Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrent diye birşey var bilen bilir onimusha 2-3 ay öncesinden düşmüştü internete kaynak sağlam yerden
  • Çıktığına emin misin ben göremedim.
  • -oyun çıktı baya ama hala oynama fırsatı bulamadım

-zaten bu oyun simulasyan öle contur daki gibi fazla atlayıp zıplayamassız

-örnek swat4 ü oynuyom nette conturdan daha çok sardı beni...
  • İngilizce versiyonu çıkmadı.
  • evet oyunun almanca versiyonu çıktı ingilizce patch de var ama çok iyi bir patch değil
    bu arada kasa kasa bi hal oldu ne oyunmuş beah

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi
    evet oyunun almanca versiyonu çıktı ingilizce patch de var ama çok iyi bir patch değil
    bu arada kasa kasa bi hal oldu ne oyunmuş beah

Kasıyor demişsin de sistemini merak ettim, yazarsan iyi olur.
    quote:

Orjinalden alınt: Pinky_Demon
    İngilizce versiyonu çıkmadı.

İngilizce versiyonu optimize olur inşallah..
  • Bu OFP dehşet bir oyundu yav gece gündüz oynadığımı bilirim. İki defa bitirdim bu oyunu, gerçekçilikte üstüne oyun tanımam Oynamayanlar bence ilkini oynasınlar yoksa gerçek zamanlıl strateji severler çok şey kaybetmiş olur. Sırf bu oyun için yeni konfigrasyon yapıp upgrade edicem PC'yi Yukarda bir arkadaş "Hidden in the Forest" kısmından bahsetmiş de ben de hatırladım, amma tırsa tırsa geçmiştim o bölümü... Valla yine uykusuz geceler bekliyor bizi, oyun çıktı çıkacak diye göbeğimiz çatladı valla

• Herkese Merhaba
    Oyunu Hiçbir şekilde oynama fırsatı bulamadım ancakwww.marines.com (Amerikan Deniz Kuvvetleri) tarafından eğitim amaçlı kullanıldığını okudum sitede ama sanıyorum üretici firma ve oyun aynı sadece Orduya özel ek paketlerle ismi Marine Corps a uyarlanmış. Amerikan Ordusu için çıkarılan simulasyonun lisansı ise; yaklaşık 1000 dolar civarında. Kaynaklar:http://www.vbs2.com/site/index.html ,http://www.virtualbattlespace.com/store/ tamamen farklı oyunlar demeyin ingilizcesi olan arkadaşlar ilgili bölümleri okuyabilirler. Bu arada oyun avrupa'da 16 Şubatta çıkıyor. Ancak TR'deki tek Lisanslı oyun Dağıtıcısı ARAL oyunu Türkiye'ye getirmeyi düşünmüyormuş. Ayrıca oyunun nette ki satış fiyatı (gamespot'tan öğrendim belki daha uygun fiyatlarda satış yapan siteler mevcuttur.) 89,99 Dolar + Tax :) Şu an yeryüzündeki en kapsamlı ikinci Askeri simulasyona sahip olabilmek için gün sayıyorum şahsen. Herkese saygılar. Selametle. (konu ile ilgili yanlışım varsa şimdiden özür dilerim.) Bu arada arkadaşlar ben oyunu Bulk olarak almayı düşünmüyorum. Yurtdışında bu oyunun Kutulu versiyonları hiç yok mudur?--- Neyse ki buldumhttp://www.gpstore.co.nz/Games/1515498.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bierhoof -- 5 Şubat 2007; 15:29:14 >

• bierhoof kardeş "Şu an yeryüzündeki en kapsamlı ikinci Askeri simulasyona sahip olabilmek için gün sayıyorum şahsen."deöişsin birincisi ne ki?
  • Birincisi Vbs (Virtual Battle Space)
    Birde oyun galiba torrente düşmüş
  • Oyunu bugün aldım ama oyuna girince serial hatası veriyor
  • Oyunun ingilizce versiyonu çıktı boyutu 2.7 GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun ingilizce versiyonu çıktı boyutu 2.7 GB.

• ya ben bu oyunun manyağı oldum operation flashpoint i 2001 den beri hala oynarım bu oyun çıktı ama benm laptop kaldırmıo, bu yüzden masaüstü almayı düşünüorm, sırf bu oyun için ps3 ten vazgeçmek delilik midir?
  • Oyunun downloadı bitmek üzere sabaha ss leri eklerim
  • ingilizce versiyonla eski çek versiyon arasında ne fark var?single player görevleri aynımı silahlar ?
  • Aynıdır herhalde.
  • yha güsel olmuş kim yaptıysa elinlerine sağlık bu oyun kolay kolay bitmes bide kaç cd onu soruyum ? int indirme war mı?
  • Multiplayer içinde ağdan oynama desteği var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.