Şimdi Ara

Army of Two: The Devil’s Cartel (DH ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Army of Two: The Devil’s Cartel (DH ANA KONU)

Kotaku'nun güvenilir bir kaynağa dayandırarak açıkladığı bilgilere göre Army of Two serisinin devam oyunu yolda. Bu devam oyunu 4 kişilik co-op moda sahip olacak olması nedeniyle Army of Four olarak adlandırılıyormuş.

DICE'ın Battlefield 3'te kullandığı Frostbite Engine 2'yi kullanacak oyunun hangi platformlara çıkacağı ile ilgili bir bilgi yok, ama grafik motoruna bakarak görsel olarak çok iyi şeyler beklememiz gerektiğini söyleyebiliriz.

Visceral Games'in Montreal stüdyolarının daha önceki iş ilanında Army of Two oyununda çalışacak kıdemli yapımcı ve baş çevre tasarımcısı ilanları verilmişti. Yani yeni oyunun geliştiricisi de belli diyebiliriz.

Kaynak

GÜNCEL

Oyun resmi olarak duyuruldu tam adı "Army of Two: The Devil’s Cartel"

EA, Army of Two: The Devil’s Cartel'i duyurdu ve çıkış tarihini açıkladı.

Electronic Arts, "EA’s Summer Showcase" kapsamında Army of Two: The Devil’s Cartel oyununu ve çıkış tarihini oyuncularla paylaştı. Visceral Montreal firması tarafından yapılan Army of Two: The Devil’s Cartel'de Battlefield 3'ün Frostbite 2 oyun motoru kullanılmakta. Army of Two: The Devil’s Cartel'in PS3 ve Xbox 360 için çıkış tarihi olarak 2013 yılının Mart ayına işaret edildi.

http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9601-army-of-two-the-devils-cartel-duyuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Ağustos 2012; 18:24:37 >

• Demin yazdım daha zaten, şu son haberle doğrulandı gibi iyice.EA Montreal yani Visceral Montreal şimdiki adıyla, serinin yapımcısı zaten, Dice'tan da Montreal ilk durak dedilerse zaten büyük ihtimal GDC de gelir resmi açıklama.FB2 yakışacaktır oyuna.
  • Bu seri o kadar garipki,gereksiz gibi görünmesine rağmen bitirene kadar adamı başında tutar.Devamının gelecek olması güzel..
  • bu seriyi seviyorum...güzel seri :)
  • 2. sini 2 günde bitirmiştik co-op olarak çok sürükleyici bi oyundu co-op olunca gow dan daha güzel gelmişti
  • EA için Frostbite 2 o kadar büyük bir şans olduki son oyunu dibe vurmuş Command & Conquer harika bir şekilde geri geliyor,NFS: The Run gibi bir oyun o "olmamış" haline rağmen motorun hatrına yırtıyor.Army of Two gibi vasat çıtasında bir seri motoru iyi kullanırsa adından çok fazla söz ettirme şansına sahip.
  • Nefret ediyorum bu oyundan.ilk oyuna başladım bitirene kadar sinir krizleri geçirdim.2 ye açıp bakmadım bile.3 de benden uzak dursun.aman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birinci oyunu oynamadım ikinci oyunda iyi hoştu ama şu vuruş hissini hiç düşünmemişler bu kadar boş olurdu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bu seri o kadar garipki,gereksiz gibi görünmesine rağmen bitirene kadar adamı başında tutar.Devamının gelecek olması güzel..

Aynen öyle, sırf bu olay yüzünden 3 günde bitirmiştim
  • Tek başına oynayınca Homefront'tan farkı yok ama, iki kişi gayet keyifli oluyor oynaması. Oyunun en güzel yanı ayrıntılı silah özelleştirmelerine imkân sunmasıydı, umarım bu özellik gelişmiş bir hâlde yeni oyunda da karşımıza çıkar. Altın kaplama bir AK-47 yapmıştım, çok seviyordum o silahı.

Edit:

İlk oyunda yanlış hatırlamıyorsam CO-OP'ta dikey olarak bölüyordu ekranı, bu da hoş bir detaydı. Bozmasalar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 3 Mart 2012; 14:02:45 >
  • Frostbite Engine 2 ile muhteşem bir oyun olabilir , çok iyi bir haber gerçi ben Army of Two oyununda kamera açılarını pek sevmiyordum ama iki kişilik oynanabilirliği oyunda bitirmesem de baya ilerlememe sebep oldu.

Grafik motoru yüzünden takibe aldığım oyunlardan biri oldu , gameplay video gelse de izlesek
  • Oyun resmi olarak duyuruldu tam adı "Army of Two: The Devil’s Cartel"

EA, Army of Two: The Devil’s Cartel'i duyurdu ve çıkış tarihini açıkladı.

Electronic Arts, "EA’s Summer Showcase" kapsamında Army of Two: The Devil’s Cartel oyununu ve çıkış tarihini oyuncularla paylaştı. Visceral Montreal firması tarafından yapılan Army of Two: The Devil’s Cartel'de Battlefield 3'ün Frostbite 2 oyun motoru kullanılmakta. Army of Two: The Devil’s Cartel'in PS3 ve Xbox 360 için çıkış tarihi olarak 2013 yılının Mart ayına işaret edildi.

http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9601-army-of-two-the-devils-cartel-duyuruldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.