Şimdi Ara

armindo tue na bangna bruma (gssözlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendisine yapılan eleştirilere binaen ufak bir istatistiki araştırma yaptım,

kendiyle aynı pozisyonda ya da aynı yaştaki bugünün yıldızları,kendi gibi potansiyelli oyuncular acaba ne kadar süre almışlar ?
    bu sorunun cevabı üzerinden rasyonel bir harita çizip,kendisini acımasızca eleştirenleri,biraz daha akılcı eleştirilerde bulunmaya sevkedebilirim umarım az da olsa.

20 yaşındaki gareth bale

cristiano ronaldo (20)

arjen robben(20)

frank ribery (20)

angel di maria (20)

93-94 jenerasyonu

paul pogba 13-14 sezonu

memphis depay 13-14

dennis praet 13-14

viktor fisher 13-14

lazar markovic 13-14

bruma 13-14

özetle sevgili renkdaşlarım,

bu adamı eleştirirken aldığı süre bazlı eleştirelim,bugün pogba'nın 4 bin küsür dakika alması demek brumadan 4 kat fazla oyun tecrübesi,maç kondisyonu ve pozisyon bilgisi öğrenmesi demek,yani brumanın gösterdiği gelişimin 4 katı hızla gelişmesi demek,eğer bu adamdan bir gelişme bekliyorsak en azından yıllık 2000 dakikanın üzerinde oynatıp ona göre tartıp biçip karar vermemiz lazım,yok mental problemmiş yok fizik problemiymiş kimse kimseyi kandırmasın ulan.

bugünkü kasımpaşa maçında bu gözler yekta kurtuluşun sağ açık oynadığını gördüyse,kimsenin brumanın oyun gelişimine,yeteneğine bok atma hakkı yoktur,adamdan sıçan olmadan çuval delmesini bekliyorsunuz,

ayıptır.

kaynak :http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1587347

• çok iyi olmayan rakiplere karşı kaleye sinan geçip bruma oyuna dahil edilmeli.
  •  armindo tue na bangna bruma (gssözlük)

Brumaya ödenen para aklıma geldikçe biz bu stocha çok büyük haksızlık yapıyoruz ne işi var katarda diyorum brumadan bişey olmaz beyler hatta iddia ediyorum stochun istatistiklerini bırak yakalamayı yaklaşamaz bile

• Sene başında ' Bruma, Olcan falan var kanatlardan akar gideriz ' derken şu an aktarma dahi yapamıyoruz iki kanatta da. Gülüyoruz eyv da neden oynamıyor lan bu adam ? Canavar gibi oyuncuların olur orta alanda ama kanatların olmadığı için oyun sıkışır sürekli ve bir halt yapamazsın ya da kanatların iyidir ama defansın göbeği tırtdır 2 atar 3 yersin. Seneler sonra kaleci bulursun ama bu defa da top bize geçtiği vakit arkasına bile bakmadan rakip kaleye doğru deli dana gibi koşan bir forvetin olur. Neyden bahsediyorum ? Şu takım bir kere de tam olsun anasını satim. İki tane iyi kanat oyuncun var ama teknik adamın bir garip çıktı ki kendisine güvenim tamdı sene başında, yanılttı. Gel de isyan etme.

• aynen wayne rooney'e 17 yaşında 35 maçta şans vermişler, 5 gol atmış. hiç bundan bi halt olmaz yedek bekletelim dememişler.

4 sene sonra 20 yaşında yaptığı istatistik

• İşin ilgici adam oynadığı maçlarda kötü de oynamadı ki hiç. Tamamen başka bir sebebi var oynamamasının, kulübün içindeki saçma sapan oluşumlarla ilgisi var bunun.
  • Chedjou, Melo, Sneijder, Muslera fix. Kaldı 1 hak. Bruma yetenekli çocuk falan tamam da bir de Telles var. Aynı şekilde genç, gelişime açık bir oyuncu. Bruma göze hoş geldiği için seviyoruz ama Telles hep unutuluyor. İkisi değişmeli oynamalı bence.

Ama Prandelli'nin Dzemaili'den vazgeçmesi lazım. Bruma-Melo-Yekta-Olcan 4lü ortasahası ile 4-4-1-1 denese keşke bi maç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pierre Webó Transfer Başarısı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Chedjou, Melo, Sneijder, Muslera fix. Kaldı 1 hak. Bruma yetenekli çocuk falan tamam da bir de Telles var. Aynı şekilde genç, gelişime açık bir oyuncu. Bruma göze hoş geldiği için seviyoruz ama Telles hep unutuluyor. İkisi değişmeli oynamalı bence.

