank), Sefer Turan (TTNET), Hamdi Kılıç (BİK), Fecir Alptekin (BİK), Saadet Oruç (BİK), Mehmet Akarca (BİK), Muhammet Mücahit Küçükyılmaz (BİK), Ahmet Karayiğit (Kamu Görevlileri Etik Kurulu), Hasan Nuri Yaşar (YÖK); Yiğit Bulut (Türk Telekom), Meltem Taylan Aydın (Halkbank), Cemil Ragıp Ertem (VakıfBank), Gülnur Aybet (Ziraat Bankası), Asım Aykan (Etik Kurulu Üyesi).



    Cumhurbaşkanı başdanışmanı maaşı da alan eski milletvekilleri ise Mehmet Uçum, Seyit Sertçelik, Gülay Samancı, Rehe Denemeç, İhsan Şener, Oktay Saral, Mustafa Akış, Ayşe Türkmenoğlu, Gülşen Orhan, İsrafil Kışla ve Hamza Yerlikaya olarak belirlendi.

    BİRDEN FAZLA MAAŞ ALAN BAKANLAR VE VEKİLLER
    Çalışmada birden fazla maaş alan eski bakanlar; Naci Ağbal (Vakıf Katılım), Faruk Çelik (Ziraat), Atilla Koç (Turkcell), Abdülkadir Aksu (VakıfBank), Mehmet Hilmi Güler (Turkcell, Belediye Başkanı), Köksal Toptan (Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı) diye sıralandı. CHP’nin çalışmasında birden fazla maaş alan eski milletvekilleri ise Şahap Kavcıoğlu (VakıfBank), Sadık Yakut (VakıfBank), Halil Aydoğan (VakıfBank), İsmail Alptekin (VakıfBank), Mahmut Kaçar (Ziraat Bankası), Gülseren Topuz (Takasbank), Nureddin Nebati (Türk Telekom), Salim Dursun (Türk Telekom), Edibe Sözen (BİK, Rektör), Ziyaeddin Akbulut (Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi).

    BÜYÜKELÇİ MAAŞI ALAN ESKİ VEKİLLER
    Çalışmada büyükelçi maaşı alan eski bakan, milletvekilleri ve bürokratlar ise Egemen Bağış, Lütfullah Göktaş, Ayşe Hilal Sayan Koytak, Merve Kavakçı, Hasan Murat Mercan, Abdülkadir Emin Önen, Şaban Dişli, Tülin Erkal Kara, Zekeriya Akçam olarak sıralandı.

    BAKAN YARDIMCILARI OLAN YAKINLAR VE VEKİLLER
    Çalışmada bakan yardımcısı olan aile yakınları Fatma Varank, Ayşe Ergezen, Mehmet Fatih Kacır, Mehmet Hadi Tunç, Hadir Alpaslan olarak sıralanırken; bakan yardımcısı maaşı alan eski vekiller ise Fatih Metin, Zekeriya Birkan, Ahmet Koca, Halil Erdemir, Mehmet Ersoy, Suay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu olarak belirlendi.


    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1717188/arpalik-listesi-devlet-aile-sirketine-donustu.html







  • Vatandaş ve asgari ücretliler bunlara çalışıyor resmen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları özelleştiriliyor ama bir miktar devlet payı kalıyor ondan da nemalanmayı unutmuyorlar bir de reisin söylediği şekliyle çift dikiş var. Halkın umrunda değil tabii, benim param mı nasıl olsa diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversitedeki yapı kamu kurumlarındaki yapı bildiğin artık devlet yönetimine döndü hanedanlık hayallerdeki çöken yerin dibini gören osmanlı alın işte birinin hayalleri sizde sefil halk olarak onlara çalışın.
  • çalışmayı yapan gamze ilgezdinin kendisi ve eşi ataşehiri yiyip kurutan tayfadan.o listede olan onlarca kişiden bir farkı yok.türkiyede siyasetle uğraşıp kendine ve çevresine menfaat sağlamayan bir kişi bile olduğunu sanmıyorum.bu tarz isimler nerdeyse her hafta yayınlanıyor.2 gün konuşulup unutuluyor bu kişilerde hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar.madem samimisiniz onlarca avukatınız vardır bu işlerin peşini bırakmayın.yolsuzluğa rüşvete bulaşan hesabını versin
  • Adamlar başarılı (yerseniz)
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Bulunmaz hint kumaşı dedikleri bunlar oluyor demek ki
  • Allah hepsinin belasını versin. Bunlara hesap sorma günü de gelecek o günü beklesinler.

