Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu soruma lütfen cevap verin çünkü başka kimselere soramam:
    3.0 ghz işlemci, 256mb ekran kartıyla ve 1gb ram ile bu oyyun orta görüntüs seviyesinde oynanabilinirmi?????????
    Çünkü sistemi yenilicem sırf bu oyun için
  • 256mb olan ekran kartı ne?
  • botları nerden indirebiliriz ?
    demoyu indirdim bot lasım
  • Can_A_War, sende performans nasıl?
    (bot olayını bilmiyorum)
  • YAAA DEDİĞİM GİBİ BU OYUN İÇİN 6 SENELİK PC Mİ DEĞİŞTİRCEM (GÜLMEYİN SAKIN 6 SENE!!) ,
    O YÜZDEN EKRAN KARTINI ASUS,
    İŞLEMCİ İNTEL,
    RAM'LER KİNGSTON

ALMAYI DÜŞÜNMÜYOM AMA HER BİRİNİN KAÇ MB OLMASI LAZIM ONU ÖRENMEK İSTİYOM 2 HAFTAYA KADAR MADDİ İMKANLARIM EL VERECEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Demoyu oynadım...

Tek kelimeyle iğrenç bir oyun.Savaş similasyonuyla uzaktan yakından alakası yok.Sadece bazı şeyler gerçekle aynı olmuş(Tankın içinde 4 vatandaş olması gibi).Grafik desen yok, arazi desen similasyon denilen bir oyunu için çok basit...Tüm ağaçlar aynı boyda.Sanki otlar aynı zamanda biçiliyor...Tamam, araçlar similasyona uygun ama arazi delta force'takinin aynısı.2004 yapımı Joint Operations: Typhoon Rising'i oynayın, arazinin kralı orda.Araçlarda gerçekçi.Fakat sürerken anormalliklerle karşılaşabilirsiniz.Eğer bu oyuna similasyon diyorsanız mutlaka ve mutlaka iki oyunu oynayıp karşılaştırınız.Farkı göreceksiniz.AA'da en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da hemen hemen aynı fpsyi veriyor...Ne iştir anlamadım gitti.

Oyunu oynamak hakkaten ızdırap hadi ızdıraba değer bişi olsa tamam çekelim ama oda yok Grafik iğrenç Ekran kartım 7600 gt ayarlar sağlam

Multi de Çeşitli kurallı Görevli haritalar var orasını hiç çözemedim

Grafik olmadımı similasyon nasıl olcak merak ediyorum Simulasyon olsa tanka dışardan bakış olamazdı Birde iletişimde berbat oyun hakkaten iğrenç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Aralık 2006; 17:47:40 >

• YA BEYLER HERKES KOTULUYO YAA NE OLCAK BOLE BEN DAHA OYNAYAMADIM KISMET OLMADI AMA GERCEKTEN OYUNA KARSI BI MERAK IMDA KALMADI GIBI YA OFFFFFFFF ,
    SOLEMEYIN YA MORALIM KALMADI ONUMUZDEKI KURBAN BAYRAMI BOYUNCA ARAKLIKSIZ OYNARIM DEDIGIM OYUNA KARSI DURMADAN ELESTIRI GELIYO,
    NAPALIM GORECEZ BAKALIM IDARE EDEBILCEKMI , GERCI ILKINDEN HERHALDE BIRRAZ DAHA IYIDIR YANI HEEE??
  • Ben oyunu beğenmedim.Belki sen seversin.
  • VALLA BEYLER BİŞİ DİYEYİMMİ , DÜN AKŞAM ESKİ OFP GOTY VERSİYONUNU ONLİNE OYNARKEN BÜTÜN OYUNCULARA SORDUM ARMED ASSAULT NASIL DİYE? HERKEZDEN AYNI CEVAP GELDİ ( I DONT LIKE IT ) HERKEZ AYNI ANDA BU CEVABI VERDI BEN ANLAMADIM GITTI VALLA,
    BENCE BU OYUN DRIV3R GIBI GALIBA EKRAN GORUNTULERI VE VIDEOLARLA OYUNU SISIRDILER SISIRDILER VE OYUN CIKTIGINA KUFURU YEDI BU NE BICIM OYUN BEEA DENDI
    ,BUDA OYLE OLCAK GALIBA
  • Oyunda oynamaymayı arzulattıracak hiçbirşey yok ki!Bir DVD'ye bile sığmıyor