Ama Prandelli'nin Dzemaili'den vazgeçmesi lazım. Bruma-Melo-Yekta-Olcan 4lü ortasahası ile 4-4-1-1 denese keşke bi maç.

fix diye birşey yok süper ligde o saydığın adamların hepsi zaten ligin üstünde oyuncular ancak brumayı lig maçlarında kullanmayacaksan nerde kullanacaksın? ligde hazır olacak ki şampiyonlar liginde patlama yapsın maç kurtarsın. potansiyel yok değil var ama şans bulamıyor köreldi. amrabat bile öyleydi. şu takımda amrabat ve bruma olsa kanatlarda ortada sneijder dağıtır her maç sadece takım daha çok koşarsa..

muslera

tarık semih balta telles

yekta melo

olcan sneijder bruma

burak

ligde bu 11i denemeliyiz. veya telles yerine balta chedjou stopere. ayrıca brumaya alternatif yasini kullanıp geride chedjou ve tellesi birlikte oynatabiliriz. ama bunları uygulayacak kapasitede bir hoca yok takımda. o gitsin torpilli selçuk ve kendi adamı dzemailiyi oynatsın. iddia ediyorum galatasaraya gelen en kötü ortasahalardan biri bu dzemaili.. inamoto= dzemaili çünkü..

sene başında dzemaili yerine mbia veya alex song alınmış olsaydı bugün herşey daha iyi olurdu.. forvete gekas 500 bin euroya alınabilirdi. pandeve o kadar para vermeye gerek yok.yahu akıl var mantık var pandevi hangi akla hizmet aldılar ben anlamıyorum bunlar futboldan gram anlamıyor eminim. yahu bu adam hantal top tutamaz top süremez çalım atamaz.ee elde zaten bu tip adam var hemde 2 tane! daha ne gidip aynı tip adam alıyorsun.. gidip demba ba, bony, huntelaar tipi forvet almaları gerekirdi hadi alamıyorsun paran yok git gekası al adam daha ne yapacak? golcü işte top gelsin ayağına gol yapıyor ceza alanı içinde.. 500 bin euroya oynuyor hemde.. yapılanma tamamen hatalı.. koray şans bulamıyor bulsada saçma sapan oyuncularla oynuyor bu adamları arada oynatman takıma kazandırman lazım ama hiç .. prandelli bunları düşünemiyor. furkan umut yekta gibi adamları hiç tercih etmez.. yasini sağ bek oynatır.. ileride chedjouyu forvet görürsem şaşırmam o yüzden..

o zaman yapılacak nedir?

1- prandelli gidecek yerli ve başarıya aç kariyer yapmak isteyen hoca gelecek.. özellikle yerli. benim önerim yılmaz hoca.. hikmet falan hikaye gördük bursasporda ne yaptı avrupada.. tamamen hava onun işi ama yılmaz hoca öyle değil ne şartlarda çalıştığını biliyoruz aldığı takımlar ligden düşmemeye oynayan takımlar ve ben gayet eminim ve biliyorum ki şampiyonluğa oynamak daha kolay düşmemeye oynamaktan..

2-takımdan dzemaili ve pandev acilen gönderilecek

3- takıma ucuz bonservisi elinde direkt oynayabilecek bir forvet alınmalı yok değil var araştırmak lazım..

4- yasin bruma olcan aydın emre çolak gibi hatta dönerse amrabat gibi kanat adamları sürekli oynamalı beşiktaşın üstünde durduğu sistem gibi oynamalıyız kanatlı oyun yapısı buna uygun kadro ama ısrarla 3 önlibero beceriksiz forvet ve devşirme kanat oyuncusu yaratarak oynatmaya çalışıyor prandelli bu olmamalı.

5- furkan umut yekta eğer şans verilmeyecekse kadroda tutulmamalı. ama şans verilmesi için ortam yaratılmalı.. umutu bilemem de furkan ve yekta bilakis selçuktan çok daha iyi oynar..

6- selçuk kendisini toplaması için kadro dışı bırakılmalı hatta burak bile...

7- bazı maçlarda sinan bolatı artık kullanmalıyız. muslera bi sakatlansa cezalı olsa bittik. form tutması maç yapması lazım musleranın..

8- olası avrupa ligi yolculuğunda başarı uzak değil bu kadro ile yarı final oynayabiliriz. ama aklı başında bir hocanın olması lazım bunun için..

9- takımda prandelli gönderilirse ve takımda özellikle yüksek maaş alan yerli oyunculara bir darbe vurulursa kadro dışı bırakılırsa sendelenme olur yoksa zor bu sene ruh yok çünkü moralman çökmüş durumda futbolcular..