    Her kışın baharı, her gecenin sabahı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Vatandaş ve asgari ücretliler bunlara çalışıyor resmen
    Zeki toplumlar kendi cocuklarina
    Aptal toplumlar baskalarinin cocuklarina calisirlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baholi

    Allah hepsinin belasını versin. Bunlara hesap sorma günü de gelecek o günü beklesinler.

    Her kışın baharı, her gecenin sabahı var.
    Tansuya yilmaza erbakana demirele sordugunuzfgibi mi?
    Yanlarina pasa pasa kalir bizde yedigimizle kaliriz..
    Keyfekeder savas acip vergileri yukselten krallarini asan yoplumlara dair kitaplar okuyup konuya atliyorsunuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumaya gerek yok ki. Beyni mantığı olan herkes bunu düşünebilir. Düşünemeyende ve bunu göremeyende de omuzlarının üstünde boş ağırlık var demektir. 😂 Bunun gereği olarak sandıkta üstüme düşen görevi yerine getiriyorum. Sandık görevlisi de oluyorum. Herkes kendi adına düşünsün ne diyeyim. Oy kullanıp evine dönen, şimdi sandıkla kim uğraşacak deyip işten kaçanlar düşünsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baholi

    Allah hepsinin belasını versin. Bunlara hesap sorma günü de gelecek o günü beklesinler.

    Her kışın baharı, her gecenin sabahı var.
    Keşke dediğiniz gibi olsa ama ben de umut yok. Bundan öncekiler de yedi, yemese zaten bunlar gelmezdi, onlara bir şey olmadı bunlara da olmaz, bu ülkeden gitmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum. Vazgeçmek, bırakıp gitmek en kolayı.
  • "türkiye anonim şirket gibi yönetilmeli" Recep Erdogan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen emekli olursun aç kalmamak için çalışırsın senin emekli maaşından kesinti yaparlar bunlar. Vekil olunca topla anam topla o maaş bu şu maaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamze Akkuş İlgezdi'nin kocası bir kuaförü kapatmıştı diye hatırlıyorum,karısını öncelik yapıp almadılar beklettiler diye üstelik.Baya bir konuşuldu ancak medyada pek yer etmedi. Olayın aslı nedir ne değildir bilmiyorum,gerçek midir tezgah mıdır?

    Güç doğru kişilerde olmazsa ve denetlenebilir olmazsa her zaman tehlikelidir,Atatürk'ten sonra çok partili hayata 1945'ten sonra tam manası ile geçiş bizim gibi siyasi,dini istismarların,alavere dalaverelerin yoğun olduğu sosyo-kültürel yapıdaki ülkelerde daha da tehlikeli bu durum 70 küsür yıldır netleşti,uzun yıllardır siyasetçilerin eteklerinde madden/manen kurulan tiranlıklar ve peşkeşler ülkenin özeti zaten.

    Aysun Kayacı demişti,dağdaki çoban ile benim oyum bir mi diye,çok eleştirildi ilk söylendiğinde ancak ülkece geldiğimiz nokta özelinde bu da derin bir anlam içeriyor.Nicelik değil de,nitelik ön plana çıkmalı bu ülkede bu belli oldu artık net şekilde.İslamiyet zaten bu ülkede gerçek manada yaşanmıyor,hep istismardan ibaret göstermelik bir Müslümanlık yarışı söz konusu.
    Gerçek dindarlar o kadar azınlıkta ki.

    Bu işin Chp'si-Akp'si bilmem nesi yok.Değişmeyen tek şey kurban her zaman sade vatandaş,ancak kendini yakan ateşe körükle giden de ne garip ki yine sade vatandaş.

    Arpalık Listesi: Devlet aile şirketine dönüştü!

    Arpalık Listesi: Devlet aile şirketine dönüştü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 2 Şubat 2020; 10:17:59 >




  • bunların hepsini hak ettiniz. hatırlıyorum chp nin 1860 lı yıllarda yada 1530 lu yıllarda asırlar binlerce yıl önce bir iski yolsuzluğu vardı chp ye yapmadıkları demedikleri kalmamıştı ama şimdi ülkeye bakıyorsun ne hallere gelmiş hepiniz aslında özünüzde busunuz size kazık atan sadece kişilerin adları değişiyor rol aynı çünkü özünüz aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.