Birde üstte demosu olduğu için böyledir demişsin.Oyun demo bile olsa grafiklerde, oynanabilirlikte sorun olmaz.İnsanlar bir oyunu satın alacaklarsa demosunu da incelerler genelde.O yüzden demo oyunun satışı için çok önemlidir.
  • Ben kaldırdım oyunu yaw tamam da simülasyon zor olur filan bunda GRafik yok oyuncular arası iletişim yok haritaya bakıyorum yükleme yapıyor geri gelirken oyun zor ama zor olan oyunun simulasyon olması değil oyun genel olarak kötü.
  • mczaga haritaya bakarken yükleme yapıyor dedin nasıl yani onu anlamadım , peki oyunda hareket etmek cokmu zor ben you tubeden vidolarını izlediğimde oyun aynı battlefield vietnam a benziyodu yani kullanısı cok kolay hareketleri cok serbestce kontrol edebiliyon ama demosunu sımdı ındırıyom bakalım ne zaman biter ve oynarım , bişii daha dicem siz oyunu nerden aldınız downloadmı yaptınız yoksa aldınızmı (bu arada bende download yapıyodum emuleden elektrıkler gıttı ve yuklememde sıfırlandı ttam 1 gün şok geçirdimm.)
  • YA ARKADASLAR LUTFEN ESKI OFP GOTY DE ONLINE BERABER OYNAYALIM YAAA ,AMA ELİNİZDE 3 CDLİK GOTY VERSİYON OLMASI LAZIM CUNKU ÖBÜRKÜ VERSİYONUNDA ONLINE SECENEKLERI BERBAT YANI OYNANMIYO , BİLMEYEN VARSA NASIL GİRİLİR DİYE BEN ANLATIRIM ZATEN 2 HAMLE VAR ONU DIYECEM HEHEHE:D
  • demoyu oynayanlar biş oyun içi ss atsın şu linke yahuu..
  • Attım ya yukarıya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacr88

mczaga haritaya bakarken yükleme yapıyor dedin nasıl yani onu anlamadım , peki oyunda hareket etmek cokmu zor ben you tubeden vidolarını izlediğimde oyun aynı battlefield vietnam a benziyodu yani kullanısı cok kolay hareketleri cok serbestce kontrol edebiliyon ama demosunu sımdı ındırıyom bakalım ne zaman biter ve oynarım , bişii daha dicem siz oyunu nerden aldınız downloadmı yaptınız yoksa aldınızmı (bu arada bende download yapıyodum emuleden elektrıkler gıttı ve yuklememde sıfırlandı ttam 1 gün şok geçirdimm.)

Yükleme m tuşuna basıyorum geri gelirken biraz bekliyor o Ben resmi sitesinden download ettim .

Firefox ile çektim kendi indirme programı var bilgisayar kapandığında kaldığın yerden download edebiliyorsun tavsiye ederim.

• YA BEN FİREFOXU BİLİYOM ZATEN OGAME OYUNU FİREFOX İSTİYO ONDAN BİLİYOM + BEN ONU KULLANMIYOM BENDE DAP DİYE Bİ PROGRAM VAR EN KALITELI DOWNLOAD PROGRAMI ...
  • ya şu oyunun demosunu multi harici nasıl oynayacaz biri anlatabilirmi ? Single player tarzı görev şeklinde yani...Özellikle pinky senden yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 27 Aralık 2006; 11:58:52 >
  • Farkettiysen demonun menüsünde "single player" seçeneği yok.Ama botlara karşı oynamak istiyorsan mpden kendi serverını kur.Hiç zevk vermiyor öyle.Ama yinede sen bilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Farkettiysen demonun menüsünde "single player" seçeneği yok.Ama botlara karşı oynamak istiyorsan mpden kendi serverını kur.Hiç zevk vermiyor öyle.Ama yinede sen bilirsin.

qtq öncelikle saol yanıtın için daha fark edemedim çünkü demoyu yeni indirdim daha kurmadım. ama mp demo olduğu için ve pinky iki türlü de oynadım dediği için sorayım dedim. Bi bakalım en azından oyunun yapısı ile ilgili fikir edineyim.

Ya botlu olsa bile bir konusu varmı ki? yani botları 100 küsür kere bitir haydi bitti mi olay yani battlefield'deki gibi ? Yoksa bir yeri ele geçirme (bayrak asma falan gibi değil tabi kast ettiğim) baya baya bir mekanı alanı vs gibi konulu mu öyle bile olsa deneyim diyorum ne dersiniz ? Anlatılanlar sanki bir konusu olacak mış gibi de.... B2 nin de bir konusu vardı ama temelde belli bir yere bayrak dik ve orayı elinde tut tarzı olduğu için onu temel konulu bir oyun saymıyorum. Hoş zaten multi de konu aranmaz ama anlatılanlar oyunun güzel olacağı yönünde idi. Bilmem anlamadığımı anlatabildim mi !!!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.