10- ödemelerde gecikme olmaması için taraftar desteğini kesmemeli

11- tff ve Türk futbolunun geleceği için demirören acilen istifa etmeli yoksa aynı söylediklerim Türk futbolu içinde geçerli.. bir deprem etkisi olmadan kendimize gelemeyiz çünkü..

• Uzun uzun yazmışsın ama takımın belki de en formda ismi Chedjouyu kesmişsin. Zaten defans arkasına çok rahat top yiyoruz, hızlı forvetler defans arası koşu yapıp 50 metrelik pasları alıp gol yapıyor; bir de diyorsun ki Chedjou yerine Balta oynasın. Şuan Gs kadrosunda 11'e ilk yazacağım oyuncu Chedjou olur. Muslera yerine belki arada Sinan oynayabilir. Ama Chedjou,Melo,Sneijder üçlüsü fix olmalıdır, kesilemez, kesilmesi teklif dahi edilemez.
  • Muslera
    Tarık Chedjou Semih Hakan
    Hamit Melo
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak/Umut

Şu takımı çıkarmak çok mu zor
  • şu adam almanyada, ingilterede vs bir takımda olsaydı burada ne yorumlar dönerdi. adam maça girdiğinde kalitesini belli ediyor ona rağmen beğenilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Muslera
    Hamit Melo
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak/Umut

kolay hatta hazırlık maçları + süper kupa dahil 4231 oynattı bizim korkak ama finalde selçuk melo rezalet oynayıp üstüne ws de hiç hazır olmadığı için fb orta sahayı ele geçirince bir anda eli ayağına karıştı korkağın halada çözemedi sorunu her maç farklı sistem oyuncu tercihlerine gidiyor. sıkıntı selçuk un kellesini alacak gücü olmaması.

bu arada hamit o bölgede yapamaz bence furkan geçen yıl çatır çatır oynadı tam aradığımız dinamik dikine giden orta saha modeli adama 2 maç şans veremedi korkak selçuktan dolayı. beklerin bu kadar çok defansif olarak sırıtmasınında nedeni kanatsız oynamamız

• quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Brumaya ödenen para aklıma geldikçe biz bu stocha çok büyük haksızlık yapıyoruz ne işi var katarda diyorum brumadan bişey olmaz beyler hatta iddia ediyorum stochun istatistiklerini bırak yakalamayı yaklaşamaz bile

Bruma , şans yakalasa lige damga vurabilir. Yetenek bakımından Stoch'tan kat kat üstün zaten.

• quote:

Uzun uzun yazmışsın ama takımın belki de en formda ismi Chedjouyu kesmişsin. Zaten defans arkasına çok rahat top yiyoruz, hızlı forvetler defans arası koşu yapıp 50 metrelik pasları alıp gol yapıyor; bir de diyorsun ki Chedjou yerine Balta oynasın. Şuan Gs kadrosunda 11'e ilk yazacağım oyuncu Chedjou olur. Muslera yerine belki arada Sinan oynayabilir. Ama Chedjou,Melo,Sneijder üçlüsü fix olmalıdır, kesilemez, kesilmesi teklif dahi edilemez.

niye kanun mu var kesilemez diye? chedjounun aşırı üstün bir performansı yok zaten sadece defanstaki diğer partnerlerinden daha iyi durumda chedjou bence iyi bir stoper değil şuan elimizde kötünün iyisi konumunda.. savunma arasına atılan toplar chedjou öncesindede vardı chedjou varkende var chedjou bunları engelleyebiliyor mu hayır? kesilmemesi imkansız mı değil .. daha ne o zaman . gol atamıyoruz sen yemekten korkuyorsun önce gol atma sorununa çare bulunmalı daha ofans oynanmalı ortasahada 3 değil 2 adam oynamalı eskisi gibi çünkü 3ncüde bilerek 3ncü adam koşar gibisinden boş bırakılıyor ne takım oynayabiliyor ne 3ncü oynayan adam.. lig maçlarında chedjou veya telles diye seçebilirsin sneijder bile yedek kalabilir ama mantıklı bir kadro ve diziliş olursa suan en ofans oyuncumuz sneijder olduğu için yedek kalamıyor ama chedjounun yerine bir sürü adamımız var. kesilmesinde ben sakınca görmüyorum. yanlış anlaşılmasın ben performansından memnun değilim demiyorum stoperler içinde en formda olanı ama lig için çok önemli değil oynamaması zaten ekstra bir şey yapmıyor ligde.. korayı kazanmalıyız o bölgede yarın ki maçta büyük ihtimal chedjou balta oynayacak veya koray..

• quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Uzun uzun yazmışsın ama takımın belki de en formda ismi Chedjouyu kesmişsin. Zaten defans arkasına çok rahat top yiyoruz, hızlı forvetler defans arası koşu yapıp 50 metrelik pasları alıp gol yapıyor; bir de diyorsun ki Chedjou yerine Balta oynasın. Şuan Gs kadrosunda 11'e ilk yazacağım oyuncu Chedjou olur. Muslera yerine belki arada Sinan oynayabilir. Ama Chedjou,Melo,Sneijder üçlüsü fix olmalıdır, kesilemez, kesilmesi teklif dahi edilemez.

niye kanun mu var kesilemez diye? chedjounun aşırı üstün bir performansı yok zaten sadece defanstaki diğer partnerlerinden daha iyi durumda chedjou bence iyi bir stoper değil şuan elimizde kötünün iyisi konumunda.. savunma arasına atılan toplar chedjou öncesindede vardı chedjou varkende var chedjou bunları engelleyebiliyor mu hayır? kesilmemesi imkansız mı değil .. daha ne o zaman . gol atamıyoruz sen yemekten korkuyorsun önce gol atma sorununa çare bulunmalı daha ofans oynanmalı ortasahada 3 değil 2 adam oynamalı eskisi gibi çünkü 3ncüde bilerek 3ncü adam koşar gibisinden boş bırakılıyor ne takım oynayabiliyor ne 3ncü oynayan adam.. lig maçlarında chedjou veya telles diye seçebilirsin sneijder bile yedek kalabilir ama mantıklı bir kadro ve diziliş olursa suan en ofans oyuncumuz sneijder olduğu için yedek kalamıyor ama chedjounun yerine bir sürü adamımız var. kesilmesinde ben sakınca görmüyorum. yanlış anlaşılmasın ben performansından memnun değilim demiyorum stoperler içinde en formda olanı ama lig için çok önemli değil oynamaması zaten ekstra bir şey yapmıyor ligde.. korayı kazanmalıyız o bölgede yarın ki maçta büyük ihtimal chedjou balta oynayacak veya koray..

chedjounun bu kadar tutulmasının tek nedeni bu yıl skora katkı vermesi, hazırlık maçlarında başladı anderlet maçındaki isyanıyla zirve yaptı eyv. en azından ruhsuz değil.
    eldekilerin şu an için en iyisi ama yabancı hakkını defanstan kullanmak bu ligde tamamen saçmalık.geçen yıl 2.yarı genelde balta semih oynadı gayette verimli oynadılar.
    gs ye geldiğinden beri en iyi oynadığı söylenen fb süper kupa maçında bile 2 tane %100 gollük hata yaptı emenike atamadı, balkesin forvetlerine aynı hataları yaptı şanslarıda yardım edince ilk yarıda 2 gol yedirdi.ched dany gibi saatli bomba bel sakatlığıda var sezon sonu mutlaka elden çıkarılmalı.

takım geçen yıldan daha fazla pozisyon veriyor üstüne bireysel çabalar harici pozisyona giremiyor takımda çalım atabilecek tek oyuncu bruma genelde kadroya bile alınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Muslera
    Hamit Melo
    Olcan Sneijder Bruma
    Burak/Umut

Oooo ama olur mu sağ bek Yasin'i aldı Bruma sol açıkta olur mu koskoca Dzemaili varken
  • diyorsunuz ki şans bulsa şu olur bu olur. belki şansı hak edecek bir performans sergilemiyor antrenmanlarda o yüzden şans bulamıyor neden kayıtsız şartsız bu adamı destekliyorsunuz ki belki kondisyonu kötü prandelli daha çok kondisyon çalışmasını istiyor belki 2 li mücadelelerde zayıf prandelli fizik gücünü yükseltmesini istiyor belki son vuruşları kötü prandelli vuruş çalışmasını istiyor ama bruma bunların hiçbirini yapmıyor. prandelli de antrenman performansını beğenmediği için kadroya almıyor. hiçbiriniz antrenmanda olmadığınız için ne oluyor ne bitiyor bilemezsiniz.
  • Olcan kart cezalısı.Pandev ve Telles kadro dışı.Bu bilgilerden yola çıkarak yarınki Karabük maçında %50 ilk 11 başlar,%90 sonradan oyuna girer Bruma.Yağmur filan yağmasa da şu maçta kendini gösterebilse skora katkı sağlayabilecek dribblingleriyle..
  • lol en az maç oynayanlar ribery ve bruma ribery kaçmasa yanacaktı kariyeri brumada gitmessek yanacak malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.