Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofp ve armed assaultun ikisini de oynamış biri bir yorum yapabilir mi?
    Farklılıklar neler 3 boyutlu nişan alma nasıl bişi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

topici cahiller basmış millet oyunun ismini yazıyo hala soruyorlar biriside bu oyun uzun vadeli olur mu demiş yazık ofp en gerçekçi savaş similasyonudur ayrıca bu oyunu oynayanlar nasıl beğenmediniz anlamadım gerçi counter strike cod 2 gibi bişey bekliyorsanız hiç elinizi değmeyin

asıl sana Doğru sen çok biliyon hatta oyun yapımcılarından birisin

• 1-2 saat oynadım, açıkçası ofp bana daha cezbedici gelmişti vaktiyle. Bu oyunun öyle müthiş grafikleri yok fakat, 7600gssonic 540/1500, amd 3200, 2 gb ram ile 20-25 fps arasında performans veriyor. Bu hiç güzel değil insan fps oyunda daha yüksek fps istiyor, üstüne üstlük grafiklerde öyle ahım şahım bir olayı yok bence. Sonuçta pek rakibi olan bir oyun değil, gerçekçilik açısından fakat ben daha iyi olmasını beklerdim. Yapay zeka bence gereğinden fazla keskin nişancı olmuş. Ben de tüfek kullandım, uzaktaki bir adamı şakadanak kafadan vurmaları o kadar kolay olmamalı. Bu arada bir görev var, snipersın ve su deposundan pusuyla konvoydaki askerleri vuruyorsun. Konvoyun ilk aracı havaya uçuyor, sonra askerler aşağı iniyor 2 ural kamyondan. Efendim sonra sen dürbünlü tüfeğinle bunları tek tek indiriyorsun. Bunlar sana doğru geliyor fakat seni uzun süre göremiyorlar. Tek yaptıkları arasıra yere yatmak ve sonra tekrar kalkıp koşmak. Yani demiyorlar ki bunlar bizi keklik gibi avlıyor, 20 adamın 10 öldü biz en iyisi ormana çekilelim yada kamyonların arkasına saklanalım yok abicim böcük gibi üstüne gelmeye devam ediyorlar. 2006 ARMA YAZIK! olması gereken yapay zeka bu değildi.(Bu arada su kulesinin üzerinde yere yatıyorum, işim bitince ayağı kalk tuşuna basınca adamın aşağı düşüyor, demirlere fln sıkışıyor, istemsiz olarak aşağı boşluğa doğru gidiyor, adam sanki 15 asker öldürdüm ben artık yaşayamam intihar etmek istiyorum mantığıyla aşağı düşüp ölüyor ???) Bence olması gereken grafik ve optimizasyon da bu değildi. Bu arada bende oyunun sesleri bir facia, çok ama çok kötü, nedeni benden mi bilemiyorum. Makinalı tüfek sesi falan bir gidiyor bir geliyor, emir veren subayın sesi anca duyuluyor. Neyse biraz daha deneme yaptıktan sonra umarım daha güzel şeyler yazarım. Bence OFP ile ARMA arasında temelde çok bir gelişme yok. Doğrusu aradan geçen senelerde ne yaptıklarını merak ettim, ben mi göremiyorum yoksa?? Belkide adamlar ilk oyunun başarısından sonra uzun bir tatile çıkmışlardı. Benim ilk etapta notum 65/100 puan.

• Arkadaşlar inanırmısınız ben op. flashpoint'i ilk çıktığından beri bilgisayardan kaldırmadım. Arada bir oynarım hep. Gelmiş geçmiş en sevdiğim oyun, daha doğrusu askeri similasyondur.
    Şimdi ArmA çıktı!!
    ama bende ki sisteme bakın... p4 1.7ghz 128mb ati 9600xt ve 768ddr!!
    Oyun çalışır mı?
    Çalışırsa oynanır mı?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
    iyi oyunlar...
  • Çok zor çalışması :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çok zor çalışması :(

Anladım sağol.
    Artık upgrade yolları taştan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

http://www.youtube.com/watch?v=Fwhon-1Qzks

Woow resmen şaftım dağıldı ya. Bende istiyorum o şapkadan.
  • Oyunu oynayan arkadaşlar, bol bol yazın ki hiç olmazsa upgrade edene kadar hayal gücümüz çalışsın
  • Oyunun ingilizce demosu 21 Aralık'da Fileplanet üzerinden yayınlanacak.
  • quote:

Oyunun ingilizce demosu 21 Aralık'da Fileplanet üzerinden yayınlanacak.

Ben oyunu türkçeye çok rahat çevirebilirim. flashpoint'i türkçeye çevirmiştim. Fakat büyük zamanımı alıyor.
  • Dostum demosunu TR'ye çevir istiyorsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Aralık 2006; 19:31:04 >
  • Arkadaşlar oyunu niye anlatmıyorsunuz?
    Sabahtan beri yabancı forumlarda okuyorum.
    Burda bile dışa bağımlıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellci -- 18 Aralık 2006; 19:21:43 >
  • 3d nişan alma olayı nasıl bişey çok mu farklı ofp den?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can_A_War

3d nişan alma olayı nasıl bişey çok mu farklı ofp den?

evet nişan alma olayı çok zor. simulasyon olduğu için farklı. need for speed'teki sürüş ile toca race ve colinmcrae rally deki sürüş farkı gibi.
  • Oyunun Avrupa versiyonu 16 Şubatta çıkacakmış. çek ve alman versiyonundan farklı olarak yeni silahlar , araçlar ve görevler olacakmış
  • Demo çıktı boyutu 845 MB.

http://www.gamershell.com/download_17023.shtml
  • yuh server'lar full beklemek lazım
  • quote:

Demo çıktı boyutu 845 MB.

http://www.gamershell.com/download_17023.shtml

Eyvallah saol link ve haber için .
  • ya arkidişler bu demo mp demo imiş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.